Достижима цел ?

22.09.11
16:12

Питам за това защото искам да знам дали си поставям някаква достижима цял или просто е някаква илюзия. Значи на 19 години съм 68 кг. имам горе долу 1 година стаж в фитнеса, започнах 61-2 кг. До сега разчитам само на храненето и само веднъж съм си взимал аминокиселини ( няма кой знае каква полза от тях, тоест ако се взимат само те) . Та съществения въпрос е сега съм 68 кг. възможно ли е такова нещо за 6-7 години да се качат околко 25 кг. , ако се тренира както трябва и режима е добър, но без химии. Задавам този въпрос тук, защото има доста опитни и то с голям стаж.

22.09.11
16:17

за 6-7 години и 100кг можеш да качиш.
Според мен абсолютно и само  на храна по 0.6-0.8-макс 1.0кг на месец чист мускул може да се качва. Но да не забравяме,че има и по-вещи лица в тоз форум, та те да определят по-точно :)

22.09.11
16:18

казано от Ramon Dekkers на 22.09.11, 16:17:

за 6-7 години и 100кг можеш да качиш.
Според мен абсолютно и само  на храна по 0.6-0.8-макс 1.0кг на месец чист мускул може да се качва. Но да не забравяме,че има и по-вещи лица в тоз форум, та те да определят по-точно :)

Това което казваш 1 кг. на месец говориш без никакви добавки тоест без креатин, протеин, амино или каквото и да е друго ?

22.09.11
16:33

Еми да, по-добре си харчи парите за хранителния си режим, а не за добавки, те не са задължителни докато храненето - ДА.

22.09.11
17:17

Ами аз в момента съм в доста стабилен застой тъй като боледувам (някакъв вирус) две седмици ям само сухари солети и подобни боклуци и отслабнах с 6кг.  така че не виждам нищо не възможно в това за 6/7 години да качиш 25 :)

Поздрави !!!

Че може - може, но ще видиш бая зор. Предполагам искаш 25кг. мускули, което те поставя редом с доста големи културисти, които са стигнали такова ниво като са посветили живота си на това. Ако не смяташ да се отдаваш на бодибилдинга си постиви по-реални цели. Примерно (не знам колко си висок) да станеш 80кг. с процент на мазнините около 10%, да си имаш ясно изразена визия, да си тренираш за здраве и да имаш някакъв личен живот. Такива “Искам да съм 100кг. мускули” ги остави. :)

22.09.11
18:05

Взе ми думите от устата :), то ако ставаше така ” искам да стана 100кг. мускули” всички щяхме да сме зверове само с теория и приказки. Важна е практиката, волята и решителноста.

Мнението беше редактирано от NIKOLOV на 22.09.11 18:05.

аз за две години и половина съм качил 20кг кажи речи... да ама от тук нататък работата става много хардкор... всеки килограм отгоре е добре дошъл просто рано или късно нещата стават по-трудни и по-трудни.

Аз за 1 година и малко качих 22 килограма без никакви добавки-само с храна и тренировки.Правете си изводите. :)

Мнението беше редактирано от Камен Никифоров на 22.09.11 22:14.

казано от kristiancho на 22.09.11, 18:45:

аз за две години и половина съм качил 20кг кажи речи... да ама от тук нататък работата става много хардкор... всеки килограм отгоре е добре дошъл просто рано или късно нещата стават по-трудни и по-трудни.

И при мен е така .

23.09.11
17:09

Вие и 2мата сме във възрастта,когато мъжкото тяло се развива най-бързо.Голяма част от тези килограми вероятно са отишли в упрекването на костната система.
Съвсем различни са 20 кг в тази възраст и над 20г например.
До Атора,никъде не споменаваш колко си висок.Ако си 1.80-1.90+,целта ти е постижима.Но ако си 1.70 или надолу можем да забравиш за тези килограми.Освен това си изтървал малко най-бързият влак.

23.09.11
19:27

казано от Biad__ на 23.09.11, 17:09:

Вие и 2мата сме във възрастта,когато мъжкото тяло се развива най-бързо.Голяма част от тези килограми вероятно са отишли в упрекването на костната система.
Съвсем различни са 20 кг в тази възраст и над 20г например.
До Атора,никъде не споменаваш колко си висок.Ако си 1.80-1.90+,целта ти е постижима.Но ако си 1.70 или надолу можем да забравиш за тези килограми.Освен това си изтървал малко най-бързият влак.

1.83 съм висок.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1