16.10.11
20:07
Здравейте Приятели.
На 18 Години съм
Висок съм 1,87 и и тегло около 95 килограма.
Искам да изчистя най вече в задника и бедрата положението е тегаво !
Всеки ми казва различни начини на хранене и тренировки... сега ви моля за вашето компетентно мнение..
Имам известна сума пари,упорит съм и съм готов да гладувам да тренирам нечовешки ще се подложа на всичко !
ТРЕНИРАМ сериозно фитнес и 2-3 пъти седмично посещавам тренировки по БОКС.
МОЛЯ ВИ ПРЕПОРЪЧАЙТЕ МИ КАКВО ДА ПРАВА ЗА ДА СТОПЯ ТОЗИ ОГРОМЕН ЗАДНИК И ТЕЗИ БУТОВЕ ЗА ДА СЕ ЧУСТВАМ ДОБРЕ .
НЯМА ДА МЪРЗЕЛУВАМ НО НЕ МИСЛЯ ЧЕ СЪМ ДОСТАТЪЧНО КОМПЕТЕНТЕН ЗА ДА СЕ СПРАВЯ САМ !
УДАРЕТЕ ЕДНО РАМО И ЩЕ ВИ БЪДА БЕЗКРАЙНО БЛАГОДАРЕН !
-Спираш всички пороци.
-Започваш диета- РБД, ВМ-НВД или Циклично хранене- ти си реши.Аз ти препоръчвам 3-тата. Подбирай чиста храна (без сладко макдоналдс , кфс и т.н)
-Много щанги.Намери някоя програма с базови упражнения- набиране, гребане,тяга, лег,клек, военни преси и т.н
Трябва да си постоянен и да знаеш, че ще отслабнеш навсякъде, не само в бедрата и гъза.
“упорит съм и съм готов да гладувам да тренирам нечовешки ще се подложа на всичко !”
почвай някоя диета като горе посочените, да не си луд да гладуваш...каква полза от това освен йо-йо ефект и, че е вредно за организма.
16.10.11
20:26
Така а да си купя ли някакви добавки освен протеините които пия преди и след фитнес.
нещо от сорта на Lcarnitine въпреки че преди го пиех ( купен от аптеката за 23 лева ) и нямаше кой знае какъв ефект.
Нещо по силно ?
Колкото до фитнеса ходя минимум 4 пъти на за 1 седмица като тренирам всяка мускулна група по отделно
Понеделник - Бокс
Вторник - Фитнес Гърди
Сряда - Почивка
Четвъртък - Фитнес Ръце
Петък - Бокс
Събота Фитнес - Гръб
Неделя Фитнес - Корем и крака
След всяка тренировка правя коремни преси ?
Колело или тичане на стадиона ще ми помогне също ?
16.10.11
20:27
Най голямата грешка ще е да гладуваш , ограничавай се в предните храни , тренирай , и прави кардио , колело , тичане , пътека . Гледай да се потиш много и всичко ще си дойде на мястото
От кардио смисъл няма! Хващай яко щанги и оправи храненето. За добавки ти е рано още.
16.10.11
20:37
Lcarnitine,Фетбърнър и тем подобни ? какво ще кажеш за тях
казано от Георги Димитров на 16.10.11, 20:37:
Lcarnitine,Фетбърнър и тем подобни ? какво ще кажеш за тях
казано от Ramon Dekkers на 16.10.11, 20:35:
От кардио смисъл няма! Хващай яко щанги и оправи храненето. За добавки ти е рано още.
16.10.11
20:49
ТИЧАНЕ ИЛИ КОЛЕЛО ? защото и това е нужно