казано от Penko Mladenov на 25.09.11, 16:40:
Развалих си изварата :D
Четох , тука някой беше казал , че си я смесвал с вода и ставало като Айран и аз взех , че пробвах и то стана като.. Незнам :D
Може би , защото беше обезмаслена суроватка , а е трябвало да бъде някаква друга :D
Трябва да я минеш и през пасатор или блендер за да стане поносимо за пиене като водата трябва да е поне 2/1 или 3/1 спрямо изварата. Единственното кофти е че ако я пиеш така преди лягане ще имаш нежелани посещения на кенефа от толкова вода.
25.09.11
18:06
Не на такива изпитания със запушен нос да я пия на един дъх няма да се подлагам :D Като в Страх.. :Д
Днеска си я добавих към мюслито , не беше зле.. И със кисело мляко разбъркана също става , ще измисля как да я ям :D
Стоян - Аз си я пасирах , но бяха 1/1 .. Може би е трябвало повече вода , ама е късно , вече плува по тръбите
Мнението беше редактирано от Filip Mutafov на 25.09.11 18:08.
25.09.11
18:57
Много сте ми странни.... като не ви кефи - не яжте...
25.09.11
19:02
иначе изварата е готина с кисело мляко объркана + малко мед или канела, ванилия
25.09.11
19:58
Ебахти смотания народец.... всеки реве как няма пари сега като отивам до магазина за хляб пред мене 4ма човека с по 2 бири в ръце ( единия с водка ) .... ще умрем в евтини цигари и алкохол... тъжна картинка.... Исками се като измре шибания алкохолизиран народ да им се изплюя на всеки гроб по отделно но няма да ми стигне водата в тялото.. толкова са много
Мнението беше редактирано от Кристиянчо на 25.09.11 20:04.
http://www.youtube.com/watch?v=e1WDWQN3mDk&feature=player_embedded#!
Приятен апетит
Мнението беше редактирано от Абазаба на 25.09.11 20:07.
казано от Penko Mladenov на 25.09.11, 18:06:
Не на такива изпитания със запушен нос да я пия на един дъх няма да се подлагам :D Като в Страх.. :Д
Днеска си я добавих към мюслито , не беше зле.. И със кисело мляко разбъркана също става , ще измисля как да я ям :DСтоян - Аз си я пасирах , но бяха 1/1 .. Може би е трябвало повече вода , ама е късно , вече плува по тръбите
Тъй се научих да пия протеина от ПикКо докато не видях, че Oranje го прави с кисело мляко и не започнах и аз така. То по-скоро ти сам го изкара като изпитание. То приготвянето + пиенето ти отнема точно една минута, а реално вкуса е в устата ти не повече от няколко секунди. То тя се яде, де, но този вариант е ако ти се налага, но не я понасяш.
Мнението беше редактирано от ~ DN на 25.09.11 21:32.
25.09.11
21:59
казано от kristiancho на 25.09.11, 19:58:
Ебахти смотания народец.... всеки реве как няма пари сега като отивам до магазина за хляб пред мене 4ма човека с по 2 бири в ръце ( единия с водка ) .... ще умрем в евтини цигари и алкохол... тъжна картинка.... Исками се като измре шибания алкохолизиран народ да им се изплюя на всеки гроб по отделно но няма да ми стигне водата в тялото.. толкова са много
Абе друго нещо си е евтината шльокавица :D Няма смисъл да се впрягаш от такива гледки, а аз на алкохолиците гледам, като на наркомани /положението е същото/. Ти а си пропушил или си се пропил - ще се возиш у ГоУфУ :D :D :D Жалко, че продадох Туингото, че в неговия багажник щеше да разбереш, какво са мъки :D
25.09.11
22:11
Каква е разликата между BioTech и BioTech USA??? И другия ми въпрос е от кой сайт пазарувате добавки??
Мнението беше редактирано от Ивелин Атанасов на 25.09.11 22:19.
25.09.11
22:15
Хед прав си ! :) но на моменти простооо изкрейзвам :)
По пътя за даскало минавам през 3-4 цигански улички, утре ще става кеч, ще се въоража със сламка и ориз.............
казано от kristiancho на 25.09.11, 10:52:
Жалка картинка е този отбор....
Това е най-добрия отбор в историята на футбола , мнение на повечето големи треньори в днешно време , разбира се без сПЕТциалния
а такива клипчета има и за Реал , могат да се направят и за нашия отбор в махалата тъй че....
25.09.11
22:53
казано от kristiancho на 25.09.11, 22:15:
Хед прав си ! :) но на моменти простооо изкрейзвам :)
Пази си силите за летните (devil)
25.09.11
22:59
Абе мислех си, че след края на лятото ще намелят и темите за Креатина ама ни най-малък отлив няма :D
казано от target на 25.09.11, 22:29:
казано от kristiancho на 25.09.11, 10:52:
Жалка картинка е този отбор....
