14.10.11
15:06
Здравейте, отдавна не съм писал във форума, но ето, че отново имам нужда от помощта ви. : ) Тези дни се завръщам в залата след, около 2 месеца почивка, като през тези 2 месеца съм се занимавал със стрийт. Имам мазнини, които искам да топя,а и съм фен на силата и си мислех дали да не започна по тази програма, като смятам, че освен сваляне на мазнини(ще спазвам режим, който ми е зададен от диетолог, така че няма да го обсъждам тук) ще кача, развия и оформя някое друго мускулче. Въпроса ми е с какви килограми да тренирам по тази програма, ако има такива, които са я ползвали нека да споделят : )
14.10.11
15:14
казано от Петър Стефанов на 14.10.11, 15:06:
Въпроса ми е с какви килограми да тренирам по тази програма...
Странен въпрос. В програмата е написано какво трябва да правиш.
И преди да ми възразиш раздразнено, че там няма фиксирани тежести, помисли защо липсва тази информация. Тя просто е различна за всеки трениращ. Ако ти кажа, че аз правя указаните серии и повторения на лежанката със 100 kg тежест, ти ще се справиш ли? Давам само пример, числата нямат значение. Подбери тежестите така, че да можеш да изпълняваш всичко качествено.
14.10.11
15:28
Ника ти идва от песента на Обратен ефект, нали ?
По темата: Няма защо да ти “възразявам раздразнено”, както каза, защото питам, тъй като не знам, а щом не знам нямам право да се карам : ) Въпроса ми възникна във връзка с това, че в другите фитнес програми или са указани някакви проценти(пример: 60% от работната тежест) или е казано “използвайте максималната тежест с която можете да изпълните зададените повторения” и за това питам как да процедирам : )
14.10.11
15:37
Да, въпросната песен има отношение към псевдонима ми, но не само тя е на дъното му... :)
До колкото виждам, в тази програма не са задавани проценти от максималната тежест... което пък значи:
казано от Кольо Пияндето на 14.10.11, 15:14:
Подбери тежестите така, че да можеш да изпълняваш всичко качествено.
Т.е. с максималната тежест, при която можеш да спазваш изрядна техника при всички серии и повторения.
14.10.11
15:38
Благодаря! Радвам се, когато лесно, бързо и спокойно мога да разбера това от което имам нужда. Мисля, че темата е изчерпана: )