26.09.11
18:31
някъв гей ме зарибява (dull) тва’ му е проблема на това поколение....
казано от kristiancho на 26.09.11, 18:31:
някъв гей ме зарибява (dull) тва’ му е проблема на това поколение....
А ти? Върза ли му? :D :D :D
26.09.11
18:38
Не... имах натрапчивото чувство, че точно ти ще пишеш след моя коментар... незнам защо :D
Не бе нищо, просто съм сигурен, че всички във форума ще се радват за тебе, когато най- сетне да си хванеш гадже. :D :D :D
26.09.11
19:15
хихихи много си запознат с личния ми живот :D
пала дърпам пуша във устата става сушаа..
а пичуе сварих си желатина , сега ще се желира ли ?
26.09.11
19:21
kristiancho , Саму да ни стани МАЗАЛУУУУУУ !!
26.09.11
19:40
Не се притеснявайте за мен !
26.09.11
20:51
казано от Ramon Dekkers на 26.09.11, 19:58:
той е винг-чунист :D
Това да не е нова думичка за онанист (wasntme) Това последното е от “направи си сам” и “кой, каквото сам си направи, друг не може да му го направи” :D :D :D
26.09.11
20:52
това е много готино Бойно изкуство.... :)
http://vbox7.com/play:7f8aedfd
Смак май битч ъп... иили как е у наше селО- секс в москвича (rock)
26.09.11
21:15
казано от kristiancho на 26.09.11, 20:52:
това е много готино Бойно изкуство.... :)
Само не разбрах, защо трябва да го биеш :D :D :D
26.09.11
21:48
а Винг Тчун-а е бойно изкуство за самоотбрана ! тъй, че ... :D :D
26.09.11
21:54
казано от Кольо Пияндето на 26.09.11, 13:13:
Защо знаещите потребители от изминалия период не пишат?
Погледни се в огледалото и си задай някои въпроси :)
И ще настане мрак... И всички ще се превърнат в зомбита... Ще оцелеем само аз и хлебарките... И тогава ще си пусна “hells bells” , ще взема на дядката карабината, ще се кача на някав мотор и ще викам ЕЛАТЕ ПОЕЧЕЕЕ ЕЕЕЕ :D
казано от deyan jelev на 26.09.11, 03:55:
Някои хора адски много са си повярвали! Жалка история.. Кольо, провери дали в екипа на Миролюба Бенатова има свободна позиция, ще си паснете идеално!
Не е ли по-добре и по-разумно хора,които са тук едва от 10 дни с около 20 мнения, сипещи хули по модераторите и администраторите на тоя сайт да бъдат отстранени по най-бързия начин? Нека си бистрят политиката в други сайтове,вместо да сеят тук раздори. Нямат никакви заслуги към тоя сайт,нямат снимки,нямат мерки,нямат дневници,нямат дадени полезни съвети на начинаещите. Влезли,не влезли в тоя форум и вече започнаха раздорите и конфликтите.
26.09.11
22:38
казано от Миро на 26.09.11, 22:20:
Не е ли по-добре и по-разумно хора, които са тук едва от 10 дни с около 20 мнения...
Миро, зарежи. Конфликт няма да има.
Надявам се target да е разбрал какъв е отговорът на въпроса след мненията на deyan jelev в този разговор.
26.09.11
23:01
казано от Thrashmetal на 26.09.11, 22:56:
Защо съветват да се правят максове толкова рядко?
Според моя опит и наблюдения, една от причините за това е натоварването (и съответно възстановяването) на нервната система.
26.09.11
23:06
казано от Кольо Пияндето на 26.09.11, 22:38:
Не е ли по-добре и по-разумно хора, които са тук едва от 10 дни с около 20 мнения...
Надявам се target да е разбрал какъв е отговорът на въпроса след мненията на deyan jelev в този разговор.
Знаеш ли, понякога /всъщност доста често/ ти се възхищавам на спокойствието.
Всъщност с останалите от екипа сте много близо до перфектните модове ;)
Модерация: Непозволено съдържание!
Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 26.09.11 23:20.
26.09.11
23:22
Хед, благодаря за добрата дума...
26.09.11
23:30
казано от Кольо Пияндето на 26.09.11, 23:22:
Хед, благодаря за добрата дума...
Хехехе, знам от личен опит, че човек понякога има нужда, още повече, когато е мод. За повечето потребители сте онези, които кастрят и въдворяват ред, но не осъзнават, че точно на този екип се крепи форума и още един куп други предимства за обикновения потребител. Добрите думи са си напълно заслужени! Аз все пак не съм със славата на човек, който ги раздава без повод :D :D :D
казано от Кольо Пияндето на 26.09.11, 22:38:
Кольо за тея хубавци дето сеят обиди и глупости от първия ден две мнения няма.....
