24.09.11
20:19
Искам да ви покажа една тренировка за корем , която създадох преди няколко дни .
1.Коремни преси - 3x20
2.Коремни преси с свити колене - 3x20
3.V-преса - 3x15
4.Повдигане на краката от лег - 3x20
С упражненията нямам никакъв проблем , а по-скоро с хранителния режим ..
Мазен съм в гърдите и корема , което ме дразни :D .. А и прочетох за някаква НВД и искам да попитам някой който я е пробвал дали има ефект !
На 14 години съм , тежа 73 кг .. висок съм 174-75 см. и тренирам година и половина
Темата беше редактирана от Ванката на 24.09.11 20:20.
24.09.11
21:25
Преса не се изкарва с трениране,а с диета,което ще рече правилно хранене и кардио.
24.09.11
21:26
Хмм . не знам защо доста хора мислят , че за да имат изразена преса НЕ трябва да се хранят , а то е точно обратното коремния мускул е като всички останали и трябва да се храни като всички останали. Просто избягвай мазните храни , хляба , газираното и наблягай на водата
Второто нещо е включи кардио , няколко пъти седмично през ден (това зависи от начина ти на тренировка и това как би съчетал кардиото с фитнеса)
Другото което е тази НВД няма да е зле ако я покажеш та да я видим :)
Поздрави !!!
24.09.11
21:32
казано от Марлон Наков на 24.09.11, 21:26:
Хмм . не знам защо доста хора мислят , че за да имат изразена преса НЕ трябва да се хранят , а то е точно обратното коремния мускул е като всички останали и трябва да се храни като всички останали. Просто избягвай мазните храни , хляба , газираното и наблягай на водата
Второто нещо е включи кардио , няколко пъти седмично през ден (това зависи от начина ти на тренировка и това как би съчетал кардиото с фитнеса)
Другото което е тази НВД няма да е зле ако я покажеш та да я видим :)Поздрави !!!
Да съм казал,че не трябва да се храниш за да имаш преса.Просто казах,че трябва диета и кардио. :)
24.09.11
21:49
Bojidar Yagodin не визирах теб даже ако трябва да бъда честен не видях поста ти за което се извинявам както и се извинявам ако съм те засегнал по някакъв начин :)
Поздрави !!!
24.09.11
21:59
Всяка диета в този форум дава резултати стига да се спазват принципите й :)
Аз преди няколко месеца като чистех, бях на НВД и бих казал, че ми даде желаните резултати :)
28.09.11
21:49
Един въпрос ,че да не пускам нова тема ...
Изкарал съм плочките издръжливи са бая на тренировки но не искат да растат а искам да си станат като кубчета сещате се а не просто очертани малки издатини.. имате ли идея как да направя това ?