Лаф моабет - том пети

Темата е заключена.
Прескочи до:

Е добре де ако се докаже, че светлината не е най-бързото нещо в простаството би трябвало да ми приспаднат две двойки от 9клас по Физика, защото реално са ме изпитвали на грешен урок нали ?!

24.09.11
09:44

казано от Thrashmetal на 24.09.11, 07:55:

Спал ли съм днеска изобщо?

Според мен ти не спиш. Вместо това през нощта правиш сапуни и се биеш със себе си :).

24.09.11
09:56

ХАХААХ
малко тапня да ъплоуднем :D

24.09.11
10:15

Това за светлината от отдавна се предполагаше че не е граничната скорост. Теориятя не е грешна но просто има някои явления които не може да обясни както е за момента.
Има 1 много хубава книжка на нашия пазар относно това “ОТО и гравитационната същност на вселената”

SP

24.09.11
11:09

Хора, дайте някоя качествена комедия да изгледам, че се чудя какво да правя. Изгледах 3-те части на филма “Реджеп Иведик”, но просто е толкова безсмислен, че нямам думи. Все едно гледам филмите с Чарли Чаплин.

24.09.11
11:23

казано от SportFreak на 24.09.11, 11:09:

Хора, дайте някоя качествена комедия да изгледам, че се чудя какво да правя. Изгледах 3-те части на филма “Реджеп Иведик”, но просто е толкова безсмислен, че нямам думи. Все едно гледам филмите с Чарли Чаплин.

опашати сватовници

24.09.11
11:38

Fat pizza

24.09.11
11:57

http://www.vbox7.com/play:c997a6b7

Абе господа и госпожи готвачи... Като правя картофи в микровълнова трябва ли да сложа вода и ако ДА колко да сложа... тук гледам една рецепта и не се споменава нищо за вода а пък знам ли... не се ли слага и вода :D

Картофи в микровълнова?! Не съм сигурен, че е редно...в името на физиката! :)

Какво точно искаш да ги направиш - свариш, изпечеш...измикровълниш? :D

http://mandja.com/recepti/osnovni-yastiya-bezmesni/zadusheni-kartofi-v-mikrovalnova-furna - видях тази рецепта

Иначе по какъв друг начин да ги приготвя ?! освен на фурна за друго не се сещам а да ги варя... незнам направих го 1,2 пъти и не ми се иска да го правя пак... в краен случай :D Ти какво би ми препоръчал...

Мнението беше редактирано от Кристиянчо на 24.09.11 13:15.

Ееее...не знам. Аз се ограничавам до прости операции като варене и печене (само на скара). :)

Правилно ли разбрах, че не ги обичаш варени? Получават се най-уникално. Има една старовремска манджа наречена “Намачкани картофи със сирене”.
Вариш картофи, настъргваш/намачкваш сиренето в дълбока чиния, изварените картофи сипваш след това в чинията и ги намачкваш хубаво, като добавяш от време на време от водата, в която си ги варил, тъй като става прекалено гъсто и сухо.

Като намачкаш картофите омешваш всичко заедно със сиренето и започваш да ядеш с вилица/лъжица. Нещо уникално просто!

24.09.11
17:45

казано от SportFreak на 24.09.11, 11:09:

Все още имаш надежда , скоро излиза 4-ката :D :D

Мнението беше редактирано от Filip Mutafov на 24.09.11 17:45.

24.09.11
17:56

казано от Penko Mladenov на 24.09.11, 17:45:

Все още имаш надежда , скоро излиза 4-ката :D :D

кога това?

24.09.11
19:00

Не знам кога , ама в нета вече има части от него , гледах го в Стани Богат :D

Мнението беше редактирано от Filip Mutafov на 24.09.11 19:00.

:D:D :D :D :D :D

24.09.11
19:16

Олеле падна ми ръката от чертане...
Бтв- мамка му бабката е правила ГХИ от 10 години насам, а аз сега разбирам :|

http://it.dir.bg/news.php?id=9550009&nt=10

:)

24.09.11
23:25

казано от Иван Шишманов на 24.09.11, 22:53:

http://it.dir.bg/news.php?id=9550009&nt=10

:)

Аз без да искам ще се самоубия с тях бе.

