Помощ

14.06.05
12:31

значи момчета имам голям хъс да ходя на фитнес но работата е там че
ходя ама  всеки който питам различно ми казва за упражнения програма
затова питах в един форум и те ми казаха че програмата ми била нищо и че ако продължавам ще се контузя и се обърках много а  знам че маса не се прави бързо и затова реших да попитам вас
ще може ли да ми направите  програма за маса
по ваш избор дните което е по добре
тежа 76 килограма 177 съм висок гръдна обиколка 104 см бицепс 36см
ханш 97см тези данни са преди да тренирам и не са мръднали а тренирам от 4 месеца и смятам че грешката ми е от недостатъчно ядене
защото трябва да ям поне 4-5 пъти апък аз само 3 ям на ден за сега мисля да сваля 5 килограма за да стигна точното си тегло и после да тренирам за маса защтото съм чувал че лятото трудно се прави маса
а най удачно е есента

14.06.05
12:37

Винаги е подходящо време да се прави маса, както и винаги е добре да се чисти.

В този форум са направени... има няма 50 програми за 50 различни човека, като има поне 5, които ще ти паснат перфектно.

Чети и се образовай. Учи и за храненето, иначе и 40 месеца да тренираш, резултатите ще са незадоволително.

УСпех от мен!

п.п. Това какво ти дрънкат хората винаги го поставяй по съмнение. Много сме “експерите”.  :D

14.06.05
12:44

ще може ли да ми  дадеш линк или да ме насочиш че голямо тършуване ще падне

14.06.05
13:32

[quote author=“JUMBO”]ще може ли да ми  дадеш линк или да ме насочиш че голямо тършуване ще падне

“Който се мъчи, той ще се пъчи”

Успех!

Джъмбо, нали си направи тренировка в другия форум, братле?
Защо не искаш да я пробваш?
Разбери, че ей сега на око ще ти напиша една тренировка. И какво от това?
С какв още излезе по - гениална от тази, до която вече сам си стигнал?
Другата ти тренировка е добра като идея, отправих си забележките, ак оза бицепса ти е малко - добави още, не отхвърляй тягата, щом веднъж си почнал да я правиш и аеробиката накрая.
какво още искаш? Може би някой да вземе да я тренира тази тренировка вместо теб и да ти каже дали му действа?  :lol:

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1