Скачане на въже - участващи мускулни групи?

13.10.11
14:58

Някой може ли да ми каже когато един човек скача на въже  кой мускули се натоварват прегледах доста форуми и статий за скачането на въже но не забелязах да пише кой мускули се натоварват благодаря предварително и извинявайте ако има нещо :)

Темата беше редактирана от Димитър Михайлов на 13.10.11 14:59.

Третият абзац в статията за скачане на въже не е ли кратък и ясен? :)

13.10.11
15:03

а по-нагоре от кръста освен корем ?

13.10.11
15:13

Рамо най вече ;)

13.10.11
17:07

казано от V one на 13.10.11, 14:58:

Някой може ли да ми каже когато един човек скача на въже  кой мускули се натоварват прегледах доста форуми и статий за скачането на въже но не забелязах да пише кой мускули се натоварват благодаря предварително и извинявайте ако има нещо :)

Зависи скачането на въже е по принцип за сваляне на килограми и като скачаш се тресат мускалите и загряваш тялото и започваш да се потиш и да сваляш .За мускулни групи крака ръце корем гърди според мен .  Успех :)

Мнението беше редактирано от frappe на 13.10.11 17:08.

14.10.11
15:50

казано от frappe на 13.10.11, 17:07:

казано от V one на 13.10.11, 14:58:

Зависи скачането на въже е по принцип за сваляне на килограми и като скачаш се тресат мускалите и загряваш тялото и започваш да се потиш и да сваляш .За мускулни групи крака ръце корем гърди според мен .  Успех :)

Не съм много съгласен с логиката потиш=>сваляш.

15.10.11
14:53

Мерси за отговорите :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1