Упражнения за корем след отслабване

14.10.11
14:49

Здравейте.
От февруари тази година до днешна дата свалих близо 45 килограма.До скоро тичах по 2 часа на ден и спазвах различни хранителни режими.От месец ходя по 3-4 пъти седмично на фитнес.Интересувам се от начини, с които ще мога да стегна корема си, защото хора с известен опит ми казаха, че повечето упражнения няма да ми помогнат в постигането на тази цел.
Благодаря предварително.

14.10.11
14:57

Малко неразбираемо си го написал... Къде е проблема? Че искаш да имаш плочки, или че след толкова свалени килограми ти се е получила отпусната кожа на корема, която искаш да коригираш по някакъв начин?

Интересно ми е кои упражнения са ти посочени като неефектевни за тази цел.

В моите очи решението е правилно дозирано натоварване с разнообразни упражнения. На сайта има описани доста такива. Ето упражненията, които в моите очи работят най-ефективно (по ред на моите предпочитания):
- Toes to rings
- Toes to bar
- Молитва (на скрипец)
- V-преса
- търкаляне на щанга

Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 14.10.11 15:00.

14.10.11
17:53

казано от NeDD на 14.10.11, 14:57:

Малко неразбираемо си го написал... Къде е проблема? Че искаш да имаш плочки, или че след толкова свалени килограми ти се е получила отпусната кожа на корема, която искаш да коригираш по някакъв начин?

Нямам особено желание за плочки, по-скоро е второто.И благодаря за съвета, Пиянде.

14.10.11
17:56

Ами наистина с упражнения не знам дали може да се оправи този проблем. Предполагам че ако е малко и натрупаш малко мускулна маса в коремните мускули може и да се оправи, но ако е много.... мисля че само с операция може да се коригира

14.10.11
18:09

Не бих казал, че е много в никакъв случай.

И да попитам, от това има ли ефект ? И ако е така, всеки ден ли трябва да се прави ?

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1