26.09.11
19:49
Здравейте,искам да попитам подходящ ли е шейк от кисело мляко + извара +плод (ябълка , круша ..) за мускулна маса ,става ли?
Казвал съм го и пак ще го кажа- не си мислете ,че някви бъркочи с извара могат да заменят пудрата. По-добре си носи в отделни съдове извара, купи си едно мляко и един плод за даскало и си ги яж отделно! Иначе става, ако корема ти е супер здрав , иначе ще те хване рядкото щастие. Ако искаш купувай си по 1 литър прясно мляко 1.5 % има доста въглехидрати с протеин и Ккал :) За мен - това е по-добрият и вкусен вариант :)
Ами, само с белтъци маса няма да качиш :) ! Ако вкараш и някакъв по “здрав” въглехидрат, ще стане супер :)
Мнението беше редактирано от Юли на 26.09.11 20:48.
26.09.11
22:03
би ли дал пример за такъв въглехидрат и обща рецепта пример за шейк но без хранителни добавки
Мнението беше редактирано от Emo Emilov на 26.09.11 22:08.
26.09.11
22:09
Макаронки,макаронки и яко макаронки. :)
казано от Emo Emilov на 26.09.11, 22:03:
би ли дал пример за такъв въглехидрат и обща рецепта пример за шейк но без хранителни добавки
Овесени ядки!
казано от Bojidar Yagodin на 26.09.11, 22:09:
Макаронки,макаронки и яко макаронки. :)
И аз предпочитам варените макарони със сирене пред овесените ядки и можеш да закусваш с тях вместо тия овесени ядки, а относно тези домашни протеини шейкове и т.н аз преди си правех: 1 нарязан банан + 1 с.л. мед + прясно мляко + 2 сурови яйца и слагам в миксера, голям бъркоч но...пиех го.
27.09.11
13:25
казано от Emo Emilov на 26.09.11, 19:49:
Здравейте,искам да попитам подходящ ли е шейк от кисело мляко + извара +плод (ябълка , круша ..) за мускулна маса ,става ли?
Става, но не разчитай предимно на него. Трябват ти пълноценни белтъчини с пълния спектър от незаменими аминокиселини - меса, риби и т.н. Не разчитай само на белтъчините от млечните продукти. Ако махнеш плода, става за вечерно хранене.
27.09.11
20:50
ами за сутрешно хранене след закуска или със закуската ?
Така е, закуската е най-важното хранене през деня, трябва да е добра за да имаш енергия през целия ден !!! :)
27.09.11
22:52
Мерси :)