27.09.11
07:19
Миро, target, най-лесният начин да насочите вниманието към потребители в нарушение е да докладвате постовете им. Има значително по-голямо значение от това да коментираме само в която и да е тема, че трябва да се банват. Така ще сте в помощ и на миротворците.
27.09.11
09:00
Кольо, честита титла. :D Следващ ранг - “умиротворителят” :P
27.09.11
09:46
Не е ли по-добре и по-разумно хора,които са тук едва от 10 дни с около 20 мнения, сипещи хули по модераторите и администраторите на тоя сайт да бъдат отстранени по най-бързия начин? Нека си бистрят политиката в други сайтове,вместо да сеят тук раздори. Нямат никакви заслуги към тоя сайт,нямат снимки,нямат мерки,нямат дневници,нямат дадени полезни съвети на начинаещите. Влезли,не влезли в тоя форум и вече започнаха раздорите и конфликтите.
искаш да кажеш че броя на мненията ти, вида на аватара и мерките които си вкарал в системата определят що за човек си?
казано от Кольо Пияндето на 26.09.11, 13:13:
Защо знаещите потребители от изминалия период не пишат?
в Гохард имаше същия въпрос. един от отговорите е че са се научили да ползват търсачката и вече не им е нужно да търсят информация чрез пускане на теми и писане на мнения. всеки един достатъчно дълго съществуващ форум(или събиране от хора) се нуждае от нова кръв(нови потребители). старите се изнасят, новите идват и форума започва като за първи път. поверлифтинг.ру се архивират май всяка година.
27.09.11
09:52
казано от ts.vassilev на 27.09.11, 09:46:
един от отговорите е че са се научили да ползват търсачката и вече не им е нужно да търсят информация чрез пускане на теми и писане на мнения.
Това ме разби! (rofl)
Нямат никакви заслуги към тоя сайт,нямат снимки,нямат мерки,нямат дневници,нямат дадени полезни съвети на начинаещите. Влезли,не влезли в тоя форум и вече започнаха раздорите и конфликтите.
искаш да кажеш че броя на мненията ти, вида на аватара и мерките които си вкарал в системата определят що за човек си?
Искам да кажа,че някои хора нямат тези неща в сайта. И остава едно странно усещане,че са тук не заради фитнеса. А са влезли,промъкнали са се за нещо друго. Имат някакви други цели и интереси,които са много далеч от фитнеса и спорта. Логично е в такъв случай,че започват още от първите дни с обиди и агресия. Защото както писах,не фитнесът е това което ги интерсува най-вероятно. Аз съм виждал няколко политически сайта-плювалници и някои хора (и то новаци тук) май се опитват да превърнат и бибитайма в подобен сайт-плювалник в който да изливат страстите и агресията си.
Ако поразмислиш малко върху нещата,ще видиш че съм прав. Едва ли някой със стотици и хиляди мнения в сайта е случайно тук.И търси да прави пиар и предизборна пропаганда на политическата сила на която симпатизира. И търси тук под вола теле. Това,че има аватар или поне галерия със снимки,мерки,стотици мнения,ясно говори защо е тук. Вземи примерно Кристианчо или някой друг.
А това що за човек е някой извън фитнеса и тоя сайт,по принцип изобщо не е наша работа. Хубаво щеше да е да бъде добър човек за пример на останалите. Но това са само фантазии и илюзии,че всички хора могат да бъдат идеални. Реалността е различна. По-здрави!
:)
Мнението беше редактирано от Миро на 27.09.11 10:13.
27.09.11
11:04
...един от отговорите е че са се научили да ползват търсачката и вече не им е нужно да търсят информация чрез пускане на теми и писане на мнения. всеки един достатъчно дълго съществуващ форум(или събиране от хора) се нуждае от нова кръв(нови потребители). старите се изнасят, новите идват и форума започва като за първи път. поверлифтинг.ру се архивират май всяка година.
Да, вероятно този е един от отговорите. От друга страна хората, които искат да бъдат полезни, намират мотиви да пишат и след като са овладяли “силата” на търсачката. В един момент, обаче, ако видиш, че прекарваш 1 час в търсене на информация за да помогнеш на някой, а той не желае да направи елементарно усилие да се потруди в каквато и да е посока... някак става кривичко. Когато това стане обичайна практика, нормално е да се стигне до недостиг на мотивация.