Модерация: Нарушение на точки 2.1 и 4.3 от Правилата на форума.

Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 25.09.11 10:01.

25.09.11
08:14

Днес изгревът беше чудесен! (sun)

казано от Георги Андреев на 25.09.11, 00:19:

Модерация: Нарушение на точки 2.1 и 4.3 от Правилата на форума.

С какво точно нарушавам правилата? С това, че искам повече хора да разберат що за мафия управлява “държавата” ни? Че вече на всички им е писнало разни “босове” (било то мангали или не) и политици да правят каквото си искат безнаказано? Точно сега е момента всички българи да се обединим и да сложим край на всичко това. Щом феновете на Левски, ЦСКА, Локо и Ботев ПЛД са се обединили, смятайте !!!

Мнението беше редактирано от Георги Владимиров на 25.09.11 10:29.

Жалка картинка е този отбор....

Георги Андреев, пределно ясно съм посочил къде точно е противоречието между твоето мнение и правилата на форума. Такава е преценката ми и не мисля, че ти дължа по-подробна аргументация на действията си. Само едно от нарушенията само по себе си беше достатъчно, за да се намеся. Продължаваш да вървиш по ръба на точка 4.3, моля те, съобразявай се (ако трябва - прочети я отново). Този форум не е арена за подобни дискусии, призиви и епитети. Не влагам абсолютно нищо лично към това, надявам се, че ще ме разбереш правилно.

Честно казано търсих правилата, но не ги намерих. Но се досещам за какво е. И все пак, мисля, че в този случай може да бъде пренебрегнато. За пръв път от много време българи са толкова задружни (така и трябва) и решени да направят нещо. Мисля, че си заслужава да бъде разпространено и повече българи да се “надъхат” и включат. Но както и да е, както каза Valdis, тоя форум стана прекалено “стегнат” от към правила, модератори и т.н. и доста скучен.

Условия за ползване на BB-Team медия.
Колкото до “полицейския режим” - това е въпрос на гледна точка. Ако смяташ грубото погазване на българската граматика, липсата на елементарно уважение, използването на обидни епитети, откровения спам и подобните “екстри” за някаква форма на забавление, то този форум не е за теб. BB-Team е име в българските спортни медии и спеди изобщо. Ако на някой не му пука за това и предпочита да си излива извънградския манталитет в интернет, скрит зад анонимността на един псевдоним, то екипът на форума се грижи това да не става чрез този форум. На всеки е приятно, когато вижда форума чист, подреден и когато намира в него полезна информация, нали? Нека не бъркаме демокрацията с анархията. Нека не превръщаме свободата на словото в словоблудство. Изобщо... погледнете нещата не само от собствената си камбанария.

За нарушението нямам какво да добавя. Затова те помолих да пестиш епитетите на етническа тематика. Имам своя ясна позиция по този обществен казус, но като част от екипа на форума ще действам както трябва. Тръгне ли се по пътя на изключенията, нещата ще тръгнат в лоша посока, имай ми доверие. Не виждам никакъв смисъл модераторския екип да отделя време и сили, за да почиства форума от остра дискусия на етническа основа.

Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 25.09.11 12:04.

“Ако смяташ грубото погазване на българската граматика, липсата на елементарно уважение, използването на обидни епитети, откровения спам и подобните “екстри” за някаква форма на забавление, то този форум не е за теб.”

Whatever ...

SP

25.09.11
12:22

Някой знае ли какво стана с това интервю http://www.bb-team.org/forums/viewthread/54856 Вече 2 месеца минаха.

25.09.11
13:59

Искам да ви попитам като трениране в залата , с какво си отброявате времето между сериите и записвате ли си някъде до коя серия сте стигнали или нещо такова :D

Щото аз вкъщи почивките между сериите си ги правя с таймера на телефона , а повторенията и сериите си ги записвам в Скайп на оня Echo / Sound Test Service :D

Усет, усет и пак усет :) а и в сяка зала може би има часовник....

