Липсват резултати

15.10.11
14:24

Здравейте на всички след близо 1 година във фитнеса и на лостове забелязвам, че нещата някаакси не вървят ,ефекта като цяло не е особено голям ,боря се с тези килограми от доста дълго време (3,4 кг едвам едвам качих ) напредъка в мускулните групи е минимален ,от известно време си правя шеикове от мляко(кисело) + извара+банан ,но имам чувството че горната част на  тялото ми се смалява ,мускулна треска не изпитвам в много всички мускулни групи ( бицепс,трицепс,рамо ) и спря ли ако спря за 1 седмица фитнес все едно никога не съм ходил .. не знам приятели може би единственото решение е ПОСТОЯНСТВО ,но все пак исках да споделя и евентуално ако съм сбъркал да се коригирам

15.10.11
14:29

Ами поне кажи как тренираш и какво ядеш, за да може някой да ти каже къде бъркаш.

15.10.11
14:33

Един бърз отговор от мене, тъй като и аз бях така... Значи ако си на <16, 17 не очаквай физика като на атлет на 26. Примерно и аз на 14 пробвах различни хранения , диети , тренировки нищо не помагаше, докато един приятел на 18 за 5-6 месеца напредна супер много. Тогава прочетох за хормоните, развитието и т.н и се успокоих. Само 1 съвет- не се отказвай резултатите ще дойдат.

15.10.11
19:57

тренирам по 3 дневен  сплит  понеделник -гърди,бицепс  четвъртък -гръб,трицепс  петък-рамо  крака временно не тренирам тъй като имам проблем с колената ( отварям скоби :Д тук искам да попитам повторенията на сериите по колко да са ??? ,знам че за маса се правят по по малко повторения с повече килограми, но и тук идва проблем не мога да вдигам много пример : лек -50,60 кг най-много с дъмбелите и другите уреди се справям що годе добре) Храненето е на едно горе долу нормалко ниво наблягам на ( извара ,банани,пържолки,меса,ориз ) но сега като пиша в дейстителност от всички изброени използвам само извара,банани и пържоли ... това ще го коригирам ) като цяло това е за мен на 17 години съм , не приемам никакви добавки 183 см на 65 кг

15.10.11
20:09

Можеш поне раменете да правиш,щом има проблем с краката. 50-60 кг не е лош резултат на твоето тегло. По колко серии и повторения правиш на лега?

15.10.11
21:17

10-8-6 или 8-6-6

15.10.11
22:53

Има и друго , като при мен.  Може да е тъпо но.. :D

Може би прекалено често се гледаш в огледалото..
Аз съм така и докато не сравня някоя нова снимка с някоя отпреди 2 месеца разбирам , че имам напредък , но иначе като се гледам в огледалото си мисля , че нищо не съм качил. Така , че пробвай с някоя снимка отпреди няколко месеца и с някоя нова :)

Малко и аз се обърках , но да но си ме разбрал :)

16.10.11
13:25

казано от Emo Emilov на 15.10.11, 14:24:

след близо 1 година във фитнеса и на лостове забелязвам, че нещата някаакси не вървят ,ефекта като цяло не е особено голям

Ако трудно качваш килограми,защо не опиташ друг вариант,можеш да ходиш на фитнес през 2 дни вместо през ден. Примерно понеделник-четвъртък-неделя-сряда-събота-вторник-петък-понеделник и кръгът се затваря. Повече време за релакс и натрупване. :)

16.10.11
13:33

казано от Emo Emilov на 15.10.11, 19:57:

Храненето е на едно горе долу нормалко ниво наблягам на ( извара ,банани,пържолки,меса,ориз ) но сега като пиша в дейстителност от всички изброени използвам само извара,банани и пържоли ... това ще го коригирам ) като цяло това е за мен на 17 години съм , не приемам никакви добавки 183 см на 65 кг

Това горе-долу нормално ниво трябва да се качи до изключително добро ниво. Наблегни повече на въглехидратите. Овесени ядки, ориз, картофи, бобови. Пържолки...не се ограничавай само на пилешките, взимай и свинско, явно си с бърз метаболизъм и ти трябват много повече калории. За да увеличиш калориите: на ден по 50-100 гр сурови ядки, поне не са обемни и не надуват корема, а са калорични. Прави си калорийни бомби: орехи, мед и масло (не маргарин).
Ако бодибилдърите ми се нахвърлят сега срещу свинското и маслото с доводи, че ще качи мазнини, ще отговоря: нека качи, с 65 кг на 183 см. явно има остра нужда от повече храна.

16.10.11
15:55

Прави си калорийни бомби: орехи, мед и масло (не маргарин). Това не го разбрах ,ако може да го дточниш ..

16.10.11
16:43

Счукваш малко орехи (може на по-едро), добавяш няколко лъжици мед и после меко краве масло (да не е от хладилника) и лапаш с лъжица.

16.10.11
19:55

И аз съм така,дори са ми казвали,че може да е от растежа на височина.:(:D

16.10.11
21:21

да като се замисля при мен е същия случай дръпнах нагоре изведнъж .. ПОСТОЯНСТВОТО му е майката и се уверявам в това всеки ден :)

16.10.11
22:02

Ми направи си измервания и после сравняваш. Можеш да си направиш и дневник тук. В който да описваш тренировките си подробно.

17.10.11
10:04

ами относно повторенията на серия 10-8-6 или ..?

17.10.11
16:16

Ти сам си каза, че не вдигаш тежко. Мисля че от това се получава застоя. Силно ти препоръчвам един период за сила. 5х5 е добър пример. Така винаги ще имаш мускулна треска, понеже ще работиш с килограми близо до максимума. Ще натрупаш сила, а покрай нея килограмите сами ще дойдат. Естествено, храненето също трябва да ти е приоритет.

DU

17.10.11
20:06

Качи кила мн си малко 63 за височина 1.83 поне 75 кила трябва да си,ти сега трябва да си доста релефен.Но за да направиш маса ти трябват кила иначе няма как да стане :) наблегни на храненето !!!

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1