Дневникът на Шишко Слончев

Темата е заключена.

17.10.11
19:26

Казвам се Шишко Слончев и съм на 31 години. Живея в столицата на България (демек Варна - приятели софиянци, добър ден!). Отварям този дневник, за да следя напредъка (или неговата липса...) на спортния план, който си съставих. Целта ми е съвсем проста - да отслабна.

Малко за моите спортни “подвизи” :
В студентските си години бях страшно активен, тренирах бягане на дълги разстояния (маратон под 3 часа) и като цяло бях слаб и атлетичен. С времето обаче спрях да тренирам, но продължих да се храня като маратонец... Резултат - 20 килограма в излишък!

Моите настоящи мерки :
Години 31 (е, почти)
Ръст 177 см
Тегло 87 кг (целта ми е да падна под 70 кг)
Обиколка на шкембето 94 см

Програма спорт
Понеделник - Бърз джогинг 40 минути около 9-10 км/час
Вторник - Фитнес на открита площадка
3 серии по 17 лицеви опори с 2 минути почивка между сериите (цел 3х20)
3 серии по 11 кофички с 2 почивка (цел 3х15)
3 серии по 5 набирания с 2 мин почивка (цел 3х10)
3 серии по 25 коремни преси (това е константа)
3 серии по 25 клякания без тежест (цел 3x40)
Всеки път се опитвам да добавя по едно повторение към всяко едно упражнение и като достигна горе посочените цели ще прибавя или още една серия или ще направя упражнението по-трудно.
Сряда - Бавен джогинг 30 минути
Четвъртък - като вторник
Петък - Бягане по наклон около 200 метра, доста стръмен, засега успявам да го мина само 4 пъти
Събота и Неделя - почивка, но мисля да добавя фитнес тренировка когато вляза във форма

Програма хранене
Не спазвам конкретна диета, просто се старая да замествам високо калоричните храни с по-малко калорични.

Успех на всички спортуващи!

П.С. Ще добавя и снимки след няколко дни

17.10.11
19:42

Честит дневник! Успех с целите. Ако имаш възможност тренирай с щанги. Също така разгледай и разлчни протоколи на хранене  и тренировки, избери който ти пасва най-добре :)
Поздрави!

17.10.11
19:59

Честит дневник и успех ! Като ти гледам мерките доста си приличаме. Ще го следя :)

Ето ги и снимките... баси кошмара... иска ми се да виня родителите или приятелката си - ама не Ники, много си си добре така - но няма да е справедливо спрямо тях. Както и да е, имам много работа за вършене и малко време да я свърша (следващото лято).

Мнението беше редактирано от Шишко Слончев на 18.10.11 20:48.

18.10.11
21:17

Е отпуснат съм почти като теб, дори корема ми е малко по - голям :)) Най - важно е постоянството и мотивацията ! С времето всичко ще се нареди недей бърза: днес гънка - утре две :)) Напускам ти дневника поне писмено, но бъди сигурен, че ще го следя. Не забравяй да го попълваш по 5 минути работа на ден е :)

Студеното време и мързелът да карам до морската ме принудиха да се запиша във фитнес зала (90 кинта за месец...).
Детайли на днешната ми - хъм - тренировка:
Време от 12 часа до 13ч30
Упражнения
10 минути загрявка на пътеката - 7,5км/ч
20 минути интервали на пътеката 2мин - 10,5км/ч + 2мин 7,5км/ч - 5 повторения
10 минути въже
15 минути велосипед - 28км/ч
3 серии 20 лицеви опори
1 серия 10 лицеви опори
3 серии 20 коремни преси
1 серия 20 клякания без тежест
5 минути разтягане

+ един дюнер (знам, знам...).

Мнението беше редактирано от Шишко Слончев на 24.10.11 14:17.

24.10.11
14:52

Здравей.
Така и така си дал пари и си отишъл във фитнеса, защо не опита да потренираш с някоя щанга или дъмбел? Успех с целите ти, но няма да е зле да обърнеш малко внимание на хранителните си навици.

Мнението беше редактирано от Момчил Ганев на 24.10.11 14:55.

Бях го позабравил малко тоя дневник...
Отчет: вече съм 85,1 кг, спортувам 5-6 пъти седмично (бих казал 80% кардио и 20% фитнес).
Не знам колко см ми е шкембето щото не си намерих метъра, но по снимките бих казал, че и то е паднало малко.

Мнението беше редактирано от Шишко Слончев на 14.11.11 16:24.

07.11.11
13:11

смени местата на кардио и фитнес!

Отчет за месец 1
Тегло 84 кг (свалил съм 3кг)
Обиколка на шкембето 91 см

Тази седмица не спортувах (нито работих), щото ме налегна някакъв ужасен грип.

Мнението беше редактирано от Шишко Слончев на 19.11.11 18:37.

19.11.11
18:54

Успех в начинанието, но мисля че трябва да си съставиш и режим на храненето. Неправилното хранене е в основата на напълняването.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1