Помогнете за заучаването на няколко упражнения.

24.09.11
11:20

Добър ден. Аз сам 178см и съм 83кг. Вчера баща ми ме заведе на лоста и когато видя, че не мога нито силово нито коремно, просто видях как нещо в него просто... Та на темата . Може ли да ми обясните как да се науча да правя силови и коремни. Смятам че имам силата, но ако вашето мнение е друго кажете какви упражнения да правя за да се сдобия с нужната мускулатура за тези 2 упражнения.
Та аз сам доста зле относно набирания правя да кажем между 5 и 7.

Темата беше редактирана от Димитър Михайлов на 24.09.11 11:23.

24.09.11
11:31

Ако не смяташ да ходиш на фитнес а да се занимаваш с лостове бих ти препоръчал да започнеш с класически упражнения като коремни преси , набирания , лицеви опори трицепсови кофички и т.н. Колкото до коремното и силовото и двете упражнения си имат определена техника но като цяло не са нищо трудно просто се упражнявай :)

Поздрави !!!

24.09.11
11:53

http://vbox7.com/play:13300820ed - може това ще ти помогне,но без нужната сила отново ще ти е трудно,още повече и ако теглото ти е по-голямо.

Лостовете не са за всеки,докато при фитнеса не е така.От лостовете ще направиш един релеф и нищо повече,но ти си решаваш.
А относно темата: Аз специално първото коремно го направих с “чужда” помощ и след това след няколко опита вече го направих сам.Просто кажи на някой да те превърти да видиш за какво става въпрос и оттам нататък всичко е опити и опити и ще успееш.А за “силовото” мога да кажа,че е 90% техника и 10% сила-отново training,training,training .. :)

Успех !

24.09.11
22:14

Не съм съгласен, че не може да се направи маса на лостове.... :)

Мнението беше редактирано от Юли на 24.09.11 22:15.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1