22.09.11
16:36
Какво ви е мнението за тези амино-та ? Изгодни ли са 50лв 400 хапа (при положение че се пият по 10-на на ден),някой който ги е ползвал да сподели мнение защото чух доста противоречиви някои казват че са доста добри,други че въобще не си струват и т.н. Ако не може да ми препоръчате някои други в този ценови клас.Благодаря предварително
22.09.11
18:04
Не мога да ти кажа много за тези на Юнивърсал, но мога да ти препоръчам на Сайтек Нутришън - Амино5600 500 таблетки са ти около 40 лева (зависи от магазина) в тренировъчни дни си пия по 10 , а когато почивам 5. Много добре ми действат, заедно със добро хранене възстановявам гърдите за 2 дена и половина, а преди ми отнемаше по 5-6 дена. Потърси още мнения, а и не изключвай факта, че на всеки му действа различно ;) Поздрави !
22.09.11
19:45
Аз доколкото съм чел на сайтек аминотата на хапове били ужасни...
22.09.11
20:15
Мм не знам кой ти го е казал, но аз ги ползвам и имам мнения на около 4-5 човека, на които много им харесват..но си е до човек ;)
Повечето хора са скептични към Сайтек поради факта ,че цените на продуктите им са ниски и хората си мислят,че имат лошо качество. :) Лично на мен ми действат много добре, вече 3та седмица карам. Потърси и някои други и вече избирай ! ;)
П.П Поправям се след забележка от страна на head_hunter за произхода на фирмата !
Мнението беше редактирано от Valentin Stoyanov на 22.09.11 21:08.
22.09.11
20:35
казано от Valentin Stoyanov на 22.09.11, 20:15:
Мм не знам кой ти го е казал, но аз ги ползвам и имам мнения на около 4-5 човека, на които много им харесват..но си е до човек ;)
Повечето хора са скептични към Сайтек поради факта ,че цените на продуктите им са ниски и хората си мислят,че имат лошо качество. Това не е така, качеството им е много добро, ниската цена идва от там ,че тази американска фирма има складове на балканите и не се плащат мита и т.н. :) Лично на мен ми действат много добре, вече 3та седмица карам. Потърси и някои други и вече избирай ! ;)
Абе младежо, защо не спреш да ръсиш глупости!
Сайтек са Унгарски, от там идва не доброто им качество и високата цена за произведени в Европа добавки!
Като не знаеш нещо, не говори. Възстановявал се за 2.5 дни, ти за по-малко трябва да възстановяваш и без тях, а без тях 5 дни - ти претренираш бе момче! Представям си на какво ниво са хранителния и тренировъчния режим, а познанията за добавките ги видяхме.
Точно този продукт на Сайтек е пълен боклук!Имам ги тези аминота и така си стоят в шкафа.....
Не ,че разбирам много, ама бих ти препоръчал да си вземеш нещо на прах- Xtend например или USP LAbs modern BCAA. По-евтинко излиза :)
22.09.11
21:07
казано от head_hunter на 22.09.11, 20:35:
Повечето хора са скептични към Сайтек поради факта ,че цените на продуктите им са ниски и хората си мислят,че имат лошо качество. Това не е така, качеството им е много добро, ниската цена идва от там ,че тази американска фирма има складове на балканите и не се плащат мита и т.н. :) Лично на мен ми действат много добре, вече 3та седмица карам. Потърси и някои други и вече избирай ! ;)Абе младежо, защо не спреш да ръсиш глупости!
Сайтек са Унгарски, от там идва не доброто им качество и високата цена за произведени в Европа добавки!
Като не знаеш нещо, не говори. Възстановявал се за 2.5 дни, ти за по-малко трябва да възстановяваш и без тях, а без тях 5 дни - ти претренираш бе момче! Представям си на какво ниво са хранителния и тренировъчния режим, а познанията за добавките ги видяхме.
Явно не съм бил достатъчно запознат с продукта, за което се извинявам за грешната информация !
А колкото за възстановяването и за претренирането..не съм съгласен.
