20.09.11
13:04
Здравейте:)
Не видях такава тема, срещат се отделни мнения по дневниците... Пък аз се старая да популяризирам до максимално широк кръг от хора..
Ако се чудите какво да правите този уикенд и сте в София, или имате път насам - отбийте се до стадион “Локомотив” (при жк Надежда и Илиянци). Ще се проведе безекипировъчен турнир по силов трибой. Нека видим силните мъже на България в силовия трибой колко са яки без екипировките:)
Началото е в 09:00 и двата дни. Събота са по-леките категории, неделя - тежките. Награждаване и в двата дни.
От форума ще участват Madboy, FlashTerran, nikolabull (за тях поне знам)
Ще ходим: аз, Инис, slavko, Marina Dekova, karfi4ka, Иван Божанов, Цецо (Василев), СКОТА, Владо (Караиванов), Марин Маринов
Пропускам ли някой? Споделете какво възнамерявате, хубаво би било да си направим среща и да се видим:) Много сме, силна агитка ще сме...
20.09.11
13:11
Ба!!!! не знаех!!!! Много се радвам:))))))))))))))))))))))
Аз, за жалост, може да мина за малко евентуално на 24-ти, но почти сигурно ще съм там на 25-ти към обяд. Току - виж сме се засекли : )
21.09.11
22:17
Хм, ако е безплатно участието, защо да не се изложа и аз :]
Може ли само някой да ме ориентира какви са дисциплините в силовия трибой при какви резултати има смисъл да участвам, иначе и аз да се разходя до там само като публика...
За участие не знам, заявки може да видиш тук: http://powerlifting-bg.com/bpl/
21.09.11
23:07
Заявките са били миналия месец. Явно съм закъснял, има някаква неясна наказателна такса, която не е много ясно написано дали ме касае или е само за клубове...
Отделно 10 лева такса за картотекиране... Скъпо ми е за момента :]
Да не говорим че съм много яко прецакан ако не успея за 3-4 дни да вляза в категория до 120. Макар че нямам кантар, може и да съм влязъл...
И все пак какви са движенията в силовия трибой. Ако случайно изнамеря десетина лева, да ги даря, да се сецна и да се прибирам :]
Щом е трибой следва да са 3, нали така? На картинката виждам мъртва тяга, в интернет намерих обаче доста повече движения под това заглавие, например: http://vbox7.com/play:d4253278
21.09.11
23:14
Здрасти:)
Не те знам какъв ентусиаст си и до колко имаш опити със самите движения.
А те са:
клек с щанга на гърба (на линията на раменете)
бутане от лежанка
мъртва тяга
Заявките са дадени, но мисля че можеш да се явиш в деня и да си платиш наказателната такса.
Не искам да те разочаровам, но мисля че в твоята категория няма да имаш шанс. Просто ще вдигаш за опит и кеф...
Трябва да си на ясно с правилата на движенията, защото този турнир ще е безекипировъчен, но ще бъде по-строг от към съдийстване.
За 120кг - в тази категория е Ивайло Христов, който по заявки има 845кг трибой (сумата от най-високите тежести в трите движения, за всяко имаш 3 опита)
Най-ниските заявки са 580кг.
Не искам да съм груба и да секвам ентусиазма ти, но ако правилно си спомням, мернах твоя дневник, в който пишеш че от 10 години не си тренирал... :)
За теб няма наказателна такса, в събота идваш в 7-8 часа и се записваш на място.
21.09.11
23:49
Здравей,
Очаквах че като е без екипировка, ще е на малко по аматьорско ниво :]
Но няма значение, важното е че имам да платя само една такса от 10 лева за картотекиране. Отделно и наказателна такса, така ли? Колко е тази наказателна такса? Поне екипировка няма да се налага да търся...
Заявката ми ще е много под 580кг, направо си заплювам последното място :] Но това само ако се намери някой с малко свободно време тези дни, поне да имам някаква представа за техниката.
Мисля че само за една тренировка на открито Юли успя да ми предаде техниката на клековете, но не съм пробвал с повече от 100кг, въпреки че мога и с много повече. Но пък това си беше напълно достатъчно за зверска мускулна треска :]
На мъртва тяга също не ми се е налагало да вдигам повече от 100кг, нямам представа за техниката и колко мога да вдигна...
На лежанката съм много зле предполагам.
С няколко думи нямам никакъв опит, което не е проблем да участвам за участието, нали?
П.П. Притеснява ме само мъртвата тяга, нещо ми се вижда много опасна за коремна херния, а аз имам някакви съмнения за много лека такава, но има вероятност и да си въобразявам :]
21.09.11
23:52
казано от Madboy на 21.09.11, 23:25:
За теб няма наказателна такса, в събота идваш в 7-8 часа и се записваш на място.
Така вече е добре.
А някой навит да му загубя няколко часа тези дни?