Това е най-добрия отбор в историята на футбола , мнение на повечето големи треньори в днешно време , разбира се без сПЕТциалния
а такива клипчета има и за Реал , могат да се направят и за нашия отбор в махалата тъй че....
Тоя отбор ако не ги бяха подкрепили 4952394 пъти още от 2006 надали щяха да вземат нещо...
Никога не са ги подкрепяли...... просто са с класи над всички последните години
26.09.11
03:55
казано от Кольо Пияндето на 25.09.11, 12:02:
Условия за ползване на BB-Team медия.
Колкото до “полицейския режим” - това е въпрос на гледна точка. Ако смяташ грубото погазване на българската граматика, липсата на елементарно уважение, използването на обидни епитети, откровения спам и подобните “екстри” за някаква форма на забавление, то този форум не е за теб. BB-Team е име в българските спортни медии и спеди изобщо. Ако на някой не му пука за това и предпочита да си излива извънградския манталитет в интернет, скрит зад анонимността на един псевдоним, то екипът на форума се грижи това да не става чрез този форум. На всеки е приятно, когато вижда форума чист, подреден и когато намира в него полезна информация, нали? Нека не бъркаме демокрацията с анархията. Нека не превръщаме свободата на словото в словоблудство. Изобщо... погледнете нещата не само от собствената си камбанария.За нарушението нямам какво да добавя. Затова те помолих да пестиш епитетите на етническа тематика. Имам своя ясна позиция по този обществен казус, но като част от екипа на форума ще действам както трябва. Тръгне ли се по пътя на изключенията, нещата ще тръгнат в лоша посока, имай ми доверие. Не виждам никакъв смисъл модераторския екип да отделя време и сили, за да почиства форума от остра дискусия на етническа основа.
Някои хора адски много са си повярвали! Жалка история.. Кольо, провери дали в екипа на Миролюба Бенатова има свободна позиция, ще си паснете идеално!
26.09.11
06:33
deyan jelev, не си на ниво, нито пък в позиция да даваш оценка на моите действията и да отправяш препоръки към мен.
Ако нещо не ти харесва, бутонът ‘Изход’ е в горната дясна част на страницата.
Ясно ли се изразих?
Като сте засегнали темата да питам аз защо вече не може да се постват линкове към сайтове за добавки? Новият магазин на сайта ли е причината?
26.09.11
11:46
казано от target на 26.09.11, 10:50:
Като сте засегнали темата да питам аз защо вече не може да се постват линкове към сайтове за добавки? Новият магазин на сайта ли е причината?
М-да, съвсем нормално и логично :)
казано от Тихомир Велев на 26.09.11, 11:46:
казано от target на 26.09.11, 10:50:
М-да, съвсем нормално и логично :)
Едностранното комерсиализиране на форума твърде силно противоречи със идеята му, а именно взаимопомощта между потребителте му.
26.09.11
12:26
казано от Valdis на 26.09.11, 12:01:
Едностранното комерсиализиране на форума твърде силно противоречи със идеята му, а именно взаимопомощта между потребителте му.
Не мисля, че има противоречие - дискусиите за хранителни добавки не са забранени. Всеки може да потърси къде даден продукт се продава на тази или онази цена, къде е наличен и къде не - за тези действия форумът съвсем не е нужен. Та... човек съвсем спокойно може да получи консултация (помощ, съвет и т.н.) без да се налага да коментираме други магазини за добавки. Останалото е мързел и/или неспособност на интелектуална дейност.
Еми не ми е логично и нормално на мен... все пак това е бб-тийм... нещо не ми е ясно какво става в момента в сайта.. та на въпросите направо:
Тихомир Велев - ти какъв си в сайта? отговаряш за магазина? твой ли е ,плащаш си да е тук или си работник на заплата?
Кольо, а ти? Какъв си в сайта? Помня преди 2 години когато се представи и започна да пишеш тук....да ти кажа форума беше супер полезен преди може би 4-5 години , доста знаещи хора пишеха и помагаха , доста дискусии имаше , а сега.... нищо против теб , не ме разбирай погрешно , но ти си отскоро свидетел на развитието на форума и не знаеш какво беше преди... Нямало нужда да се коментират други магазини ,ами напротив има и то голяма
Преди имаше и раздел за вносителите , беше доста полезно за всички. Даже смело мога да кажа че потребителите тук с коментарите и обсъжданията в тези теми пряко влияеха на цените на добавките. Няма как като спрете постването към други магазини да спра , а и не само аз да пазаря от най-евтиното място, а магазинът на бб-тийм определено не е .