Иска ми се и да допълня казаното от head_hunter. Той доста време е бил от другата страна на “барикадата” и чудесно знае някои неща. На всеки е приятно, когато влезе в ресторант да го посрещне приятно проветрено помещение, чистота, апетитно меню и усмихнат персонал. Надявам се за всички е ясно, че зад една такава обстановка стои труд - някой е почистил пода и обзавеждането, погрижил се е покривките да са изпрани, някой е отворил прозорците и е проветрил, някой ще приготви на момента поръчаната храна, друг пък ще му я поднесе и ще се постарае да му подари усмивка... но повтарям - зад това стои труд, при това не изцяло приятен. Във форума е същото... за да могат потребителите да ползват с добро усещане и настроение форума, някой се е погрижил да им осигури този комфорт. Някой разработва и поддържа функционалността на форумните модули, друг се грижи за акуратността на магазина, трети пише статии на актуални теми, четвърти почиства спам и излишни нерви от темите, пети мести неправилно публикуваните такива в правилните раздели (за да може всеки да намира това, което му е интересно и да се ориентира)... и т.н. Всичко това остава зад кадър, но е основен фактор, определящ атмосферата на форума. Та се надявам, че никой не си мисли, че екипът на форума по цял ден стои, клати си краката и само дебне да затрие нечие мнение или директно да банне някой просто ей така.
Просто храна за размисъл, няма нужда от похвални слова.
казано от Тихомир Велев на 27.09.11, 09:52:
един от отговорите е че са се научили да ползват търсачката и вече не им е нужно да търсят информация чрез пускане на теми и писане на мнения.
Това ме разби! (rofl)
х2
27.09.11
12:16
казано от Тихомир Велев на 26.09.11, 13:08:
Магазинът е част от BB-Team, не е мой. Да, аз съм отговорник за магазина, като изпълнявам административни и други функции в него.
И новото правило в условията е напълно логично. Като отидеш в аптека да си купиш аналгин, да виждаш реклами и упътвания към аптеката в съседство? Като отидеш в някой хранителен или какъвто и да е магазин, да се виждат реклами и текстове “тази стока се продава в съседния магазин по-евтино, но пък при нас е по-евтино от еди-кой-си магазин.”
Идеята за взаимопомощ, както каза Кольо, по никакъв начин не е ограничена. Обсъждането на хранителни добавки не е забранено. Изписването на имената на хранителни добавки също не е забранено. Всеки може да получи или даде съвет дали дадена хранителна добавка е качествена, дали марката, която я предлага е надеждна, дали е ефективна и т.н. и т.н. Линкването към чужд магазин по никакъв начин не помага в целия този процес, но е в пречка на магазина от бизнес гледна точка. Все пак малко или много всичко е свързано с разходи, а не знам някой съзнателно да иска да си вреди на бизнеса.
Така е преценено и е взето решение. Просто трябва да го погледнете чуждата гледна точка, защото светът не винаги се върти само около нас. :)
Поздрави!
Политиката си е политика! Няма да я успорвам.
Ще направя вметка за това, какво според мен представлява един такъв сайт.
1. Това е интернет пространство. На никой не му трябвада ходи до друг магазин, той просто кликва и за части от секундата е там.
2. Много сйтове сключват с договори с много други магазини за комисионна(просто като идея), продават и през своя разбирасе.
3. Всяка забрана в един форум е ограничение (без ограничения неможе).
4. Разнообразие в темите задължителни, както и в статиите.
5. Един онлайн магазин е силен, когато успява да се възползва от отстъпките на други магазини и да продаде той стоката на другия. Създаване на стратегия е правилния подход.
Съвет: вместо да се трие линк(и да се дразни потребитела), може да се свържете с магазина и да договорите отстъпка за вас. да пренасочите линка, към страница много други магазини, с които работите и да правите сръвнение на вашите продукти с техните. Плюсът е - няма да има недоволни, ще печелите от другите магазини и производители, ще продавате реално много по - голям асортимент и ще печелите повече със същите усилия.
Успех-:)
27.09.11
12:32
Delfin, така описано, предложението ти е чудесно, но в едни по-различни условия от заобикалящите ни. Ние не само сме го обмисляли като вариант, а вече минахме по този път и натрупахме опит, на база на който взехме решения занапред. Повече темата за предишни раздели и представители няма да я коментирам. Не желая да излагам факти, които да ни изкарат некоректни към въпросните лица (много от които вече не са и на този пазар, между другото).
Линк няма да се трие и потребителят няма да е подразнен, ако преди това е взел под внимание условията за ползване на форума, които между другото са доста по-либерални от други чуждестранни сайтове, сериозно уважавани в много постове тук.
И за финал - искренно се надявам, че правите разлика между взаимопомощ и обмяна на личен опит пред целенасоченото далавераджийство. За прекратяването на второто получихме огромна положителна обратна връзка от потребителите.
момчета един важен въпрос: Трябва ли тренировката за гърди да следва посока? В смисъл от кофички лег горна част или обратно? Или може да направя първо лег после кофички после горна част? Дано ме разбрахте :)
27.09.11
18:26
Може стига да усещаш тренировката добре :)