Адипокил и Л-карнитин

13.10.11
22:24

Какво ще кажете за комбо от следните продукти:
Адипокил
и Л-карнитин на Пийк - 60 капсули по 1мг.
На 29г. съм, 1.82, 96кг. Хранителният режим е на ниво (уж), стажът в залата е няколко години, освен фитнес съм играл и малко бокс... абе спортяга съм си, но се налях доста в последно време. Моля ако някой е ползвал някои от тези продукти да даде мнение, а и да не ги е ползвал - всяко мнение от хора с по-голям опит в хранителните добавки е от полза. Мерси предварително.

П.С. съжалявам - сега видях, че пуснах темата в грешен раздел. Моля модовете да я преместят...

Темата беше редактирана от NastyNas на 13.10.11 22:26.

И двете са л-карнитин,само че адипокила потиска апетита,а обикновения л-карнитин просто си действа по разписание.
Според мене е по-добре да ги пиеш по отделно с почивка между тях ; )

13.10.11
22:36

Аз Л-карнитин в Адипокил-а не виждам, поне на етикета в сайта не пише... да не се бъркаш с друг продукт?

Афф.. извинявам се,моя грешка. :) Адипокила е бърнър :)

Мнението беше редактирано от Александър Илиев на 13.10.11 22:46.

Нищо и няма на комбинацията, въпреки че аз бих пил само термогенния бърнър т.е. Adipokill

Допълнителния прием на л-карнитин надали ще промени много нещата. Ако очакваш двоен ефект заради него...недей. :)

14.10.11
08:27

Е чак двоен ефект не очаквам, но поне малко отгоре би трябвало... таргета ми е 5кг. за периода, в които ги пия, смятам, че е постижимо.

Комбинацията не е лоша, стига да пиеш двата продукта в работещи дози и в подходящ тайминг. Scitec Adipokill е приличен продукт от среден клас, вероятно ще ти помогне при подходящо хранене. За карнитина е изписано много, предполагам, че нищо ново не мога да ти кажа, но напомням да обърнеш внимание на дозировката му и продължителността на приема. Все пак бих препоръчал да помислиш за Carni-X 1000 на Pure Nutrition, вместо този, който си избрал. Carnipure на Lonza е предимство, а цената е приемлива.

14.10.11
17:53

Махни го този адипокил , ако търсиш евтин бърнер има доооста по-добри опции. Пил съм адипокил и за мен си е пари на вятъра

14.10.11
20:07

Свърши вече, взех го. Мисля след като свърши да вземам Л-карнитина, че 108 хапа адипото и още 60 карнитина - за 20 дни 170 хапа почти много ми се видяха... ще пиша резултатите като приключа цикъла.

14.10.11
23:41

хахахах ... 108 хапа се пият за 3 седмици ве бачи ...

16.10.11
10:52

Имайки предвид, че на опаковката пише 2х3 - даже и за по-малко - 18 дни. За мен бройката си е сериозна.

16.10.11
11:27

казано от NastyNas на 16.10.11, 10:52:

Имайки предвид, че на опаковката пише 2х3 - даже и за по-малко - 18 дни. За мен бройката си е сериозна.

имаш в началото период от 3-4 дена в който почваш 1х1 или 2х2. Ако не знаеш, така се пият бърнъри , щото не на всеки му понася. Емзо е казал да се почва от 1/2 доза, както и половината производители!

31.10.11
10:30

Такааа... остават ми хапове за три дни още, резултатите са: 3кг. надолу, след вчерашното замерване. Меря се на един кантар само, даже със същите дрехи бях, с които се измерих в началото на сета. Мисля, че е ОК, като се има предвид, че едва ли е вода - изхвърлих я по-рано, преди да почна адипото. Общо взето - контролира апетита (добре, донякъде - не можеш цял ден да разчиташ на него, разбира се). За времето, през което го пих имах 5-6 тренировки, всяка с кардио накрая.

В заключение - давам оценка 6,5 от 10 на бърнъра. Може и малко субективна да е, август-септември бях на Окси и ефектът бе доста добър), но за тази цена работи, поне при мен.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1