Гледам повечето са започнали заради женските или това, че са били слаби.
Аз бях 180-60 гк, но причината беше на първо място да развия здрав дух и после здраво тяло. Понеже често се разболявах, имам много за четене и трябва да съм здрав.
Тялото изобщо не ме интересуваше, което и досега ми е странно:) Сега обаче се изродих и искам маса! :x
Аз пък от малък (общо 7 години) играх баскетбол - спорт хубаво , ама краката ми станаха зверски здрави , а горната ми част изоставаше :roll: Фащал съм се 10-тина пъти да тренирам , ама се на 2-рата седмица го зебвах , ама декември миналата година заради едно мимиче на което супер много държа (то да си призная е единственото , което някога съм обичал и уважавал , а допреди нея се отнасях с жените като с по-нисши същества :roll: ) и заради нея реших да изкарам някой и друг ред теракот...да ма зех , че се запалих сериозно и освен корема , фанах да тренирам яко и другите мускулчета :lol: Сега без да тренирам просто не мога , попринцип съм яко конфликтен и често се позбивам , а откакто почнах да тренирам в залата и след тва да лупам крушата , каточели станах по-оравновесен и кротък :lol: Винаги , когато нещо се изнервя - или отивам в залата , или на лоста пред блока и помпам да пълен отказ , така си изкарвам негативната енергия , а покрай това и правя нещо полезно за тялото си. Лошото е , че често пия твърдо и пуша по кутия цигари на ден , ама както е тръгнало , заради фитнеса и тях ще ги спра в най-скоро време :wink:
12.06.05
22:38
ами парво гледах хората как са добре изглежда6ти и аз тогава бях 6 клас и ми наближава6е рождения ден и си купих дамбели и така запо4на цялта история но и парво аз си имах структура за6тот бях едър и висок и дори сам ходил в двете граници бил сам и слаб и пален аз сега сам между и сам добре и имам големи резултати тренирам от 3 години ве4е
По безброй причини-в началото:
1.Тренираше ми се борба ма нали съм момиче и тате не даде :roll:
2.Имах високи нива тестостерон и инсулин и трябваше да избия агресията някъде
3.За да моделирам тяло за чудо и приказ и да не ме е срам да ходя по монокини на плажа чудейки се вижда ли ми се целулита :lol:
4.За да мога да ям всичко което пожелая без да се страхувам ще напълнея ли после
Сега:
1.Защото ми харесва да чуствам как се помпат мускулите
2.Заради погледите на хората - мъжете гледат гладно, жените с завист :lol:
3.За да се занимавам с нещо полезно, а не по цял ден да вися по кафетата с цигара в ръка
4.За да предизвиквам възхищението на мъжете когато ме видят да правя мъртва тяга или френско за трицепс(примерно)
5.За да съм силна не само психически, но и физически и ако някой ми се опъне да му дам отпор :twisted:
6.И на последно място, но не и по значение - кефи ме като стегна бицепс и всички да хлъцват 8)
Мисля че това е основното
П.П. На мен жените не са ми никакъв стимул :lol:
[quote author=“mаfiа”]Аз пък от малък (общо 7 години) играх баскетбол - спорт хубаво , ама краката ми станаха зверски здрави , а горната ми част изоставаше :roll: Фащал съм се 10-тина пъти да тренирам , ама се на 2-рата седмица го зебвах , ама декември миналата година заради едно мимиче на което супер много държа (то да си призная е единственото , което някога съм обичал и уважавал , а допреди нея се отнасях с жените като с по-нисши същества :roll: ) и заради нея реших да изкарам някой и друг ред теракот...да ма зех , че се запалих сериозно и освен корема , фанах да тренирам яко и другите мускулчета :lol: Сега без да тренирам просто не мога , попринцип съм яко конфликтен и често се позбивам , а откакто почнах да тренирам в залата и след тва да лупам крушата , каточели станах по-оравновесен и кротък :lol: Винаги , когато нещо се изнервя - или отивам в залата , или на лоста пред блока и помпам да пълен отказ , така си изкарвам негативната енергия , а покрай това и правя нещо полезно за тялото си. Лошото е , че често пия твърдо и пуша по кутия цигари на ден , ама както е тръгнало , заради фитнеса и тях ще ги спра в най-скоро време :wink:
Прав си :)
13.06.05
22:19
това и също заради едно ....момиче :oops:
[quote author=“tory_”]
Е как да не са ти стимул, бе, Тори? :D
Цитат:Заради погледите на хората - мъжете гледат гладно, жените с завист :lol:
[quote author=“vania”][quote author=“tory_”]
ХАХАХА как обичам фитнес жените !!! охохо
по-здрави
За да спра да се чувствам некомфортно в тялото си...харесва ми чувството на тонус! Обичам да се оглеждам в огледалото и да забелязвам как напредвам и от закръглено лапе почвам да приличам на ЧОВЕК! :D
16.06.05
16:03
На първо място по необходимост, т.к. открих собствена фитнес зала и някак си не вървеше да работя в тази сфера и да не изглеждам добре :D
След това от инат. След безброй козметични процедури и непрекъснато натякване от околните , че каквото и да правя няма как да изглеждам като на 18 реших, че е крайно време да оборя всеобщото мнение и да докажа, че и ние жените на и над 30 може да имаме перфектен вид :wink: Е, натрих носовете на всички скептици :lol: А наградата ми е, когато някое момиче каже, че иска тяло като моето.
