02.10.11
22:15
Реших към хранителния си режим за покачване на маса да прибавя и извара, което за мен беше много трудно тъй като едвам понасям изварата, намерих начин да я поглъщам с кисело мляко, може ли да я приемам вечер примерно 150 гр извара + 200 гр кисело мляко 2%, става ли или не се препоръчва мляко вечер? Защото ако е така я отписвам от менюто си.
Темата беше редактирана от Petar Vankov на 02.10.11 22:42.
Изварата в бавноусвоим протеин, както и млякото ако не греша, и мястото им е точно преди лягане. :)
02.10.11
22:27
За изварата знам, но понеже не мога да я ям чиста, само с мляко ми е поносима, за киселото мляко питам най-вече. :)
Мнението беше редактирано от Petar Vankov на 02.10.11 22:28.
киселото мляко има мазнини, които също е хубаво да се хапват по-малко преди лягане. Например може да хапваш и ядки/ фъстъчено масло, но зависи колко ти трябват.
02.10.11
22:35
Ако млечните ви продукти не са директно от мандра - бих ги изключил почти изцяло от менюто.
02.10.11
22:42
Е то по тая логика трябва да изключа и пилешкото месо - пилетата ги тъпчат с хормони да растат по-бързо, купешките яйца също не се знае с какво са хранени кокошките, то кво остана да ям като протеин :Д
02.10.11
22:48
Яйцата и пилешкото са далеч по-добре, защото не ги бъхат със растителни мазнини, да не говорим, че са пълни с едно вещество, от което се задържа вода (само че не мога да се сетя как се казваше...). Друг е въпроса с лактозата.
02.10.11
23:00
О да чудесно,препоръчваш пилешко а не млека?
Ти да си бил някога в птицефера?Щото аз съм построил една,и то мога да кажа огромна,и нещицата с които ги тъпчат съвсем спокойно минават за отрови,като арсеневи съединения примерно,клембутерол(О да) и 2-3 вида антибиорици,и камара незнайни за мен неща
Да не говорим,че бройлерите биват облъчвани със много големи дози нискоспектърна УВ светлина,която буквално ги парализира за да не мърдат и трупат маса,по няколко часа дневно...като го видях с очите си щях да падна,като филм на Хичкок
Млеката,в сравнение с тях са като летен повей,не че и те са цвете за мирисане
02.10.11
23:06
Факт е, че докато приемах млечни не чистих. Сега ям главно месо, тренирам по-малко, а мазнинките падат. Сигурно има някаква връзка. При мен млечните са дефицит, защото баба ми купува от един човек, който си дои крава. От това мляко прави и кисело. Така че е приемливо, ако имате и вие такава възможност. Иначе повече от 1-2 пъти седмично не препоръчвам.
02.10.11
23:09
Моето НВД винаги е включвало по 300-400 грама прясно мляко сутрин,и 400 кисело следобяд и е чудесно,само че,е приемано разделно,ВСЕКИ ден
не че оспорвам качествата на месото,напротив!
Ти си първия който чувам че има водна задрижка от млека,но ,може да е нещо специфично при теб,кой знае
Мнението беше редактирано от Dean Petrov на 02.10.11 23:09.
02.10.11
23:20
Това са изварата,че трябва да я приемаш само преди лягане според мен са абсолютни глупости.Без проблем можеш да си я включиш между храненията и най-добре вечер при последното ти хранене. :)