:]
21.09.11
23:53
Ти бъзикаш ли се, или да ?
21.09.11
23:57
Що бе гоше, просто искам да видя как е на такова състезание, а ми е супер тъпо да съм само публика, без да участвам. И щом участието ми коства само 10 лева, какъв е проблема?
22.09.11
00:02
Ми не знам, най-малкото от самоуважение. Мен лично би ме било срам при 120 лично тегло да клякам и да правя мъртва тяга със 100кг, че и на състезание да ходя, където хората в тази категория дърпат и клякат с по 300 кила и отгоре :) С тия 10 кинта си купи храна, че и без това само мрънкаш, че нямаш пари, а сега участието ти коствало “само 10 лева”. Ти си ебаси случая :D
Мнението беше редактирано от Георги Владимиров на 22.09.11 00:02.
22.09.11
00:03
Не схванахте ли, че тоя потребител е фиктивен, някакъв фалшив профил и яко ви бъзика>> Аз залагам на Георги Николаев :D
22.09.11
00:10
Много странно ме четеш и ти :]
Като казвам че не съм клякал с повече от 100, не означава че не мога да клякам с повече, сеш’ ? Вероятно мога да клекна с по един такъв като теб на всяко рамо :]
Ако не ям нищо следващите 3 дни, това са си спестени 10-те лева за участието, а може и да помогне да вляза в категория 120кг, че сега май съм +
Айде стига сме спамили темата, става ли :]
22.09.11
00:30
Това лошо ли е или е добре?
22.09.11
00:31
чудесно е.
22.09.11
15:51
Имаше и едно момче NRG май му беше ник-а. И той беше писал, че ще участва, но не съм сигурен. А дедмена няма ли да се пуска на състезанието ?
22.09.11
16:11
Абе, от по-горния линк свалих някав ексел файл и ми стана любопитно - постиженията написани там са за първи опит ли ? Щот до колкото знам,мадбоя бута 120 без екипировка, както и трибоеца от залата ми дърпа 190 тяга без екипировка, па нещо гледам много ниски числа ?
22.09.11
16:21
някои състезатели дават първоначалните си опити, други дават очакван резултат.
22.09.11
16:22
Методи Цеков и Спас Атанасов.
Очаквам от Спас над 330 тяга :D
Гледам има някви пичове под 300 трибой, требваше да дойда да хвана предпоследно място :D
330 тяга без екипировка...БА...на колко кила...кажи да взимаме камерите да заснемаме...
22.09.11
16:27
2м, 160кг е. Пред мен е дърпал 300х3 (даже и клип имам), тогава каза, че рекорда му е бил 330 (с фитили, ма беше отдавна, предполагам ше успее и без, или поне 315-20)
22.09.11
19:53
Аз пък много мразя екселски файлове, когато съм на място на което няма с какво да ги отворя...
успех на наща група :D.
Освен да разгледам и другата година в категория 75 да ги мачкам :D
22.09.11
21:33
на 160кг , 330 тяга не ме впечатляват:))))))))
22.09.11
22:13
Аз съм на мнение, че на квито и кила да си, 330 тяга си е 330 тяга. Пък и той не е професионалист, тва му е първото състезание и е на 30+ години ако не се лъжа (така ми изглежда). А, бе, мощен чичка си е нема кво да си говорим. Тва е най-големия човек дет съм виждал до ся :Д
22.09.11
23:13
да, 300 си е цифра, но няма как да се пречупя при условие, че съм виждала 75 килограмов да я дърпа пред очите ми.:)
приятелят ми скоро става на 32, аре да не е чичка, а:))))))))))))))))
Славкооо, Славко:))))))аз след 7 годинки ще съм лелка
22.09.11
23:37
А, беее, като извади брадата (дай боже да е с брада на състезанието) ше видите :))))
22.09.11
23:42
и ние тука хубаво си чешем езика, но така и не се разбрахме как ще се видим!!!!!! с някой се знаем, ама другите как да ви намерим? или всеки знае някой и така ще се съберем:)))))))то не че е голяма залата де..
23.09.11
00:10
Нас, плевенската група би трябвало да ни забележите, ще сме доста хора :)
23.09.11
00:52
Предложиха ми от залата да ида, ама не ми се дават 24лв за път :/
23.09.11
18:28
Не знам 300кг дали са много, обаче като си 2 метра със сигурност са много повече отколкото ако си 1.50, така че вземете и това предвид!
Иначе мен кантара ми каза че съм на 42 и с брадата май и на визия го докарвам, друг е въпроса че още като бях на 13 и не бях бръснал девствената брадичка, едно лапенце реши че съм чичко... Ако я боядисам бяла ставам направо дядо коледа, а непременно ще се изгавря така :D
Та мен по брадата може да ме познаете, за сега няма да е бяла, да не ме погнат всички които не са си получили подаръците :]