08.10.11
13:09
Някой който ги е пробвал и двете, моля да даде мнение :)
Килограми ли ще сваляш ? - еми първо искам да ти кажа, че добавките изобщо не са най-важната част от чистенето, но ако си имаш добър хр. режим и тренировъчна програма, тогава вече може да пробваш някоя добавка, та относно темата, аз съм пробвал Animal Cuts, много е добър, но много хапове трябва да пиеш на ден, за това ти препоръчвам L Carnitine течен. :) а и е безвреден докато за да употребяваш някой продукт от на Анимал серията мисля, че трябва да си на над 18 години, защото Анимал Кътс си е фет бърбър, по-добре си вземи карнитин.
Мнението беше редактирано от NIKOLOV на 08.10.11 13:29.
казано от Мирослав Николов на 08.10.11, 13:28:
Килограми ли ще сваляш ? - еми първо искам да ти кажа, че добавките изобщо не са най-важната част от чистенето, но ако си имаш добър хр. режим и тренировъчна програма, тогава вече може да пробваш някоя добавка, та относно темата, аз съм пробвал Animal Cuts, много е добър, но много хапове трябва да пиеш на ден, за това ти препоръчвам L Carnitine течен. :) а и е безвреден докато за да употребяваш някой продукт от на Анимал серията мисля, че трябва да си на над 18 години, защото Анимал Кътс си е фет бърбър, по-добре си вземи карнитин.
Хубаво де, а ти как го пи Кътс-а като си на 14?? ‘бърбър’ :D - както се пее в една песничка - Лот дъ фак?
Казах, че само съм го пробвал, а не съм го употребявал често, както и му дадох съвет как да постъпи, а иначе как съм постъпил аз, да пробвал съм го анимала и какво ? знам, че не е полезно за мен, но какво, и на него да му го препоръчам ли ? - аз му казвам да вземе това което е по-добре и по безвредно, а не това което аз съм пил ;).
В крайна сметка, това което аз съм употребявал и е вредно не означава, че трябва да го предлагам и на другите. :)
Мнението беше редактирано от NIKOLOV на 08.10.11 14:09.
08.10.11
14:12
Най добрия фат бърнер си е ефективната мускулна маса :).
Така си е, много хора които искат да свалят излишните килца НЕ ги интересува нито кардио, нито хранителни режими, нито силови тренировки, а през това време изцяло се отдават на някоя добавка и чакат да им направи чудеса, но не е така, най-важните части при фитнеса са трен. програма и хранителния режим, а добавките са много малка част от ежедневието, особено когато неможеш да си набавиш нужните белтъчини за деня. :)
Мнението беше редактирано от NIKOLOV на 08.10.11 14:17.
казано от Мирослав Николов на 08.10.11, 14:08:
Казах, че само съм го пробвал, а не съм го употребявал често, както и му дадох съвет как да постъпи, а иначе как съм постъпил аз, да пробвал съм го анимала и какво ? знам, че не е полезно за мен, но какво, и на него да му го препоръчам ли ? - аз му казвам да вземе това което е по-добре и по безвредно, а не това което аз съм пил ;).
В крайна сметка, това което аз съм употребявал и е вредно не означава, че трябва да го предлагам и на другите. :)
А като само си го пробвал... как разбра, че е добър??
Защото пробвах от анимала на един авер, който беше много доволен от него, както и други мои приятели които са го употребявали (разбирасе са по-големи), просто споделям мнение. :) А автора какво ще приема си е негова грижа, аз просто казах, че Л карнитина си е по-чист в сравнение с фет бърнера. И му го препоръчвам :)
Мнението беше редактирано от NIKOLOV на 08.10.11 14:21.
казано от Мирослав Николов на 08.10.11, 14:08:
Ти май си като досадната свекърва- навсякъде разбираш и навсякъде даваш съвети. На 14- си ок и аз съм пил бърнер макар и липотропен на 14. Пил си 1 доза- е как може от 1 доза да си разбрал всичко? 2-ро препоръчваш Л-карнитин (при повечето хора с доказано БЕЗдействие , поне в нормални дози) пред доказан (преди време, за сега незнам) фетбърнър? Прочети още малко инфо , и най-важното натрупай опит с добавки, за да препоръчваш наляво надясно “каквото са ти казали батковците”
Поздрави!
1. Като казах, че съм го пробвал само 1 път, не казах, че ефекта е излязъл на мен, просто много мои приятели останаха доволни от него, и са ми го казвали.
