01.10.11
13:32
На 16 години съм 70 кг. имам известен опит с фитнеса.. ходил сам около 6-7 месеца миналата зима, но нередовно, а това лято съм ходил само по лостове. Така че кофички и набирания не са ми трудни..
Та въпроса ми е ако може да ми препоръчате една програма за 4 дни ще съм ви благодарен. Също така имам маса но иска оформяне горната част на гърдите ми е добре а долната не чак толкова и искам да я “подсеча”
01.10.11
13:42
Имайки в предвид това , че не си се занимавал сериозно с фитнес и не си посещавал залата от много време по-добре започни с някоя кръгова тренировка
за период от 2 месеца пък след това мисли за сплит :)
Ето ти примерна програма по която да започнеш http://www.bb-team.org/workout/4011_3-mesechna-kragova-trenirovka-za-nachinaeshti#axzz1ZWZCk1Wt
Поздрави !!!
01.10.11
18:10
Ми за 4 дневна програма най добре е 2 тренираш 1 почиваш като ти се съберат 2 дни поред почивка едни ако можеш кардио , футбол за дишане , а за гърдите за долна част е най добре кофичките
01.10.11
18:59
Тази програма не е ли за начинаещи които не са тренирали от доста време... ? Защото аз цяло лято сам бил по лостове вечер си правя лицеви, коремни + бягане в парка и сега в училище много Volleyball.. да речем да я изпълнявам, но не 2 месеца ами 1 седмица и тогава да си направя една програма. Аз си спомням преди бях нещо от сорта -
понеделник - гърди и корем
вторник - гръб и още нещо което забравих
четвъртак - рамо трапец
петък - ръце
събота - крака и корем
Но сега искам да вмъкна някаде краката..
01.10.11
20:05
Повярвай ми от личен опит знам , че натоварването във фитнеса е доста по-различно от това на лостовете но в крайна сметка ти решаваш аз просто давам мнение :)
Поздрави !!!