Не мисля, че претренирам ..за гърди правя 4 упражнения - първите 2 са ми по 4 серии, другите са ми по 3, така е и за гърба. Повторенията ограничавам до 12 (примерно 12,10,8)
Малките мускулни групи ги тренирам по 9 серии общо..
Явно просто се възстановявам по-бавно..И да добавя, че не използвам други добавки, поради липсата на финанси, все пак съм още ученик. Ако случайно се появят такива ще се насоча към добавяне на протеинови пудри към режима ми, за да има по-добри резултати.
При хранителния ми режим наблягам повече на белтъчини и въглехидрати, мазнините са ми 20% от КБ.
И ...не знам мисля ,че е нормално човек да възстановява гърдите близо 2 дена..?!
Ако греша някъде, помагайте с мнение :)
Мнението беше редактирано от Valentin Stoyanov на 22.09.11 21:21.
От въпроса за амино на Юнивърсъл отидохме на Скайтек и колегата отговор общо взето за тях не получи ... Не са лоши бийфс аминото , възстановяват добре , но до там относно очаквания от амино :)
казано от Valentin Stoyanov на 22.09.11, 18:04:
Не мога да ти кажа много за тези на Юнивърсал, но мога да ти препоръчам на Сайтек Нутришън - Амино5600 500 таблетки са ти около 40 лева (зависи от магазина) в тренировъчни дни си пия по 10 , а когато почивам 5. Много добре ми действат, заедно със добро хранене възстановявам гърдите за 2 дена и половина, а преди ми отнемаше по 5-6 дена. Потърси още мнения, а и не изключвай факта, че на всеки му действа различно ;) Поздрави !
Не си опитвал нищо на Universal но вече имаш мнение, че Scitec са добри? Това е една от най негодните фирми за добавки. Телешките аминки на Universal не съм ги опитвал но едана голяма част от нещата им съм ги пил и ги харесвам доста като марка. Да сравняваш Uniwersal и Scitec е направо смешно. Scitec дори продължават да използват аспартам в протеините си, докато реномираните фирми престанаха преди няколко години.Сам си прави изводите.
22.09.11
23:16
казано от Dominic на 22.09.11, 22:00:
От въпроса за амино на Юнивърсъл отидохме на Скайтек и колегата отговор общо взето за тях не получи ... Не са лоши бийфс аминото , възстановяват добре , но до там относно очаквания от амино :)
Е сега, не бил получил отговор - VaN му отговори доста изчерпателно и е много прав ;)
казано от head_hunter на 22.09.11, 23:16:
казано от Dominic на 22.09.11, 22:00:
Е сега, не бил получил отговор - VaN му отговори доста изчерпателно и е много прав ;)
Предварително се извинявам ако някаква част или пост на VaN се губи или не съм го видял ,но прегледах поста му няколко пъти да не съм пропуснал нещо видях само , че е казал относно аминото на Скайтек , че са боклук , не за бийфс аминото на Юнивърсъл :)
22.09.11
23:32
Е значи не сме се разбрали :D
Действително само твоето мнение е за аминото, което е питал автора, но все пак това не е от най-ползваните продукти.
Ами в крайна сметка, ако няма много мнения по въпроса - може да се реши и да ги пробва. Не са някаква голяма сума и ще добие преки резултати.
И аз си викам не виждам ли кой пост пропускам и си казах , че нещо съм се сбъркал , но сега се радвам , че се разбрахме :D
Иначе както и ти каза парите не са много за бройка амино , марката е на ниво със сигурност ще е по-добре тях от колкото тези на Скайтек ...
Нещо не конкретно по-темата : За първи път тази зима направих нещо като теб “Хеад-хънтър ” , добавих си продукти на Скайтек във стака конкретно тези амино 4600 и смело мога да твърдя , че са май първите ми пари на вятъра и няма да повторя .. Няма нужда да обеснявам защо , има достатъчно изписано за марката.
