Как да процедирам по тази програма ?

Здравейте, отдавна не съм писал във форума, но ето, че отново имам нужда от помощта ви. : ) Тези дни се завръщам в залата след, около 2 месеца почивка, като през тези 2 месеца съм се занимавал със стрийт. Имам мазнини, които искам да топя,а и съм фен на силата и си мислех дали да не започна по тази програма, като смятам, че освен сваляне на мазнини(ще спазвам режим, който ми е зададен от диетолог, така че няма да го обсъждам тук) ще кача, развия и оформя някое друго мускулче. Въпроса ми е с какви килограми да тренирам по тази програма, ако има такива, които са я ползвали нека да споделят : )

казано от Петър Стефанов на 14.10.11, 15:06:

Въпроса ми е с какви килограми да тренирам по тази програма...

Странен въпрос. В програмата е написано какво трябва да правиш.

И преди да ми възразиш раздразнено, че там няма фиксирани тежести, помисли защо липсва тази информация. Тя просто е различна за всеки трениращ. Ако ти кажа, че аз правя указаните серии и повторения на лежанката със 100 kg тежест, ти ще се справиш ли? Давам само пример, числата нямат значение. Подбери тежестите така, че да можеш да изпълняваш всичко качествено.

Ника ти идва от песента на Обратен ефект, нали ?
По темата: Няма защо да ти “възразявам раздразнено”, както каза, защото питам, тъй като не знам, а щом не знам нямам право да се карам : ) Въпроса ми възникна във връзка с това, че в другите фитнес програми или са указани някакви проценти(пример: 60% от работната тежест) или е казано “използвайте максималната тежест с която можете да изпълните зададените повторения” и за това питам как да процедирам : )

Да, въпросната песен има отношение към псевдонима ми, но не само тя е на дъното му... :)

До колкото виждам, в тази програма не са задавани проценти от максималната тежест... което пък значи:

казано от Кольо Пияндето на 14.10.11, 15:14:

Подбери тежестите така, че да можеш да изпълняваш всичко качествено.

Т.е. с максималната тежест, при която можеш да спазваш изрядна техника при всички серии и повторения.

Благодаря! Радвам се, когато лесно, бързо и спокойно мога да разбера това от което имам нужда. Мисля, че темата е изчерпана: )

14.10.11
23:13

Щом е силов цъкил значи възможно най-много.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1