2. “при повечето хора с доказано БЕЗдействие , поне в нормални дози” - и какво ? ще кажеш, че Л карнитина е безполезен ? - той е по чист от фет бърнъра и много хора се спират на него и го препоръчват за отслабващите.
И това, че съм като “досадната свекърва” просто СПОДЕЛЯМ МНЕНИЕ, а не като някои други хора които гледат как да те оплюят. ;).
Това, че съм на 14 години не означава, че съм толкова тъп, все още има хора и на 20+ години които пишат във форумите някои глупави въпроси от сорта ” колко огромен ще стана от този протеин ....? “
Мнението беше редактирано от NIKOLOV на 08.10.11 14:36.
Почвам ти въпросите подред.
1-во тука е форум-всеки споделя , ама е желателно да е от 1-во лице. Щото на един приятел приятеля му па така нататък ... капиш?
2-ро да! Щом “толкова чистият” ти л-карнитин е супер-дупер-мега хипер тера гига действащ, защо има стотици термогенетици с разни proprietary blend? Това ме навежда на въпроса ,че дори незнаеш какво представлява л-карнитина. Можеш ли да ми кажеш , без да търсиш в гугъл обаче?
3-то не казвам че на 14 си тъп, а ,че даваш неадекватни съвети, които не си изпробвал, а само си чел :)
Добре, но аз НЕ му препоръчвам бърнера на АНИМАЛ, по простата причина, че може да е под 18 годишен и с кой знае колко стаж във фитнеса, а му препоръчвам Л карнитина защото за разлика от бърнера който само съм пробвал веднъж, л карнитина съм използвал 2 пъти ( Liquid L carnitine Explode 500ml) от 22лв. говори се, че е българска фирма, но незнам, просто е много ефективен и на много добра цена. :) Лично на мен ми повлия добре, но знам ли, всеки организъм е различен. И последно - Не давам съвети които “само съм чел” а, давам съвети които съм изпробвал и споделям мнение, както за бърнера. И форума е затова, да питаш и да даваш съвети на другите, а ако нещо си сгрешил в съветите, някой те поправя, както виждаш всичките ми мнения са били съвети за другите съфорумци, и нито една моя тема с глупав въпорс ” ще кача ли много кила от тоя протеин ? ” Хайде да не спамим вече в темата на човека.
Мнението беше редактирано от NIKOLOV на 08.10.11 14:53.
казано от Мирослав Николов на 08.10.11, 14:50:
използвал 2 пъти ( Liquid L carnitine Explode 500ml) от 22лв. . Хайде да не спамим вече в темата на човека.
Това ми беше достатъчно- отказвам се да пиша повече.
Простете, че пропуснах. Л-карнитин мисля да вземам също, по 4-5 грама на ден, но се притеснявам малко, защото работя в офис, а чух мнения, че от л-карнитина потта миришела неприятно, а аз се потя доста по принцип...
А дали ще ме натовари много, ако първо пия 42 дена Анимал и после веднага 30 дена Митотропин.
A да, над 18 съм ;) , на 25 съм, с 2 г и половина стаж и хранителният режим, горе-долу съм го изградил..
Мнението беше редактирано от Cabron на 08.10.11 20:16.
Не съм чел цялата тема, но всеки питащ се насочва първо към диета.
Вярно много са ботовете, но има и такива, които са изпипали режима и търсят помощни средства.
Не че случаят е такъв де .....
казано от Стоянчо на 11.10.11, 16:27:
От майтотропина се чувствах като парцал и ми се гадеше...
по доста ревю-та казват ,че раздразнителността скачала също... явно не е оферта ...
11.10.11
19:57
Почити съм сигурен, че нямаш нужда нито от едното от двете.
Всичко идва от НЕяденето, т.е. от нормалното хранене.
От тая гледна точка - Окси и Стим Х къртят миФки, с контрола на апетита , който предлагат.
Не се сещам друго с толкоз близък ефект.... ама няма начин да нямат алтернатива.
Въпросът ми е дали мога да направя един цикъл, така да го кажа :) 3 месеца, първо Анимал Кътс, след туй Окси, накрая Митотропин, като през цялото време пия Л-карнитин по 5 гр. дневно?
Оти? Ще ми стане ли нещо? Разбрах че митотропина влияел върху щитовидната жлеза? Може ли да ме бъгне нещо?
Мнението беше редактирано от Cabron на 14.10.11 23:30.
