Трябва ми програма..

02.10.11
16:47

Здравейте,искам да попитам дали ще може някои да ми изготви програма за покачване на мусколна маса ? Тренирал съм за последно преди 5 месеца,висок съм 185 и тежа 85 килограма. За сега права по следната програма:
Понеделник: Гърди и бицепс
Сряда:Гръб,трицепс и трапец
Петък:Рамо и крака

Много съм ви благодарен...

02.10.11
16:55

А по тази програма от кога тренираш ?

02.10.11
17:18

Искаш тренировъчна програма за натрупване на мм ?? - а за храненето не си ли се замислил, че играе най-важната роля в това да бъдеш масивен или релефен ?

02.10.11
18:32

Ми по тази програма тренирам от 2 седмици,а за храненето не се лишавам от нищо и ям по 5 пъти на ден...

Това, че се храниш по 5пъти на ден не ти гарантира успех :) ... важното е какво ядеш и в какво количество го ядеш... важно е и какви упражнения, серии, повторения и тежести изполваш.. ти просто си написал едно разпределение на мускулните групи :) все пак съотношението ти ръст:тегло не е лошо !

02.10.11
18:48

Ами ще може ли да ми какви упражнения да правя и какви серии да изпълнявам ??? Ще съм ви много благодарен. :)

02.10.11
18:55

За големите мускулни групи (крака, гърди, гръб) прави по 3-4 серий, а за малките по 2-3 серий. За упражненията-прави базови тежки като: клек, тяга, лег, раменни преси, бцепсово сгъване, френско и отделно прави и други де(сам си избери) :)

базовите са Заден клек, Мъртва тяга, Лег и Раменна преса.... всичко друго е чешене на мускулите :)

02.10.11
19:31

А може ли някой да ми направи програма ???

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1