24.09.11
09:12
Здравейте!Решил съм да си купя креатин монохидрат,но имам колебания относно марката.Кой ще е най-добрият избор:
Biotech
Scitec Nutrition
Optimum Nutrition
???
24.09.11
09:15
Optimum Nutrition :) макар, че Креатин моно не беше ли патентова формула ?! тоест би трябвало във всяка една кутия монохидрат на всеки един производител би трябвало да има едно и също нещо ?!
24.09.11
09:36
Кре-алкалин е патентованата креатинова форма.
Съмнявам се, че разликите между монохидрата на изброените фирми са съществени.
Разбира се, от този списък ON има най-добра репутация.
Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 24.09.11 09:42.
24.09.11
11:55
Пил съм и от 3-те. Съществена разлика не открих, но най-реномирана марка от тези е ON със сигурност.
Мнението беше редактирано от summer_jam на 24.09.11 14:12.
27.09.11
13:06
казано от Мирослав Николов на 26.09.11, 09:14:
Optimum Nutrition и Scitec Nutrition са добри. :)
Да сравняваш сайтек с оптимум е все едно да сравняваш лада с бмв - без коментар
казано от Румен Кръстев на 27.09.11, 13:06:
Я ми кажи каква разлика ще усети при приема на монохидрат между двете посочени марки. Силно ме съмнява да има такава.
казано от Стоян на 27.09.11, 17:06:
казано от Румен Кръстев на 27.09.11, 13:06:
Я ми кажи каква разлика ще усети при приема на монохидрат между двете посочени марки. Силно ме съмнява да има такава.
+1
Като добавим и това, че BMW-тата са по-калпави изпълнения и от Ладите :D
Румен Кръстев, приемал съм и от двата продукта и знам как действат, но всеки ораганизъм е различен все пак ;) при мен резултата беше много добър, а относно БМВ-то и Ладата, не се знае, понякога старата лада върши повече работа от бмв-то.
Мнението беше редактирано от NIKOLOV на 27.09.11 22:34.
27.09.11
23:29
Сравнявате креатин монохидрат с монохидрат? Или спорите коя фирма опакова по-добре монохидрата, който е основна суровина и евентуално взимат от един и същи завод? На Николов, чак пък единия му действал повече? Три пъти гледах адрес-бара дали съм в бб-тийм или случайно не съм попаднал в тийнпроблем или фейсбук страничка на заблудени лостаджии!
Не, имах предвид, че Optimum Nutrition и Scitec Nutrition са добри, нали човека е питал за мнение, и аз изказвам моето от което аз съм останал доволен, и двата продукта са много добри.
15.11.11
11:00
взимай най-евтиното но да не е българска марка
казано от caihundrel на 15.11.11, 11:00:
взимай най-евтиното но да не е българска марка
Ако ще е монохидрат- съгласен, а за другите форми не мога да кажа- нямам много лични наблюдения.
15.11.11
11:09
креалкалина възстановява добре - лично наблюдение
аз взимам на ПИЙК
казано от Мирослав Николов на 27.09.11, 22:33:
Румен Кръстев, приемал съм и от двата продукта и знам как действат, но всеки ораганизъм е различен все пак ;) при мен резултата беше много добър, а относно БМВ-то и Ладата, не се знае, понякога старата лада върши повече работа от бмв-то.
НА 14 СИ!!! В една тема казваш, че не си приемал никакви добавки, в безброй други постоянно даваш съвети и оценки на добавки и как са ти подействали???!!! В последствие се оказва, че си пил по една доза (евентуално) ... ‘що не престанеш??????????
15.11.11
15:47
Разликата в цената на ОН Креатин и Сатек Креатин е 5-6 лв. Аз лично, ако съм на твое място бих избрал Оптимум разбира се.