23.09.11
00:15
Аз пък издумках половин кило монохидрат на Сайтек и да ти кажа много добре ми дойде :)
Много от хората като прочетат Scietec или Biotech USA (xaxaaxxaxaxa) ооо това е Хамериканско, много добро, да ама не ! Дай някой лев отгоре и си вземи нещо от големите и доказали се марки. Всеки продукт на всеки човек действа различно, лично не съм ги пил, но съм сигурен, че ще са добри, аз си поръчвам Uni-liver ;)
23.09.11
18:12
казано от Георги на 22.09.11, 23:11:
казано от Valentin Stoyanov на 22.09.11, 18:04:
Не си опитвал нищо на Universal но вече имаш мнение, че Scitec са добри? Това е една от най негодните фирми за добавки. Телешките аминки на Universal не съм ги опитвал но едана голяма част от нещата им съм ги пил и ги харесвам доста като марка. Да сравняваш Uniwersal и Scitec е направо смешно. Scitec дори продължават да използват аспартам в протеините си, докато реномираните фирми престанаха преди няколко години.Сам си прави изводите.
Абе ПИЧ, да виждаш някъде да съм написал в поста си, че Сайтек са по-добри?! Или аз нещо не мога да чета като хората?!
Написал съм точно и ясно, че не мога да му дам инфо за Бииф аминотата и затова изказах мнение за тези на Сайтек, защото авторът е написал да се препоръча нещо г/д на тази цена и това количество!
Еее ама да се заяде човек..
Мнението беше редактирано от Valentin Stoyanov на 23.09.11 18:13.
23.09.11
18:43
Оправих се :) Купих си 200 таблетки 100% Бийф и 250 Таблетки уни-ливър излезна ми 44 лева :)
24.09.11
12:44
казано от Dominic на 22.09.11, 23:42:
И аз си викам не виждам ли кой пост пропускам и си казах , че нещо съм се сбъркал , но сега се радвам , че се разбрахме :D
Иначе както и ти каза парите не са много за бройка амино , марката е на ниво със сигурност ще е по-добре тях от колкото тези на Скайтек ...Нещо не конкретно по-темата : За първи път тази зима направих нещо като теб “Хеад-хънтър ” , добавих си продукти на Скайтек във стака конкретно тези амино 4600 и смело мога да твърдя , че са май първите ми пари на вятъра и няма да повторя .. Няма нужда да обеснявам защо , има достатъчно изписано за марката.
Мм по това, че сбърка името на продукта което е амино (5600) а не 4600 мога да съдя колко си ги “имал” ...
“Мм по това, че сбърка името на продукта което е амино (5600) а не 4600 мога да съдя колко си ги “имал” ... “
Явно си много надъхан да спориш на фона на кое не знам , всеки си изразява мнението това , че е 5600 , а не 4600 направо е фатално като съм го написал.Като спориш , че не съм ги имал ето ти линк във “шкафчетата” за да видиш:
http://www.bb-team.org/forums/viewthread/54553/P40
Айде карай си със здраве.
24.09.11
13:02
казано от head_hunter на 22.09.11, 20:35:
Повечето хора са скептични към Сайтек поради факта ,че цените на продуктите им са ниски и хората си мислят,че имат лошо качество. Това не е така, качеството им е много добро, ниската цена идва от там ,че тази американска фирма има складове на балканите и не се плащат мита и т.н. :) Лично на мен ми действат много добре, вече 3та седмица карам. Потърси и някои други и вече избирай ! ;)Абе младежо, защо не спреш да ръсиш глупости!
Патента на марката Сайтек Нутришън е американски там е основана и фирмата(Orlando, Florida) . Имат складове и фабрики в почти цяла Европа.
За България основният вносител е от фабрика в Унгария, но това не означава, че фирмата е Унгаска...
А това, което каза за “ниското” качество и “високата” цена въобще не е вярно! Има стандарти, които не зависят от страната в която се произвеждат, а от притежателите на марката. Едва ли толкова голяма фирма би рискувала бизнеса си, заради една фабрика в Унгария..не ми се вярва. Цените са занижени до голяма степен, но качеството е над средното със сигурност и това не го казвам само аз!!!
Сега мога аз да си позволя да кажа “Като не знаеш нещо, не говори” , защото отделих достатъчно време за да разбера, че съм прав!
Мнението беше редактирано от Valentin Stoyanov на 24.09.11 13:09.
