29.09.11
19:09
Да ви питам , като съм изморен да тренирам ли ?
Примерно днеска , първо училището , после колело 3 часа някъде и сега си направих тренировката , доста трудна ми беше..
Та искам да разбера за мускулите дали е + или - :)
29.09.11
19:14
Стоянчо за нета незнам... само цифрова на Близу имам... :)
Пенко - дали е в + за мускулите да тренираш изморен със сигурност не е +. Дали е минус... зависи колко си бил уморен и каква тренировка си правил.... примерно аз вчера бях доста на крак и правих и клек с щанга... бях уморен но не толкова за да повлияе умората на тренировката, работните тежести и прочие... :)
Мнението беше редактирано от Кристиянчо на 29.09.11 19:15.
29.09.11
19:48
Стоянчо, лични впечатления от Близу нямам. Около мен, обаче, имам 4-5 човека, които ползват услугите им. Не съм чувал добри думи за Близу от тях.
казано от Penko Mladenov на 29.09.11, 19:09:
Да ви питам , като съм изморен да тренирам ли ?
Примерно днеска , първо училището , после колело 3 часа някъде и сега си направих тренировката , доста трудна ми беше..
Та искам да разбера за мускулите дали е + или - :)
Аз почти винаги тренирам изморен :D, просто не мога да живея без да спортувам, сега 14:30- 16:30 - Волейбол, 18:00-19;30 - Футбол, 21:30 - 22:30 - Щанги :Д, а зимата волейбол + бокс + щанги :D. Едвам чакам времето, в което ще изляза навън и да спортувам, отдаден на спорта !!! По темата аз така съм си свикнал, но не е много добре след физическа умора, да влезеш във фитнеса. Всичко крие своите +сове и -нуси. Ако тренираш и след това велосипед или какъвто и да е друг спорт е по-добре, ако имаш възможност прави така :).
29.09.11
21:31
Абе тебе оженихме ли те ? :)
Мина ли сватбата ?
Мнението беше редактирано от emzo на 30.09.11 00:11.
30.09.11
11:20
Разкриха генетиката на българите - най-после! :D
30.09.11
11:44
Часовникът ми нещо...(wasntme)
30.09.11
11:57
И календарът ми е стар. :D
Мнението беше редактирано от Тихомир Велев на 30.09.11 11:57.
30.09.11
12:01
Имам въпрос :) Как се перат боксови ръкавици, че миришат на смърт ?!?!? В пералнята?
нищо против Перник нямам, ама ме изкефи картинката, та реших да ви я споделя :)
*Пернишкият гугъл*
30.09.11
15:59
казано от Ramon Dekkers на 30.09.11, 13:39:
ще се свие кожата и може да се напукат ако са някакви по-евтини :)
Е, добре, как тогава ? На ръка ?
30.09.11
16:11
За да не пускам нова тема. Като отида в раздел “Мъжки дневници” и цъкна на “Препоръчани”, защо не ми показва този, който е бил най-много пъти препоръчван, а всеки път показва различни ?
казано от Георги Попов на 30.09.11, 15:59:
казано от Ramon Dekkers на 30.09.11, 13:39:
ще се свие кожата и може да се напукат ако са някакви по-евтини :)
Е, добре, как тогава ? На ръка ?
По-добрият вариант е. после ги остави да изсъхнат- но не на слънце или на радиатор и т.н т.е принудително. Остави ги на сухо място от самосебе си да изсъхнат
Ей де*а мама му, аман от тия “статусчета/късметчета/фрази” във фейса от типа “колко са гадни мъжете/момчетата” и прочее.... едно че ме нервят тия простотии, второ, че ЖЕНИТЕ са по-гадни като цяло.... ФАКТ
Дадох му втори шанс и го изгърмя. Изтрих го копелето и тоя път съм сигурен, че следващ няма да има. Тъп фесбук.
http://www.youtube.com/watch?v=FORlWHUP_ZE
едно врме как се зарибявах по транса бате... добре че не почнах халютските гъби ...
Ей хора моля ви се някой, ако може да ми помогне със съвет или нещо... направо не знам вече, толкова съм озлобен, че не е истина. Адски съм раздразнителен, като се ядосам не ми минава по 3-4 дни (най-малко), постоянно съм ядосан, не ми минава въобще, напротив сега имам чувството, че се влошава. Счупих си дъската на леглото с бухалка, просто такава злоба имам, дайте някакъв съвет, че не мога да се трая да му е*а майката вече....................................................................................................
30.09.11
23:32
Спирай стероидите :D
Ако те дразнят момичетата, мини на момчета, кой знае може там да е заровено кучето :D :D :D
п.п. Първото е сериозно, а това е и една от причините да не припарвам до ААС - roid rage, че и без това не съм от най-спокойните ;)
Мнението беше редактирано от head_hunter на 30.09.11 23:34.
30.09.11
23:33
изпии един билков чай и погледай някоя комедия :P ако някое момиче е проблем... то запуши болката с други момичета... мисля, че това е по-добре от колкото да минаваш на момчета :D
Мнението беше редактирано от Кристиянчо на 30.09.11 23:42.
“Чист” съм от 2 месеца вече хаха........ ама не не е нормално така чак, като се има предвид, че за глупости се ядосвам само....... ей мама му стара не ме свърта чак на едно място.........
Хаха, нямам сметки за разчистване. Не съм конфликтна личност, но доста хора изпитват респект към мен :D :D :D :D
01.10.11
00:16
казано от Миsh0 на 30.09.11, 23:41:
“Чист” съм от 2 месеца вече хаха........ ама не не е нормално така чак, като се има предвид, че за глупости се ядосвам само....... ей мама му стара не ме свърта чак на едно място.........
То този “страничен ефект” държи доста повече време. За начало гледай да се наспиваш, избягвай нещата, които те дразнят, кофеин и други стимуланти. Ментов чай и повече време навън. ;)
01.10.11
02:32
Тоя форум се крепи на хора като Иван Шишманов, Мария Никифорова и новата звезда-потребител 101.
Каквото и да се говори, хляб и зрелище ако има, всички са щастливи, даже и администраторите ;) иначе до сега 1000000 пъти да са го закрили въпросния индивид с болната психика..
Мнението беше редактирано от deyan jelev на 01.10.11 02:32.
Това си мислех и аз. Може би това му трябва на тоя форум - да бъдем честни, 2/3 от хората се забавляват след определен момент с такива индивиди. :)
http://www.youtube.com/watch?v=cFA4pgfEfPg&feature=fvwrel
момчета това пържени филийки ли се води ???
В смисъл как се правят само масло яйца и мляко ???
Мнението беше редактирано от Абазаба на 01.10.11 11:18.
01.10.11
11:28
шкафчето малко вижте :D :D :D
Мнението беше редактирано от Кристиянчо на 01.10.11 11:31.
У дома започнаха да ядат извара, овесени ядки, чисто месо, домашно прясно мляко, варени яйца... Налага ми се да се боря за тях. :D
казано от Миsh0 на 30.09.11, 23:28:
Ей хора моля ви се някой, ако може да ми помогне със съвет или нещо... направо не знам вече, толкова съм озлобен, че не е истина. Адски съм раздразнителен, като се ядосам не ми минава по 3-4 дни (най-малко), постоянно съм ядосан, не ми минава въобще, напротив сега имам чувството, че се влошава. Счупих си дъската на леглото с бухалка, просто такава злоба имам, дайте някакъв съвет, че не мога да се трая да му е*а майката вече....................................................................................................
Радвай се на състоянието си. Аз често се ядосвам че съм прекалено спокоен, нито имам емоции нито чувства. По-кофти е да си равнодушен.