07.06.05
21:41
Чел съм, че генетически организмът не може да изгаря повече от 0.75 кг мазнини на седмица т.е. 3 кг на месец. Всичко останало е вода и мускули.
Вечер по принцип се бяга мин. 2 часа преди лягане(т.e. 2 часа преди лягане трябва да сте готови с бягането), защото при спорт се отделя адреналин. А иначе не е зле да се бяга вечер, пример е Рони Колман, който бяга преди лягане за да изгори неупотребените през деня въгл и мазнини. А иначе сутрин ефекта от бягането е по-добър. Ако се комбинират сутрешно и вечерно бягане, ефекта ще е мн по-голям отколкото само едното.
За колана.В събота ще ходя да си взимам.Но обаче се чудя какав, :дали неопренов или има едни специални дето са тая работа за стапяне на мазнини около корема.Този дето е специален обхваща целия корем и достига до гърдите(под гърдите)струва 17 лв.А неопреновия 7 лв.Обаче се чудя кой да си взема?? :(
Днеска ходих на Метро.Имаше коланчета но те не струваха 7 лева а 47 лева. :oops: :oops: :cry: .Ее не знам кой ги е гледал по 7 лева но аз видях такова коланче за 47 лева.Марката му беше Руканор.А може този колан за който исписахме толкова много мнения е друг.Ако някой знае как изглежда този колан нека напиши.Шот аз не видях такав за 7 лева.
Аз си купих памучен медицински колан на Ротемел- 86 % Памук и 14 % Ластик.
С него също ще има ефект и струва 5.75лв.
Тези по 7лв са дунапрен, а не неупрен. Отвън са сини, отвътре - черни. Що е то? :lol: Шегичка. В пластмасова прозрачна кутиийка. Потърси пак, може да са били свършили.
Ами нямаше такав колан. :cry: :cry: Имаше неопренови!Но дънапренови не видях.Но все пак ще продължа търсенето.
[quote author=“Chushko”]А когато потенето е обилно нямали опасност от губене на мускулна маса на места където не желаем :roll:
Потенето не е сигнал за разграждащи процеси в мускула. От друга страна, важно е времетраенето. Ако направиш един спринт 600метра, сигурно доста обилно ще се изпотиш след това, но няма да загубиш мускул. Докато ако искараш един маратон за наградата на София, загубата на поне малко мускул ти е гарантирана :wink:
15.06.05
12:20
Ами има опасност от губене на вода. Доколкото водата оформя и мускулната клетка - да, може да се загуби и вода от мускулните клетки вероятно.