Каква марка креатин да си поръчам?

24.09.11
09:12

Здравейте!Решил съм да си купя креатин монохидрат,но имам колебания относно марката.Кой ще е най-добрият избор:

Biotech
Scitec Nutrition
Optimum Nutrition
???

Optimum Nutrition :) макар, че Креатин моно не беше ли патентова формула ?! тоест би трябвало във всяка една кутия монохидрат на всеки един производител би трябвало да има едно и също нещо ?!

Кре-алкалин е патентованата креатинова форма.
Съмнявам се, че разликите между монохидрата на изброените фирми са съществени.
Разбира се, от този списък ON има най-добра репутация.

Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 24.09.11 09:42.

24.09.11
11:55

Пил съм и от 3-те. Съществена разлика не открих, но най-реномирана марка от тези е ON със сигурност.

Мнението беше редактирано от summer_jam на 24.09.11 14:12.

26.09.11
09:14

Optimum Nutrition и Scitec Nutrition са добри. :)

казано от Мирослав Николов на 26.09.11, 09:14:

Да сравняваш сайтек с оптимум е все едно да сравняваш лада с бмв - без коментар

27.09.11
17:06

казано от Румен Кръстев на 27.09.11, 13:06:

Я ми кажи каква разлика ще усети при приема на монохидрат между двете посочени марки. Силно ме съмнява да има такава.

27.09.11
21:09

казано от Стоян на 27.09.11, 17:06:

казано от Румен Кръстев на 27.09.11, 13:06:

Я ми кажи каква разлика ще усети при приема на монохидрат между двете посочени марки. Силно ме съмнява да има такава.

+1

Като добавим и това, че BMW-тата са по-калпави изпълнения и от Ладите :D

27.09.11
22:33

Румен Кръстев, приемал съм и от двата продукта и знам как действат, но всеки ораганизъм е различен все пак ;) при мен резултата беше много добър, а относно БМВ-то и Ладата, не се знае, понякога старата лада върши повече работа от бмв-то.

Мнението беше редактирано от NIKOLOV на 27.09.11 22:34.

HE

27.09.11
23:29

Сравнявате креатин монохидрат с монохидрат? Или спорите коя фирма опакова по-добре монохидрата, който е основна суровина и евентуално взимат от един и същи завод? На Николов, чак пък единия му действал повече? Три пъти гледах адрес-бара дали съм в бб-тийм или случайно не съм попаднал в тийнпроблем или фейсбук страничка на заблудени лостаджии!

28.09.11
08:52

Не, имах предвид, че Optimum Nutrition и Scitec Nutrition са добри, нали човека е питал за мнение, и аз изказвам моето от което аз съм останал доволен, и двата продукта са много добри.

15.11.11
11:00

взимай най-евтиното но да не е българска марка

15.11.11
11:03

казано от caihundrel на 15.11.11, 11:00:

взимай най-евтиното но да не е българска марка

Ако ще е монохидрат- съгласен, а за другите форми не мога да кажа- нямам много лични наблюдения.

15.11.11
11:09

креалкалина възстановява добре - лично наблюдение
аз взимам на ПИЙК

15.11.11
14:10

казано от Мирослав Николов на 27.09.11, 22:33:

Румен Кръстев, приемал съм и от двата продукта и знам как действат, но всеки ораганизъм е различен все пак ;) при мен резултата беше много добър, а относно БМВ-то и Ладата, не се знае, понякога старата лада върши повече работа от бмв-то.

НА 14 СИ!!! В една тема казваш, че не си приемал никакви добавки, в безброй други постоянно даваш съвети и оценки на добавки и как са ти подействали???!!! В последствие се оказва, че си пил по една доза (евентуално) ... ‘що не престанеш??????????

Разликата в цената на ОН Креатин и Сатек Креатин е 5-6 лв. Аз лично, ако съм на твое място бих избрал Оптимум разбира се.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1