Долната част на корема

12.10.11
22:08

Здравейте, нов съм във форума, тъй като съм от 2 месеца на НВД и правя кардио 2-3 пъти седмично тъй като ся тръгнахме на даскало и имам много за учене...и до сега съм забелязал, че съм стопил паласките на горната част на корема (1-ви и 2 ред плочки),, но долната част 3-ред и надолу имам доста мазнинка, бихте ли ми казали как по-бързо да я премахна там ? чух нещо за найлонова торбичка по време на кардио да си е сложа там но незнам дали е така, предложете ? :) както и мазнините в кръста, кажете някои упражнения или какво да правя по време на кардио смисъл онова с торбичката ли ?

П.П - кардиото ми е по 40 мин велоергометър

Темата беше редактирана от todor ivanov на 12.10.11 22:10.

Строга диета и яко кардио. :)

12.10.11
22:14

казано от Bojidar Yagodin на 12.10.11, 22:12:

Строга диета и яко кардио. :)

Да знам, правя ги от повече от 2-3 месеца, въпроса ми е как да изгарям повече мазнини в кръста и долната част на корема, защото горната вече ми е готова - доволен съм.

Виж сега: Рим не е построен за един ден.Никой не е постигнал хубави резултати за 2-3 месеца,а за години.Продължавай да тренираш и да си спазваш всичко и рано или късно тренировките ще си дадат своя плод.

MF

12.10.11
22:30

Няма горна - долна част, тренираш и сваляш цялостно.

казано от Miss Fight на 12.10.11, 22:30:

Няма горна - долна част, тренираш и сваляш цялостно.

Момчето ти казва,че иска да наблегне на долна част на корем (всеедно някой да ти каже,че иска да наблегне на горна част гърди) и ти пак ли така ще му кажеш: Няма горна,средна,долна .. Тренирай цялостно..!

Мнението беше редактирано от Камен Никифоров на 12.10.11 22:36.

Гърди и корем не е едно и също.
Абе просто си тренирай и се храни както трябва.. не е задължително да си на НВД.. можеш и просто да ядеш по-малко, и пак да постигнеш резултати.При всеки нещата са различни.Ако това НВД ти върши работа все още,след двата месеца, продължавай да си го спазваш. :)

Мнението беше редактирано от Александър Илиев на 12.10.11 23:10.

Стриктен хранителен режим и кардио.Това с торбичката и разни сауна костюми е пълна простотия,тка само изкарваш вода,не гориш мазнини от това... Относно упражнения-Не, с упражнения за този сектор няма да изгориш мазнините там.Тялото използва от различни места -от там,където на него му е “удобно”,а дори не е и гаранция че ще посегне толкова към депата,та защо да се мъчи,ако има по-лесни алтернативи... => кардио и диета... кардиото след силова или сутрин на гладно,за да гориш повече от депата.Може да използваш и добавки за горене на мазнини за да гориш по-ефективно :) успех!

Мнението беше редактирано от Велико Иванов на 13.10.11 12:35.

13.10.11
16:34

Еми аз мога да те посъветвам да се храниш правилно да не се отказваш и да правиш всеки ден коремни със два дена почивка !
Примерно 20 повторения 3|4 серии  :)

Поздрави frappe

14.10.11
17:51

Сега ... упражнения за долната част на корема и как да сваля мазното в долната част на корема са две различни неща.
Горе някой беше писал, не се сваля горе и долу, а едновременно - така е. (за този с примера за горни и долни гърди само ще кажа, че има разлика между мазнини и мускули - даже голяма)
Придържай се към хранителния режим (не е зле да ядеш по няколко пъти на ден - минимум 5 според мен). Не знам какъв тип тяло си (мезоморф, ектоморф или ендоморф), но не е зле по 1 път на да речем 2 седмици си пообъркваш режима целенасочено.
    -  или взимаш 1 ден и ядеш + до 1000 калории да речем
    -  или ползваш 3 или 10 дневния “чийтинг сплит”. Пробвай с 3 дневния.
Това се прави с цел тялото да не привиква към даден режим, тъй като сваляш, сваляш и по едно време тялото се усеща, че ти хаби запасите от енергия (мазнините) и просто почва да гори по - малко.
Това кардио от 40 мин. може да го замениш с 10-15 мин. HIIT (високо интензивно интервално кардио) на края на тренировката 2-3 пъти в седмицата и ако имаш сила и желание отиваш един ден (в който не тренираш) на стадион или където ти е удобно и правиш няколко спринта по 60-150 м. (около 4-6) в зависимост от разстоянието.
Това за кардиото.
За упражнения за долната част, най-добри си остават вдигане на краката от вис (или от успоредката - на лакти) - може и сгънати в коленете; вдигане на крака от лег (на лежанката примерно); от легнало положение и ръце под таза краката към тавана правиш тазобедрени повдигания в права вертикална линия (т.е. целиш със стъпалата точка от тавана); пак от лег и ръце под таза изправяш краката на пред до няколко сантиметра над земята, дърпаш коленете към брадата (ест. сгъваш в коленете) и повтаряш.

Но при всички положения, най важното са подкожните мазнини !
Успех!

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1