04.06.05
16:15
Здравейте на всички! Понеже съм нов във форума се извинявам ако въпросът ми се повтаря, обаче нямах време да изчета всички теми. Съвсем на скоро си купих велоаргометър и искам малко да отслабна. Доколкото знам за тази цел трябва да въртя 40мин. сутрин на гладно, но с какво натоварване - до отказ или по-малко? На 16г. съм, 180см., 70кг., не съм тренирал преди това. Ще можете ли да ми кажете, съвсем ориентировъчно разбира се, какво, колко и как трябва да ям за да сваля 6-7 кг. за месец и половина. :oops: Благодаря.
04.06.05
16:53
Ами като за начало умерено темпо докато свикнеш.А за колко пари си купи велоаргометъра?
04.06.05
17:35
300 лв.
14.06.05
20:09
Здравей! незнам защо изкаш да сваляш при положение 4е си 180-70 кг, но щом си решил мога да ти помогна малко. Зна4и като за на4ало трябва да се сложиш на хранителен режим. ве4ер например ако последното ядене ти е в 22:00 трябва постепенно да го намаляваш докато стигнеш до 18:00. препоръчвам ти всеки ден да се опитвашда направиш последното ядене да ти е половин 4ас по рано от предния ден. сащо трябва на гладно сутрин да въртиш на велоаргометъра. аз ли4но ти препоръ4вам да въртиш около 35-40 минути с умерено темпо, но то да е такова 4е да въртиш сравнително бързо, а не да се уморяваш и да натоварваш краката. също избягвай тлъсти и мазни храни....ами от мене толкова.не 4е аз имам голям опит в свалянето...аз такива проблеми не съм имал, но мои приятели са тренирали така и ми казаха 4е има голям ефект. надявам се да съм ти помогнал и това да има ефект при теб. УСПЕХ!!!