30.09.11
16:53
Здравейте,
На 15 години съм (62 кг.) и хода на фитнес вече 2 месеца, но все още нямам добре оформени плочки. Всеки ден правя упражнения, но просто нещо не могат да се покажат добре, иначе чувствам, че имам здрав корем. Допълнително правя и всеки ден по 2 пъти упражненията от този клип, но все още няма ефект. Не знам дали аз бързам, или съм малко пълен в корема...
http://vbox7.com/play:ada8ee38f6
30.09.11
18:04
Не е нужно да правиш коремни преси всеки ден , че и по два пъти на ден. Прави корем 4 до 5 дни максимум (тук влизат и дините в които си на фитнес) може да правиш по 3 упражнения в 3 серии по 20 повторения , примерно:
-Повдигане на краката от вис
-Коремни преси
-V-преси
Наблягай на водата и яж , запомни корема също е мускул като всички останали и се нуждае от храна - е разбира се трябва да се съобразяваш какво ядеш.
Поздрави !!!
30.09.11
18:09
казано от Мартин Иванов на 30.09.11, 16:53:
Не знам дали аз бързам, или съм малко пълен в корема...
И двете.
01.10.11
12:41
Марлон Наков, можеш ли да ми препоръчаш хранителен режим?
Има раздел хранене във форума. Прегледай важните теми. След като ги прочетеш и се поблъскаш малко сам да си съставиш режим ще е по лесно да ти се дадат насоки. А сега се получава малко “искам да мога програмирам, ама не знам от къде се пуска PC-то”
01.10.11
13:06
Ами не знам какво целиш покачване на ММ или сваляне на килограми , пък и не съм специалист диетолог за да ти направя подходящ хранителен режим.
По-добре попитай някой по компетентен или разгледай хранителен режим в раздел хранене. Аз просто ти дадох ориентири :)
Лично аз ям почти всичко като наблягам на пилешкото и избягвам мазните храни , газираното и хляба (замествам го с ориз или картофи) също така включвам кардио към тренировките си.
Поздрави !!!