Мнението беше редактирано от Кристиянчо на 25.09.11 14:23.

казано от Георги Андреев на 25.09.11, 12:19:

Whatever ...

Кое по-точно е “Whatever” в случая?
Призивът към етническа нетърпимост ли? Или може би използването на обидни на етническа основа епитети?

Би ли си помислил отново, моля... че започва да става досадно.

Какво става с Voyager не се мярка често а пък е един от малкото лостаджий в България които знаят какво да правят на лостовете....

казано от Кольо Пияндето на 25.09.11, 14:36:

казано от Георги Андреев на 25.09.11, 12:19:

Whatever ...

Кое по-точно е “Whatever” в случая?
Призивът към етническа нетърпимост ли? Или може би използването на обидни на етническа основа епитети?

Би ли си помислил отново, моля... че започва да става досадно.

Никъде не съм казал, че съм привърженик на казаното от теб - тоест писането на неправилен български език, спам и псувни. Както виждаш се старая да пиша правилно и на кирилица. Съжалявам, че употребих думата “ман*ал*, просто бях малко раздразнен от случката, пък и не се сещам за дума, която няма да “ги” обиди, но като са си такива как да ги наричаме. Съжалявам, ако съм досаден, дразнещ и т.н., спокойно можеш да изтриеш постовете ми, нямам нищо на против. Просто исках повече хора да се включат към каузата :)

Георги Андреев, дадох общ поглед и пример върху тези неща. По отношение на твоите мнения вече обясних на какво основание се намесих, не ти вменявам вина, която нямаш. В случая не говорим нито за неграмотност, нито за липса на уважение. Нямам намерение да се намесвам по какъвто и да е начин във форума, където нямам основание. За пореден път ти казвам, че не влагам нищо лично в това. Модераторът Кольо Пияндето си върши работата. Човекът Николай Хаджииванов има позиция към въпросния обществен казус - раздразнен съм, имам собствено виждане по въпроса, но просто мястото на това не е във форума. Не търси персонално отношение към теб, защото такова няма, няма и да има. Няма и никакво значение кой ще публикува подобни линкове и/или коментари - ако ги забележа, ще ги отстраня своевременно. Въпросът е принципен, а не личен. Разбирам те чудесно, но BB-Team не е трибуна за такива инициативи.

25.09.11
16:40

Развалих си изварата :D
Четох , тука някой беше казал , че си я смесвал с вода и ставало като Айран и аз взех , че пробвах и то стана като.. Незнам :D
Може би , защото беше обезмаслена суроватка , а е трябвало да бъде някаква друга :D

Обезмаслена трябва да е ;)

25.09.11
16:55

казано от Penko Mladenov на 25.09.11, 16:40:

Четох , тука някой беше казал , че си я смесвал с вода и ставало като Айран и аз взех , че пробвах и то стана като.. Незнам :D
Може би , защото беше обезмаслена суроватка , а е трябвало да бъде някаква друга :D

Аз пък, когато я ям в по-голямо количество я умешвам с лютеница :D, и ми е вкусна така :). Пробвай с малко количество ще ти хареса сигурен съм ;)

25.09.11
16:59

казано от Penko Mladenov на 25.09.11, 16:40:

Toва е с цел да я глътнеш на екс колкото е и да се свършва по-бързо с това неприятно изживяване. Гълташ, правиш няколко раздишвания през устата със запушен нос и сякаш не се е случвало.

25.09.11
16:59

http://www.youtube.com/watch?v=0smE2z2KZFU&feature=related

Ба

Мнението беше редактирано от Владислав на 25.09.11 17:00.

25.09.11
17:00

И червения пипер я “отваря”. Ако сте фенове на пикантните храни, можете да и ръгнете лют червен пипер. :)

Ииии...мажете филиите :)))

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1