казано от Jewelz на 08.09.11, 19:41:
@Blahzay, здравей.
Виждам, че всички са много доволни от протеина на булк и го купуват масово.
Имаш ли опит с другите им добавки? Ако да, всички ли са толкова качествени, защото цените ми се струват малко ниски.п.п. Питам те тук, в темата (а не на ЛС), за да може и другите потребители, които се интересуват да прочетат.
Здравей,
честно да ти кажа съм се замислял за амино от там, но друго освен казеин и бърз протеин не съм купувал.
Ето още един много много добър сайт от Англия, като доставката в УК е безплатна и от там с посредник 2.20/кг
http://www.thesupplementstore.co.uk/
при поръчка от Bulкpowders чрез карта ли се плаща или на куриера при доставката
27.09.11
19:52
Понеже гледам, че ви е срам, писах едно писмо до Bulкpowders с предложение да пуснат йохимбин хидрохлорид. Отговориха, че ще го обмислят.
п.п. И един английски сайт за добавки: http://www.hollandandbarrett.com/. Често пускат промоции от 50% за някои продукти и тогава някои витамини и минерали са на по-прилични цени. Не са определено най-ниските! Предполагам, че трябва да се използва доставчик, защото не видях опция за доставка в други страни.
Мнението беше редактирано от Krasimir Yolov на 28.09.11 19:25.
В момента като гледам повечето сайтове (eu) цените им са по големи отколкото в БГ като са намалени. Гледах за SizeOn MP
казано от Скота на 13.10.11, 00:26:
Ако говориш са бълка- не, но след 30кг тарифирането е друго.
Да за булк ме интересуваше , но моите са 25 кг. + витамини така че не би трябвало да е проблем
казано от Ilchev на 14.10.11, 12:17:
казано от Скота на 13.10.11, 00:26:
Ако говориш са бълка- не, но след 30кг тарифирането е друго.
Да за булк ме интересуваше , но моите са 25 кг. + витамини така че не би трябвало да е проблем
Може и да е проблем защото в това тегло влиза и теглото на опаковката, в това число и кутиите от проеина.
Скоро да има нова поръчка от Булка ? Аз съм за протеин 10лб. или 5 лб. според колко хора ще се събереме.
Мнението беше редактирано от MiB на 25.10.11 19:00.
30.10.11
21:26
MiB за кой протеин от Булка става дума. Ако е за Whey Protein Concentrate 82% (Instantised) мога да се включа за 5кг. И някой Амино кисилини. :)
казано от Svetlio Nik на 30.10.11, 21:26:
MiB за кой протеин от Булка става дума. Ако е за Whey Protein Concentrate 82% (Instantised) мога да се включа за 5кг. И някой Амино кисилини. :)
Предполагам че говори цяла кофа да си вземе :) ,и аз също търся хора за поръчка ако сте от софия пишете :)
01.11.11
10:30
Йордан, да за 5кг става дума (една кофа) хе-хе, както се изразяваш. За да е на далавера си е най-добре да се съберат четири човека за 20 килограма (4х5кг.) Аз предлагам да е 82%-вия, но овкусения. Че как се пие иначе 5 кила суроватка... А то не си е ден два или година... Булка има и други сносни продукти, които бих поръчал на техните цени. :)
казано от Svetlio Nik на 01.11.11, 10:30:
Йордан, да за 5кг става дума (една кофа) хе-хе, както се изразяваш. За да е на далавера си е най-добре да се съберат четири човека за 20 килограма (4х5кг.) Аз предлагам да е 82%-вия, но овкусения. Че как се пие иначе 5 кила суроватка... А то не си е ден два или година... Булка има и други сносни продукти, които бих поръчал на техните цени. :)
Овкусения идва като цена почти като цените тука , аз съм навит за концентрат , ама не овкусен и не е нужно всички да взимаме едно и също може различни :) разликата от това да вземеш 4 еднакви е печалба от 1 паунд няма смисъл :) така че аз примерно ще си взема чист ти си вземи овкусен и още 2-ма :) , мисля и 1 кило глутамин да си взема
П.С само не разбрах от софия ли си :)
03.11.11
12:12
Йордан, да, от София съм, Люлин 3
След като ми е модерирано съобщението в една друга тема включващо линк към американски сайт за добавки , което е забранено от новите правила наистина , следва ли от това , че тази тема ще бъде махната , както и темата за поръчки от САЩ? Или само тук е разрешено да се кометират чужди сайтове?
Мнението беше редактирано от target на 04.11.11 18:46.
04.11.11
18:06
Правилата важат за всички теми. Пропуснали сме, но ще модерираме и тази както е необходимо.