Надявам се да не съм засегнал някого със заключенията и въпросите си , но насоката на развитие която предавате на сайта не се харесва на доста потребители си мисля.
Мнението беше редактирано от target на 26.09.11 12:48.
Ставам досаден вероятно, но ми се ще повече хора да я прочетат темата, а и да изкажат някакво мнение.цък
26.09.11
13:08
Магазинът е част от BB-Team, не е мой. Да, аз съм отговорник за магазина, като изпълнявам административни и други функции в него.
И новото правило в условията е напълно логично. Като отидеш в аптека да си купиш аналгин, да виждаш реклами и упътвания към аптеката в съседство? Като отидеш в някой хранителен или какъвто и да е магазин, да се виждат реклами и текстове “тази стока се продава в съседния магазин по-евтино, но пък при нас е по-евтино от еди-кой-си магазин.”
Идеята за взаимопомощ, както каза Кольо, по никакъв начин не е ограничена. Обсъждането на хранителни добавки не е забранено. Изписването на имената на хранителни добавки също не е забранено. Всеки може да получи или даде съвет дали дадена хранителна добавка е качествена, дали марката, която я предлага е надеждна, дали е ефективна и т.н. и т.н. Линкването към чужд магазин по никакъв начин не помага в целия този процес, но е в пречка на магазина от бизнес гледна точка. Все пак малко или много всичко е свързано с разходи, а не знам някой съзнателно да иска да си вреди на бизнеса.
Така е преценено и е взето решение. Просто трябва да го погледнете чуждата гледна точка, защото светът не винаги се върти само около нас. :)
Поздрави!
Мнението беше редактирано от Тихомир Велев на 26.09.11 13:08.
26.09.11
13:13
target, модератор съм (на този етап). По-важното - пука ми за този сайт. Не знам какво имаш предвид като казваш, че преди 4-5 години форумът е бил по-полезен. Няма особен смисъл да сравняваш сегашния момент с онзи период (друга пазарна обстановка, други активни потребители и т.н.). Интересните дискусии сега са рядкост, защото преобладават едни и същи въпроси - няма как да бъде контролирано това. Защо знаещите потребители от изминалия период не пишат? Защото ги няма търговците на добавки ли? Не е ли друга причината и от какво зависи това?
Нека видим какво може да се коментира за другите магазини. Цените - тях всеки може да види лесно за даден продукт (надявам се, че е ясно как). Обслужването - тук може би има място за полезна информация, но твърде относителна, тъй като понятията ‘добро обслужване’ и ‘лошо обслужване’ до голяма степен са субективни и често данните за даден магазин във форума не са съвсем точни (за да не кажа порядъчно украсени). Затова тази информация има и относителна полезност. Наличности? Хайде де - всеки магазин има телефон, сайт и други начини за контакт, чрез които наличността на даден продукт може да се провери моментално. Друго какво можем да коментираме за даден магазин?
Разделът за вносители и търговци беше затворен по ред причини, които мисля, че са коментирани. Колкото до цените на bb-team - работи се по въпроса (не е моя работа да разказвам в каква посока). Да не говорим, че фактори като доверие и коректност не се измерват в пари.
Ако говорим за моята полезност - старая се да бъда полезен, до колкото ми позволяват знанията и опита. Това, че нямам преки наблюдения от преди 4-5 години, как по-точно ме прави ненадежден или не достатъчно полезен по отношение на сегашния момент?
казано от Кольо Пияндето на 26.09.11, 12:26:
Не мисля, че има противоречие - дискусиите за хранителни добавки не са забранени. Всеки може да потърси къде даден продукт се продава на тази или онази цена, къде е наличен и къде не - за тези действия форумът съвсем не е нужен.
Е явно е нужен точно за тези действия, точно тук е противоречието.
казано от Кольо Пияндето на 26.09.11, 12:26:
Та... човек съвсем спокойно може да получи консултация (помощ, съвет и т.н.) без да се налага да коментираме други магазини за добавки. Останалото е мързел и/или неспособност на интелектуална дейност.
