Най - подходящата за мен програма ?

Здравейте ! Нов съм както във форума така и във фитнес заниманията .. На 15 години съм, 72кг., като освен леко сланина по корема на други места по тялото излишни мазнини нямам . Ходя през ден на фитнес по 2 часа и след няколко седмици ще започна и да тичам из парковете в дните, в които не съм на фитнес.Целта, която искам да постигна е да имам  добре развит гръб, рамена , гърди и стабилна ръка, но не искам и да стане прекалено здрав . Струва ми се, че все неолучвам правилната програма и след всяка тренировка съм буквално, като парцал ... Но ефект  почти нулев. А някой може да ми даде някакви насоки какво да правя и как ще съм адски благодарен . И другият въпрос, който много ме мъчи е трябва ли да спазвам диета и какви добавки да взимам ... В момента съм на един български протеин, който едвам понасям от вкуса му ... Един продавач в такъв магазин за добавки след, като му обясних тези неща ми каза, че освен протеина трябвало да ям едва ли не по 5 пъти на ден и то много стабилно.. В същото време пък един познат (лостаджия) ми каза, че трябвало да ям колкото се може по - малко и то само ориз, риба, и пиле , като и задължително след тренировка само аминокиселини... Объркан съм тотално и незнам, вече какво да взимам и какво да правя...

14.10.11
23:33

Прочети важните теми във форума за храненето и спри този боклук, който наричаш “протеин’‘.

15.10.11
00:48

Най важно като новак , е да не се хвърляш веднага на добавки , можеби само аминокиселини с разклонена верига (BCAAS)  . Накарай някой да ти покаже правилното  изпълнение на упражненията ,  бъди постоянен и търпелив  , резултатите няма да дойдат веднага  , всичко се постига с много труд  . За повече информация ако искаш пиши лс или

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1