какво ше стане ако...

ST

14.06.05
00:18

Такааа...имам едно вапросче.Какво ше се получи ако известно време наблегна на лостовете...2-3 месеца например.Маса имам...102кг съм,43 ръка и т.н.Стаж имам от няколко години.Та конкретно какво да очаквам-още маса поради това че не сам използвал лостове много или по скоро оформяне на мускула.Като имате впредвид че хранене и т.н си остават като за период за маса.Мерси! :D

14.06.05
10:34

[quote author=“Sky”]Такааа...имам едно вапросче.Какво ше се получи ако известно време наблегна на лостовете...2-3 месеца например.Маса имам...102кг съм,43 ръка и т.н.Стаж имам от няколко години.Та конкретно какво да очаквам-още маса поради това че не сам използвал лостове много или по скоро оформяне на мускула.Като имате впредвид че хранене и т.н си остават като за период за маса.Мерси! :D

Опитай. Би трябвало да запазиш маса, евентуално развиеш сила. В зависиомост от гена ти, може да те удари на релеф... Все пак хората не сме фигурки от лед, няма да се стопиш, ако пробваш, нали?  :D

14.06.05
13:17

Можеш да моделираш тренировката, както за маса, така и за изчистване. Зависи от диетата и самата тренировка. Същото е като в залата, с тази разлика, че достъпните упражнения са по-малко. Но пък са добри :wink:

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1