10.10.11
13:14
Здравей те , за първи път пиша във форум :) , неможах да намеря това което търся в други теми и реших да пиша.
Въпроса ми е с какво да комбиннирам NO-Xplode със аминокиселини(BCAA) или Суроватъчен протеин?
Целта ми е сила и ММ, но без излишни мазнини.
Благодаря
Темата беше редактирана от sadsa sadsa на 10.10.11 13:27.
10.10.11
13:19
Здрасти и добре дошъл във форума!
Така зададен въпросът ти няма адекватен отговор.
Моля прочети това - Как да задаваме въпроси интелигентно?
10.10.11
13:20
Принципно може и с двете, но разликата между двете е от порядъка на 10-20-30лв., че и повече.
Аз бих взел протеин - набавяш си всички аминокиселини за максимално кратко време, за да започне мускулен синтез.
ПС: И прочети линка, който ти даде Кольо! :)
Мнението беше редактирано от Тихомир Велев на 10.10.11 13:21.
10.10.11
13:59
sadsa sadsa, уверен ли си, че ти трябва именно продукт от класа на N.O. -Xplode за да постигнеш целите си? С други думи - кое налага употребата на предтренировъчен стимулант? Има доста случаи, в които тези продукти не са препоръчителни, но кръстосан разпит нямам намерение да ти провеждам. С кое ще е по-ефективно да го комбинираш (с протеин или с аминокиселини) - това зависи от конкретните особености в организацията на твоя тренировъчен и хранителен режим.
10.10.11
14:05
Кольо, по начина, по който е задал въпроса си личи, че не е сигурен в нищо ;).
N.O. XPLODE не се комбинира с нищо, пие се преди тренировка (30-40минути), задължително на празен стомах (2-3 часа преди това не трябва да си ял)
По време на тренировка можеш да приемаш бцаа, нищо, че не си писал точно какви
Протеин след тренировка, препоръчително е и рано сутрин когато станеш
Лично аз правя така - 30-40мин преди трен N.O. XPLODE, по време AmiN.O. Energy на ON, след тренировка Gold standart, сутрин след ставане Myofusion
12.10.11
07:39
казано от AgBOKATA на 12.10.11, 07:09:
N.O. XPLODE не се комбинира с нищо, пие се преди тренировка (30-40минути), задължително на празен стомах (2-3 часа преди това не трябва да си ял)
Протеин след тренировка, препоръчително е и рано сутрин когато станешЛично аз правя така - 30-40мин преди трен N.O. XPLODE, по време AmiN.O. Energy на ON, след тренировка Gold standart, сутрин след ставане Myofusion
А казваш, че не се комбинирал с нищо :D :D :D
12.10.11
11:26
Благодаря.
Поръчах си NO-Xplode 2.0 + БЦАА.
казано от head_hunter на 12.10.11, 07:39:
казано от AgBOKATA на 12.10.11, 07:09:
Протеин след тренировка, препоръчително е и рано сутрин когато станешЛично аз правя така - 30-40мин преди трен N.O. XPLODE, по време AmiN.O. Energy на ON, след тренировка Gold standart, сутрин след ставане Myofusion
А казваш, че не се комбинирал с нищо :D :D :D
Комбинирам прясно мляко с мед и банан :) Пич знаеш какво искам да кажа :)
Вземи си купи 1 протеин също така (това е за автора)