Лятна тренировка!!!?1!!

14.06.05
09:59

Бихте ли ми казали през лятото каде е по добре да се ходи на лостове или на зала . Става вапрос за достигане на тялото вав наи -релефната му форма . Какви упражнения трябжа да правя за да изцхистя мазнините на пресата и колко пати в седмицата е необходимо да се ходи за желаното от мене стегнато релефно тяло без изли6ните мазнини  и необходимо ли е да се взимат хранителин добавки през лятото ...
КОйто разбира схте му баада много благодарен ако ми отгожори на вапросите . Благодаря ви предварително 8)

14.06.05
13:55

За изчистване на мазнините - подходящо хранене.

14.06.05
20:56

Винаги залата е по-доброто място във всяко отношение, що се отнася за перфектното тяло.Но понеже сега е лято, всички знаят, че се топи повече и може да махнеш добавките.Обаче най-важното си остава диетата.  :)

14.06.05
21:17

Лятото е много добро време за трениране, поради високите температури и загрятостта на тялото. Което спомога доста, аз лично се чувствам много по-добре, когато съм 101% загрят, което зимата е факт много рядко.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1