Сега вече няма как да спра, действа ми като наркотик :D , а и съвсем не искам да се откажа от погледите на околните и от образа, който виждам в огледалото :lol:
[quote author=“vania”][quote author=“tory_”]
Хе хе :D Имах предвид, че не са ми стимул да им се харесвам и заради това да блъскам ;)
17.06.05
07:05
ми май...ма не ми пука за мнението на околните просто се чуствах некомфортно във тялото си :( и за тва тръгнах :D а и много ми хареса кат за около 3-4 месеца без тея да знаят от класа ми те бяха свикнали да ме гледат миничак и подигравателно искаха да играем на канадск ... и в един момент остановиха че доста съм качил на сила и маса :twisted: :twisted: :twisted: тогава много се смяхме сички :P
комплекси хора ако някои няма комплекси 4е е слаб 4е го бият или не6то такова никой няма да иде зала си4ко е до комплекси ама преди бях малак сеа съм луд и не се даам на никои :) удири сабараи кочинат а;)
Ходя на фитнес за да имам здрава и релефна фигура. :wink:
И другото е:мацките да тичат по мен :wink: :lol: :lol: :lol: :wink:
<[[[[[————]]]]]>
Ами след като близо 2 години тренирах по успоредки и лостове реших ,че е време да влезна вече в залата...Иначе главната причина да започна тренировки беше, че като малък по-големите винаги ме ебаваха...в последствие тренировките се превърна в начин на живот и просто удоволствие от това да вдигаш тежко, да каляваш волята си , да достигаш максимума си и цял куп неща...Още повече като малък тестостерона толкова силно ме тресеше, че трябваше да направя нещо... :wink:
Първоначално започнах с баща ми, той ме запали , но след време трябваше да уча много, ама много и нямах време за спорт... Качих килограми, чувствах се като свиня... След периода с изучаването започнах фитнес, после фитнес+борба, фитнес+джудо, фитнес+джудо+самбо... и така до ден днешен. Сега тренирам основно за сила, за тяло и за себе си! :wink:
Почвам да си мисля, че за това съм роден, аз също бих почнал сега отначало, ако трябва !
8)
Започнах с фитнеса заради себе си единствено защото нищо не може да се сравни с невероятното усещане след хубава тренировка ,душ а може и солариум след това.Чувствам се като нов,като на всичкото отгоре изглеждам по-добре и правя нещо смислено като подържам тялото си в много по-добра форма околкото другите тиквеници,мазни или сухи като чирози които се присмиват и не могат да разберат как може да се отделя време на фитнеса.Бъдете здрави всички!!!
зароди се в мен като хоби,бях пълничък и много слаб(сила),гледах как другите се набират на лостове и се хвалят колко били силни на канадска,та и аз реших да направя нещо за себе си,по-късно,като осъзнах,че не искам просто малко сила и да не съм дебел,почнах яко да се надъхвам.Тренировките ми повишават тонуса,кефя се пред огледалото,има още нещо към което се стремя,разбира се и за да се харесвам на мадамите,и да сплашвам конкуренцията
28.10.05
02:57
Явно само при мен е различно?
Преместихме се в друг град и се оказа, че нямаме баня!!!!
Започнах да ходя на фитнес само заради топлата вода,
но взе, че ми хареса и ... така .......
Започнах да качвам мускули, даже и ученички почнаха
да се заглеждат по мен, а съм на 36, женен съм
и съм мн. беден (220лв. заплата).
Вече го правя само заради удоволствието.
Харесва ми!
Ходя на фитнес за да имам здрава и релефна фигура. :wink:
И другото е:мацките да тичат по мен :lol:
28.10.05
13:36
такааа .. като малък тренирах спортна гимнастика и до 5-6 ти клас бех мноо здраво говеденце(обаче мноо нисък) ... след като спрях взех за набъбвам и да ставам нещото което мразя - нисък и дебел ... средата на 7-ми клас започнах да тренирам баскетбол и мноо бързо се издължих обаче взех да се чуствам слаб(без мускули) и така ...... сега фитнеса ми върви заедно с баскетбола :wink:
Е аз от 12 годишен я ходя я не ходя но вече си мисля че ако спра с фитнеса няма да има какво да правя и....дигам. ;-P
е как защо-аз съм от Варна,лятото на морето трябва да се перчиш на плажа с мускули
казано от Ради Хаджирадев на 04.04.05, 20:26:
Комплекси, че съм “дебел” .. аз още си го имам, ама вече му викам “неизчистен” :D
Е те те за това..ама преди много години.Тогава свалих 30 кила..Без да знам за какво точно става въпрос..само снимки..на Арнолд.Ами ..малко смешно ама е така
Ем първо щотото исках за моренцето да имам плочки и почнах да праа корем.След тва включих 1-2 упражнения за бицепс и докато са осета почнах да тренирам всичко.Фитнеса поне ми дава няква цел в живота.Като спра почвам да се депресирам и да чувствам че живея без смисъл.