04.11.11
22:59
казано от Тихомир Велев на 04.11.11, 18:06:
Правилата важат за всички теми. Пропуснали сме, но ще модерираме и тази както е необходимо.
Надяваме се поне да не триете и ако някой спомена само марка или име на сайт, без да пуска линк към него. Ще си ползваме гугъл да си го търсим. Щом ходим почти всеки ден в залата, значи не сме толкова мързеливи за да не си ги търсим в гугъл сайтовете... ...само ще губим по няколко минутки време, вместо да сме тук във форума.
Ако още търсите човек за комбинира доставка от Булка, съм готов да се включа с 5 кг протеин. От София съм.
05.11.11
23:21
gurcayy, е търсим , само където Йордан се покри някъде! :) Йордане обади се. Май се събрахме доста мераклии за поръчка от Булка...
Пичове, не искам да ви убивам ентусиазма, но така като ви гледам тез дето се събирате все сте с по няколко поста, та мисълта ми е как ще направите събирането на парите като никой от вас няма изградено доверие и авторитет пред другите? Не искам да ви обидя, но наистина замисляли ли сте се как ще съберете парите или всеки ще разчита, че някой от другите ще плати всичко пък после ще се оправяте?
казано от Svetlio Nik на 05.11.11, 23:21:
gurcayy, е търсим , само където Йордан се покри някъде! :) Йордане обади се. Май се събрахме доста мераклии за поръчка от Булка...
Тук съм бях ти пратил Л.С , ама не си го видял сигурно :) . Еми незнам колегата където го казва това е прав за поръчката , ама като се съберем хора може да се разберем нещо
Колеги,до 1-2 дена си поръчвам 5 килограма казеин от бюлк,ако някой иска да се включи в доставката и се организирате да ми звънне направо,че не влизам много често,08782835-пет,девет
Мнението беше редактирано от Тони1 на 08.11.11 11:59.
08.11.11
12:20
казано от Йордан на 06.11.11, 20:56:
Тук съм бях ти пратил Л.С , ама не си го видял сигурно :) . Еми незнам колегата където го казва това е прав за поръчката , ама като се съберем хора може да се разберем нещо
Ясно, е нямаше ме няколко дни, тук. Хайде да поръчваме, че моя свършва вече и трябва да търся друг вариант!
казано от Svetlio Nik на 08.11.11, 12:20:
казано от Йордан на 06.11.11, 20:56:
Ясно, е нямаше ме няколко дни, тук. Хайде да поръчваме, че моя свършва вече и трябва да търся друг вариант!
Явно не ми виждаш ЛС-тата прати ми на мене Л.С с твой скайп за по лесна връзка
09.11.11
18:25
Здравейте колеги. Заинтересуван съм от тези протеини от bulk. Някой от Бургас да има който ще прави поръчка ?
09.11.11
22:08
Йордан Как... събираме се някъде с един лаптоп, където има интернет, отиваме в една банка вкарваме кинтите в картата на този където ще поръчва и после заедна пак го поръчваме. и чакаме. Аз само не разбрах за колко дни идва пратката?
пп: пратих ти го на личния това но нека да е ясно за всички как може да стане, поне първия път. после може по други...
казано от SetinngS на 09.11.11, 18:25:
Здравейте колеги. Заинтересуван съм от тези протеини от bulk. Някой от Бургас да има който ще прави поръчка ?
Какво искаш да поръчаш?
09.11.11
22:12
Branched Chain Amino Acids (BCAAs) на булка-та също са оферта!
09.11.11
22:15
казано от Скота на 09.11.11, 22:11:
Около 10 дни до София.
Благодаря. идеално, на мен от китай разните дрънкулки които си купувам също за толкова време ми идват. :)
Мнението беше редактирано от Svetlio Nik на 09.11.11 22:18.
09.11.11
22:16
казано от Valdis на 09.11.11, 22:10:
Какво искаш да поръчаш?
82% протеин и от млечния
09.11.11
22:17
оффф то не било за мен това, сори!
10.11.11
00:51
казано от Valdis на 09.11.11, 22:10:
Какво искаш да поръчаш?
Ами като цяло за пръв път ще поръчвам от Bulk и искам пробно нещо да взема.
Сега на пръв поглед, което ме хвана е Whey Protein Concentrate 82% (Instantised) 5kg, гледам че е на промоция и тези 5кг= 39.95 gbp. За сега като пробно това бих взел. Ще има ли място във вашата поръчка ?
Зясега не съм решил дали ще правя скоро поръчка, ако още някой Бургазлия се включи мога да се замисля. Аз лично бих взел 10кг. протеин, така че в такъв случай ще има място за още една кофа от 5кг + разни по-дребни продукти.