Комбинация от L-carnitine i Fat Burner ?

11.06.05
10:04

Здравейте , решил съм да изчистя за лятото и смятам да си купя L-carnitine i Fat Burner тъй като имам доста сериозен проблем с мазнините- те просто не се топят.Досега съм изпил 60 капсули на Nutrim L-carnitine без почти никакав ефект като спазвах и диета.Ако някой може да  ми препорача добър L -carnitine i Fat Burner ще му бъда благодарен ! Разбира се не за 60-70 лв ,защото musashi наистина са добри обаче цените.......

11.06.05
10:26

Мен ако питаш мусаши не са чак толкова добри за цената си.Има ги разни американски , които за 30-тина лева по-малко вършат по-добра работа.
А сега по темата - значи аз съм пил на Юнивърсал Л-карнитина.Изпих 3 опаковки (по 30-тина лева са) и с тренировки и диета свалих към 5кг , което си е доста малко , но подобрението във визията беше доста добро.Мнението за тази марка ми е положително.А за фет бърнъра - лошо няма да ги комбинираш , но по отношение на фет бърнърите съм доста незапознат с нещата.

11.06.05
11:23

Аз вав момента пия Л-карнетин и Фет Бърнер на Нутрим.Да ви кажа сам доволен.Ама резултата е много слаб.Спазвам диета ама нещу няма резултат.Преди пих само Л-карнетина на Нутрим и резултата беше много.много добър.Според мен на мен нещу не ми действа добре Л-карнетин и Фет Бурнер.Все пак всичко е строго индивидуално.Аз трябва да пия или недното или другото,но без да ги смесвам.Поне аз така си мисля щом вече цял месец да няма ефект.А преди ефеката беше много добър значи работата е в смеските.И също пил сам на Универсам Фет Бурнер и немаше никав ефект само дето си дадах нещастните пари :cry: .А за Мусаши там според мен всичко е боклук.

Но ВСЕ ПАК ВСИЧКО Е СТРОГО ИНДИВИДУАЛНО :lol: .

14.06.05
20:43

Ванката според мен мисля, че се заблуждаваш като си мислиш, че ако смесиш и двете ще отслабнеш двойно повече.И все пак, ако си твърдо решен да взимаш нещо вземи си по-добре само Карнитин.  :wink:

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1