01.10.11
17:54
Здраейте :)
Значи намерих тази програма и се чудя дали е добра.Гледам, че тоя пич Кристиян е доста як, и има доста повече опит от мен, затова предполагам, че е доста добра.Аз съм на 16 и тренирам от няколко месеца, 56кг, 180см :D Целта ми е да стана по-силен и да кача малко (надявам се да не е много малко) ММ.Преди няколко дена пробвах тренировката и се оказа че ми е доста трудна.Рекорда на лицевите опори ми е 45 с широк хват и предполагах, че ще ми е по-лесна, но явно не е.Вчера ме боляха трицепсите и раменете най-много, гърдите най-малко.Та въпроса ми е дали е повече за ММ или за сила?
За малко да забравя, забелязвам, че като правя лицевите повече се натоварва трицепса ми, отколкото гърдите, дори и при по-широк хват.Затова трицепса ми се уморява много бързо.Мускулната треска удари раменете ми най-много, след това трицепсите и гърдите най-малко.Също кофичките започнаха да ми стават по-лесни и затова си мислех, че лицевите ще са ми още по-лесни, но не е така.Сигурно защото лицевите натоварват повече друга част от трицепса?Това нормално ли е?
Благодаря предварително.
Ето я програмата :D
http://muskuli.stamenov.net/trenirovka-za-gyrdi-vkushti/
Темата беше редактирана от Кристиян Дончев на 01.10.11 18:27.
01.10.11
18:07
гледай като пускаш на долу ръцете да ти оформят прав ъгъл в лактите или просто напиши в YOUTUBE Push ups chest workout там има хора които показват
01.10.11
18:24
Знам как се правят лицеви опори, не това ми беше въпроса.Въпроса ми е какво мога да постигна с тази програма, и дали е нормално трицепса ми да се натоварва толкова много, а гърдите не.И това при лицеви с широчина малко по-голяма от раменете ми.Също, нормално ли е да имам мускулна треска на раменете, след като съм правил тренировката за която става на въпрос.Дори не я минах цялата, а само тройната суперсерия 1.
Мнението беше редактирано от Кристиян Дончев на 01.10.11 18:25.
Вероятно ръцете са ти по-слаби към момента,с времето би трябвалонещата да се оправят.Разбирасе че е нормално да те болям раменете.
А за резултатите не очаквай много,в тялото има доста повеч мускули освен гърдите.
02.10.11
13:24
Надявам се, че ръцете ми ще свикнат скоро.
“А за резултатите не очаквай много,в тялото има доста повеч мускули освен гърдите” Не можах да разбера какво искаш да кажеш.Това може да се каже за всички мускули.