Съвет - с какво да комбинирам NO-Xplode?

10.10.11
13:14

Здравей те , за първи път пиша във форум :) , неможах да намеря това което търся в други теми и реших да пиша.
Въпроса ми е с какво да комбиннирам NO-Xplode със аминокиселини(BCAA) или Суроватъчен протеин?
Целта ми е сила и ММ, но без излишни мазнини.
Благодаря

Темата беше редактирана от sadsa sadsa на 10.10.11 13:27.

Здрасти и добре дошъл във форума!
Така зададен въпросът ти няма адекватен отговор.
Моля прочети това - Как да задаваме въпроси интелигентно?

Принципно може и с двете, но разликата между двете е от порядъка на 10-20-30лв., че и повече.

Аз бих взел протеин - набавяш си всички аминокиселини за максимално кратко време, за да започне мускулен синтез.

ПС: И прочети линка, който ти даде Кольо! :)

Мнението беше редактирано от Тихомир Велев на 10.10.11 13:21.

sadsa sadsa, уверен ли си, че ти трябва именно продукт от класа на N.O. -Xplode за да постигнеш целите си? С други думи - кое налага употребата на предтренировъчен стимулант? Има доста случаи, в които тези продукти не са препоръчителни, но кръстосан разпит нямам намерение да ти провеждам. С кое ще е по-ефективно да го комбинираш (с протеин или с аминокиселини) - това зависи от конкретните особености в организацията на твоя тренировъчен и хранителен режим.

10.10.11
14:05

Кольо, по начина, по който е задал въпроса си личи, че не е сигурен в нищо ;).

12.10.11
07:09

N.O. XPLODE не се комбинира с нищо, пие се преди тренировка (30-40минути), задължително на празен стомах (2-3 часа преди това не трябва да си ял)
По време на тренировка можеш да приемаш бцаа, нищо, че не си писал точно какви
Протеин след тренировка, препоръчително е и рано сутрин когато станеш

Лично аз правя така - 30-40мин преди трен N.O. XPLODE, по време AmiN.O. Energy на ON, след тренировка Gold standart, сутрин след ставане Myofusion

HE

12.10.11
07:39

казано от AgBOKATA на 12.10.11, 07:09:

N.O. XPLODE не се комбинира с нищо, пие се преди тренировка (30-40минути), задължително на празен стомах (2-3 часа преди това не трябва да си ял)

Лично аз правя така - 30-40мин преди трен N.O. XPLODE, по време AmiN.O. Energy на ON, след тренировка Gold standart, сутрин след ставане Myofusion

А казваш, че не се комбинирал с нищо :D :D :D

12.10.11
11:26

Благодаря.
Поръчах си  NO-Xplode 2.0 + БЦАА.

12.10.11
22:39

казано от head_hunter на 12.10.11, 07:39:

казано от AgBOKATA на 12.10.11, 07:09:

А казваш, че не се комбинирал с нищо :D :D :D

Комбинирам прясно мляко с мед и банан :)  Пич знаеш какво искам да кажа :)

Вземи си купи 1 протеин също така (това е за автора)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1