24.09.11
13:08
казано от Dominic на 24.09.11, 13:02:
“Мм по това, че сбърка името на продукта което е амино (5600) а не 4600 мога да съдя колко си ги “имал” ... “
Явно си много надъхан да спориш на фона на кое не знам , всеки си изразява мнението това , че е 5600 , а не 4600 направо е фатално като съм го написал.Като спориш , че не съм ги имал ето ти линк във “шкафчетата” за да видиш:
http://www.bb-team.org/forums/viewthread/54553/P40
Айде карай си със здраве.
Извинявам се за спора, явно просто си объркал, доказа ми го ! :)
Просто мислех, че си от “онези” хора които имат лошо мнение за марката без да са я пробвали, а виждам, че си ползвал и друг техен продукт! ;)
Поздрави !
Мнението беше редактирано от Valentin Stoyanov на 24.09.11 13:11.
Няма никакви проблеми , обичам да се разбираме с добрия тон и на фона на обосновка и мнение , както казах всеки изразява неговото и дадените си наблюдения от продукти :)
П.с малко отклонение от темата и смятам да приключа :)
24.09.11
13:13
да, прав си ;)
Според мен това си е таблетиран телешки протеин.
Минуси:
- една таблета е грам
- не е посочен амино профил
- комплексни (приоритет за мен са изолирани верижно разклонени)
Пий ги по 3 таблети с всяко хранене. Нямам си и на представа какво са имали в предвид “много добри” хората, които са ти ги препоръчали.
казано от Strelok91 на 29.06.13, 23:09:
Според мен това си е таблетиран телешки протеин.
Минуси:
- една таблета е грам
- не е посочен амино профил
- комплексни (приоритет за мен са изолирани верижно разклонени)
Пий ги по 3 таблети с всяко хранене. Нямам си и на представа какво са имали в предвид “много добри” хората, които са ти ги препоръчали.
Мога ли да очаквам да качвам мускулна маса разбира се справилно хранене или само въстановяване?
Можеш да очакваш евентуално по-добро възстановяване.Мускулната маса - качествена храна и в достатъчни количества.
Успех!
Здравейте... Мисля да си взема едни аминокиселини , че ходя на фитнес и работя , а и в тая жега яко се потя..
Искам да попитам какво ще кажете за тези Аминокиселини много хора ми казаха , че са много добри.
30.09.13
17:46
Така мисля да си купя аминокиселини колебая се между тези :
UNIVERSAL 100% Beef Aminos 400 Tabs.
MEX Amino 20k / 500g.
UNIVERSAL Amino 2700 / 350 Tabs.
MEX BCAA 20k / 500g
не знам защо не слага линк към продуктите но както и да е :)
! само едно не ми е ясно каква е разликата между BCAA и аминокиселини кои са по-добри. Може доста да тъп въпроса но знам ли никак не ми е ясно това нещо ...
01.10.13
13:58
казано от Денис Шенол на 30.09.13, 17:46:
MEX Amino 20k / 500g.
MEX BCAA 20k / 500g
! само едно не ми е ясно каква е разликата между BCAA и аминокиселини кои са по-добри. Може доста да тъп въпроса но знам ли никак не ми е ясно това нещо ...
Здравей,продуктите на Mex са на прах и са по-скоро intraworkout,пил съм и двата варианта и съм доволен.beef amino на юнивърсъл са с доста ниска дозировка,тоест трябва да се пият по много и стават неизгодни.Ако искаш телешки виж тези на Амих,те са по 2гр. в таблетка.
казано от Денис Шенол на 30.09.13, 17:46:
MEX Amino 20k / 500g.
MEX BCAA 20k / 500g
Винаги продуктите на прах са по-изгодни и по-добре дозирани от тези на таблетки/капсули.
01.10.13
16:31
Аминокиселини или BCAA ?
01.10.13
20:00
Зависи от целите,ако чистиш бцаа,ако качваш есенциални.
Мнението беше редактирано от Phxxx на 01.10.13 20:00.
01.10.13
20:08
не чистя какви аминокиселини бихте ми препоръчали ?
01.10.13
22:08
казано от Денис Шенол на 01.10.13, 20:08:
не чистя какви аминокиселини бихте ми препоръчали ?
Тези на мех,които си избрал (амино 20к) са удачен избор.