Всички в нашия блок се събираха на тавана, бяха събрали гирички и тренираха всеки ден. Еми реших и аз да ида и като видях какви резултати постигам и то много бързо, веднага се запалих.
Всичко започва с психиката.С фитнес започват да се занимават хора, влизащи в пубертета.Искат да изглеждат добре - започват да ходят на фитнес за да осъществят желанието си.Лично аз започнах да се занимават с това, защото имах доста излишни килограми.
Бях много слаб и висок, като манекен ама без плочки, е да почнах късно на 18-19, сега вече мога да кажа, че достигнах кг и формата която искам, но явно не ми стига, но без добавки толкова, иначе ако не тренирам, съм като болен, а и с моят бърз метаболизам, повече от 2 седмици почивка вече ми се отразява зле, така че спорта е с мен до края на живота
бях дебел и започнах да тренирам!от там дойде и резултата и се зарадваха започнаха и похвали и така ми стана навик!
12.06.07
07:15
Бях много,ама много пълен.Около 108 кг. бях и бях само на 13 год.....В побертета вече усетих че е време да се стегна малко.Отидох на диетолог : ).С негова помощ свалих 35 кг.Обаче чесно да си кажа отслабнах с глад,но не са ми се върнаха килата.Вече бях нормален даже леко не се харесвах :) (много бях слаб) Брат ми който се занимава с това от 4 години ме запали да дигам.И ето ме сега.А това го правя заради ефекта после,като се погледна в огледалото да се харесам,за самочувствие и за плажа.. : )
28.08.07
09:38
В училище бях 57 килограма при ръст 163 и всички ме щипкаха по бузките и ме бъзикаха каква съм пухкава. Тогава започнах да търся подходящия спорт. Минах през карате (за около година и малко, но много ми натоварваше психиката), после се пренасочих към аеробиката, тае-бо и по-малкото похапване и свалих 6 кила и взе, че ми хареса. :-)
После в университета се записах на фитнес, защото имахме задължителен спорт. Дойде момента, в който два часа седмично в зала пълна с... жени, които гледат само как да се скатаят от движението, започнаха да не ми стигат...
И тогава... За сефте влязох в зала. И се влюбих в свободата и разнообразието, което фитнесът ти предлага.
После ми се наложи да спра за един период от време, а след това неусетно мързелът взе връх и започнах да си разреждам тренировките. После съвсем ги спрях.
Края на миналия месец си разглеждах снимки от тогава и се погледнах в огледалото... За броени месеци бях загубила почти всичко. Започнах да тренирам пак.
Според мен основната мотивация на човек трябва да е да се чувства добре.
Аз се чувствам добре, когато изглеждам добре.
:)
28.08.07
10:31
Предстои ми 30-ти рожден ден. Приятелката ми (22) постоянно ме задява, че съм дядо вече (на шега разбира се). Викам си “твойта мама” ти с кой ще се ебаваш? :) Сега кат стана като статуя на Аполон как ще ме опазиш? ;)
Шегата настрана, но откак почнах да се храня като хората и да “крива” железа, се чувствам великолепно!
А и кой не иска да изглежда добре гол? :)
28.08.07
12:38
Аз почнах да тренирам с една единствена цел - За да смачкам от бой ония от бой дето ме бяха отарашили и надрали яко преди 1 година - 5 мангала от които единия бях смачкал ама все пак бяха 5 а аз бях с още 1 приятел
28.08.07
23:10
казано от elfisha_np на 28.08.07, 12:38:
Аз почнах да тренирам с една единствена цел - За да смачкам от бой ония от бой дето ме бяха отарашили и надрали яко преди 1 година - 5 мангала от които единия бях смачкал ама все пак бяха 5 а аз бях с още 1 приятел
xaxaaxax…. колко мъка има таз земя широка.
Топик: Самоусъвършенстване.
Почнах да тренирам с единствената цел бях шибано комплексарче,след това се пооправих малко почнах да мечтая(пораснах някаде с 20см на ръст)отказах се с мечтите ми и разбрах че всичко в този спорт става с пари и то много пари.
Мнението беше редактирано от Dalgia на 29.08.07 12:20.