А! Да си дойдем на думата. Какво стана в разделите за хранителни добавки? Велев стана едноличен специалист по всичко и основна фигура във всичките раздели, за съжаление той самия не е опитвал почти нищо от това което препоръчва на другите, но пък смело прави препратка към статията описваща GMP сертификатът. (Останалото е мързел и/или неспособност на интелектуална дейност.) Как беше? - Не е луд тоз, който яде баницата, а тоз дето му я дава, тъй че споко, Велев - ти си съвсем наред. :D
26.09.11
13:36
казано от Valdis на 26.09.11, 13:19:
А! Да си дойдем на думата. Какво стана в разделите за хранителни добавки? Велев стана едноличен специалист по всичко и основна фигура във всичките раздели, за съжаление той самия не е опитвал почти нищо от това което препоръчва на другите, но пък смело прави препратка към статията описваща GMP сертификатът. (Останалото е мързел и/или неспособност на интелектуална дейност.) Как беше? - Не е луд тоз, който яде баницата, а тоз дето му я дава, тъй че споко, Велев - ти си съвсем наред. :D
Къде е противоречието? Когато искаш да намериш най-добрата цена на продукта Х, как постъпваш? Търсиш във форума на BB-Team ли? Хайде, нека не конкурираме Google, че войната ще излезе меко казано неравна и обречена... :)
Колкото до раздела за добавки - имаш свободата аргументирано да покажеш на Тихомир Велев къде греши. От това форумът само ще спечели, тъй като ще се обогати с полезна информация и интересни дискусии. Форумът дава възможност за споделяне на мнение (стига то да не е в противоречие с правилата) и Тихомир използва това свое право.
Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 26.09.11 13:38.
26.09.11
13:45
Valdis, отдавна те гложди факта, че се опитвам да съм максимално полезен. Да, активен съм и се стремя да съм от полза на който и с каквото мога. Никъде не претендирам, че мнението или съветът ми е закон. Съвсем доброжелателно приемам всякаква критика за нещата, които пиша, проверявам информацията, ако греша си признавам, извинявам се ако е необходимо и си взимам поука.
Затова, ако някъде прецениш, че не съм прав - поправи ме. Ще е добре не само за мен, а и за автора на темата и всички, които я четат.
Аз нямам какво повече да кажа по въпроса.
Поздрави! :)
Как си подбират думите само, някой прави ли му впечатление?
target - преди 4-5 години са били други миротворци, които не са толкова активни днес. Нормално е по някое време да ги заместят нови такива.
казано от Тихомир Велев на 26.09.11, 13:45:
Valdis, отдавна те гложди факта, че се опитвам да съм максимално полезен. Да, активен съм и се стремя да съм от полза на който и с каквото мога. Никъде не претендирам, че мнението или съветът ми е закон. Съвсем доброжелателно приемам всякаква критика за нещата, които пиша, проверявам информацията, ако греша си признавам, извинявам се ако е необходимо и си взимам поука.
Затова, ако някъде прецениш, че не съм прав - поправи ме. Ще е добре не само за мен, а и за автора на темата и всички, които я четат.
Аз нямам какво повече да кажа по въпроса.
Поздрави! :)
Ей това от къде го измъдри? Дори съм те поздравявал за ентусиазмът ти. Колкото до останалто аз имам много за казване, ама в интерес на истината просто не ми се занимава и нямам желание и време да влизам в излишни полемики. В крайна сметка форуми бол, който не му харесва, има немалък избор където човек може да се забавлява и да се сдобие с търсената информация.
26.09.11
13:58
Thrashmetal, агроном съм, а не философ... та затова ми е малко дървен начинът на изразяване... :D
Не това имах предвид, напротив, дори можеш да го приемеш като комплимент. Ще ти се да си спокоен и самообладан, ама си личи как с колегата говорите през зъби. С твоята престорена безпристрастност и абсолютна обективност + неговите арогантни “Поздрави!” звучите като истински авторитетни фигури. Сякаш чета писмо от общината.
п.п. Това заяждане няма нищо общо с дискусията.
26.09.11
14:51
Хе, Thrashmetal, не говоря през зъби... не се и налага. Не знам дали ще ми имаш доверие, но наистина съм спокоен. В крайна сметка си мисля, че в случая водим човешки разговор, независимо от разликите в гледните ни точки. Разликата в изразните средства идва от това, че в някои случаи съм потребител, в други - нещо по-различно. Съответно - когато отговарям като човек от екипа, администриращ форума, това предполага малко по-различен стил. Пък и аз по принцип не залитам по писане на мнения в стил чат, знаеш това добре, но това е друга тема.
Заяждането си е точно на мястото - в спам-темата! :P
26.09.11
17:22
На мен ми мина, а вас ви прихвана :D
Дайте да се разберем - тук само аз мога да съм лошия :P
Предлагам всички дружно да си излеете гнева в някоя тема за креатина :D :D :D
26.09.11
17:45
лафове от последните 3 дни(loose quote):
“сега разбрах тия защо са толкова яки...взимат си от скъпия креатин”
“аз не зобя, просто взимам от креатина на ****(известен с големия си брой пъпки, получени в следствие на върпосния креатин)”
26.09.11
17:49
“сега разбрах тия защо са толкова яки...взимат си от скъпия креатин” :D :D :D :D
ехееееееееееее едно време колко по-добре беше във форума :D :D :D :D
тия сегашните билдъри им дай само лесния път :D :D няма да станат хора от това поколение :Д