Търся подходяща за мен програма

16.10.11
17:06

Здравейте търся си програма за покачване на ММ.Висок съм 176-7 тежа 66кг.Имам известен опит в залата,но тренирах когато мога,без програма и без очакване на какъвто и да е било резултат.От месец насам отново се върнах в залата започнах с кръгови тренировки ,та сега някой би ли ми препоръчал някоя програма.Мога да отделям 4 до 5 дена седмично.Относно храненето храня се 5 пъти дневно,ставам 6часа хапвам някакъв плод, 8;30-9ч. ям овесени ядки с мляко,следващото ми ядене е около 1ч. (ходя на стол и ям предимно кашкавал и месо,общо взето каквото има).4-4;30 започва тренировката ми, 6часа ново ядене (отново стол) и 9;30-10 часа хапвам отново.Четох,че съня е много важен,та гледам да му отделям полагащото му се и на него,нито пия , нито пуша.
Мерси предварително и се извинявам, ако има някой неточност :)

16.10.11
18:02

Преди тренирах по рази програма http://www.bb-team.org/workout/1358_klasicheska-programa-za-pokachvane-na-muskulen-obem#axzz1alfiHMvM
при мен даде резултат но ако искаш разгледай раздел “фитнес” подраздел “фитнес програми” може да намериш нещо по-подходящо за теб :)

Поздрави !!!

16.10.11
23:07

Мерси за отговора.Прегледах и други програми,но мисля да се спра на тази,която ми препоръча.Гледам бая интензивни тренировки ще са,точно по вкуса ми.Ще пиша след 2 месеца за резултати :)

16.10.11
23:31

Да попитам как,с какво да заменя упражнението за крака бедрено сгъване и разгъване (нямам нужните уреди).Мерси предварително :)

казано от Ivailo Georgiev на 16.10.11, 23:31:

Да попитам как,с какво да заменя упражнението за крака бедрено сгъване и разгъване (нямам нужните уреди).Мерси предварително :)

WTF,ако няма този уред незнам поглени тук http://www.bb-team.org/fitness/exercises

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1