Препоръчайте ми програма:

17.10.11
20:09

Здравейте на 16 съм и мисля да ходя на фитнес с цел да направя : трапец,коремни плочки,крака,бицепс, рамо,трицепс и ЛАТС за V форма.Може да се каже че имам малко опит тъй като от 3 години вкъщи съм правил всякъкви лицеви опори имам гърди очертани като тези от филма “спарта” с г/д голяма маса ,малко трицепс, релефно рамо но не чак толкова голямо,бицепса ми е 34-35 см тежа 55 ( колкото и много да ям седя около 57 и 55 незнам защо )имам стегнат корем и ми трябва още малко за да се покажат плочките(доколото знам че като се махне мазнината се показват) имам големи крака от ГЕН и мисля че ще станат много яки ако ги потренирам също така имам и добре оформен гръб. ако може  някой да ми измисли някаква програма за тези мускули които съм изброил защото въобще си нямам идея как да я направя правилна програмата.

Темата беше редактирана от muscals muscals на 17.10.11 20:47.

17.10.11
20:38

Имайки в предвид , че до сега не си ходил на фитнес ти препоръчвам да започнеш с това http://www.bb-team.org/workout/4011_3-mesechna-kragova-trenirovka-za-nachinaeshti#axzz1alfiHMvM пък после да мислиш за нещо по сериозно. Второ - гледам си написал , че искаш да тренираш: плочки,крака,бицепс, рамо. Къде са гърдите , трицепса , гърба ? Ако не смяташ да тренираш всички мускулни групи по-добре се откажи от фитнеса :)
Прочети в сайта раздел “Хранене” подраздел “Хранителни режими” тъй като без качествена храна няма да станат нещата. Е , това е от мен останалото зависи от теб УСПЕХ !!!

Поздрави !!!

17.10.11
21:47

казано от Марлон Наков на 17.10.11, 20:38:

Имайки в предвид , че до сега не си ходил на фитнес ти препоръчвам да започнеш с това http://www.bb-team.org/workout/4011_3-mesechna-kragova-trenirovka-za-nachinaeshti#axzz1alfiHMvM пък после да мислиш за нещо по сериозно. Второ - гледам си написал , че искаш да тренираш: плочки,крака,бицепс, рамо. Къде са гърдите , трицепса , гърба ? Ако не смяташ да тренираш всички мускулни групи по-добре се откажи от фитнеса :)
Прочети в сайта раздел “Хранене” подраздел “Хранителни режими” тъй като без качествена храна няма да станат нещата. Е , това е от мен останалото зависи от теб УСПЕХ !!!

x2

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1