казано от Стоянчо на 11.10.11, 16:27:
От майтотропина се чувствах като парцал и ми се гадеше...
При един приятел симптомите бяха същите от този препарат.
До автора: по-добре недей с тоя цикъл.Може да пиеш Л-карнитин месец-два,но дозата трябва да е по-височка от 5гр. -6-7 да речем.
От трите продукта съм пробвал само Оксито - пълен боклук !
За майтотропина имаш две еднакви мнения - не става !
Един друг приятел беше много доволен от Анимала !
Така че най-добре пробваи анимала+карнитин месец и половина,след това си почини един месец.
казано от VaN на 15.10.11, 10:18:
До автора: по-добре недей с тоя цикъл.Може да пиеш Л-карнитин месец-два,но дозата трябва да е по-височка от 5гр. -6-7 да речем.
* - да
* - категорично не
Не се занимавай с глюкоза ... ползвай как му си казваше, протеин ? ;)
Колкото до продуктите и двата бърнара според мен не стават.
Мнението беше редактирано от tonu на 16.10.11 00:57.
казано от Cabron на 17.10.11, 19:14:
Кажете е маняци :) Става ли глюкозка да вкарвам, щом чистя или ще пречи?
вземи спести на мама и тате паричките за бърнъра, щото само ще идат на вятъра
17.10.11
21:56
казано от emzo на 17.10.11, 21:51:
казано от Cabron на 17.10.11, 19:14:
Кажете е маняци :) Става ли глюкозка да вкарвам, щом чистя или ще пречи?
вземи спести на мама и тате паричките за бърнъра, щото само ще идат на вятъра
казано от Иван Шишманов на 11.10.11, 19:57:
Почити съм сигурен, че нямаш нужда нито от едното от двете.
И аз нещо подобно се опитах да кажа ама ..очевидно не успях.
Пич направи си дневник за да видим как се храниш и как спортуваш.
Та нали е хубаво бърз въглехидрат след тренировка за попълване на гликогенните нива. Иван Шишманов: Да приемем, че всичко в диетата и тренировката ще бъде като по учебник.
та то може да си е хубаво и да не е правилно. СУма хора ти казаха, че не ти трябва глюкоза и ти пак. Ми като толкова искаш пии си я де, няма да те спираме. И 1 забележка- “да приемем” не е равно на “ще бъде”
Ако си такъв спец в храненето, че да си направиш режим като ” по учебник”, не виждам защо питаш разни непознати из форума, дали би било добре да вкарваш глюкоза след тренировка.
18.10.11
17:29
казано от Cabron на 18.10.11, 16:35:
Иван Шишманов: Да приемем, че всичко в диетата и тренировката ще бъде като по учебник.
Вече няколко пъти ти казах, че нямаш нужда от нито едното.
Питаш ме някакви теоретични хипотетични неща, но ако диетата и тренировката ти е по учебник със сигурност не ти трябва бърнер, ама ти си продължавай да се чудиш за какво да си изхарчиш парите, ние няма да ти пречим.
Оффф само философи значи... аман.. питам ви конкретен въпрос, вие почвате пак с теориите си. Тва съм го забелязал и в много други теми..
@NeDD: Питам защото съм чел противоречиви становища, а един състезател ми беше казал, че може, но до 0,5 гр/кг телесно тегло.
@Рамон Дикерс: “СУма хора ти казаха, че не ти трябва глюкоза” - и нито един не се аргументира.
@Иван Шишманов: “ако диетата и тренировката ти е по учебник със сигурност не ти трябва бърнер” - може и така да е, но искам да изкарам максимални резултати и бърнърът ще помогне само, ясно е че диетата и тренировката са основното...
Мдааа, ето, че сега форумните философи нямат какво повече да кажат... чували, че въглехидратът е лошо нещо, щом ще се сваля, ама кое, защо, как - няма значение, коне с капаци...
20.10.11
07:36
казано от Cabron на 20.10.11, 00:20:
Мдааа, ето, че сега форумните философи нямат какво повече да кажат... чували, че въглехидратът е лошо нещо, щом ще се сваля, ама кое, защо, как - няма значение, коне с капаци...
Остави ги тези форумни философи! Взимай си глюкозата, даже и преди лягане можеш да си я вземеш за по-добър резултат, нали диетата и тренировката са ти невероятни - няма какво да ги питаш тия разбирачи. Вземи си и някое гейнърче, ей така за по-сигурно, да не останеш без гликоген ;)
Добре,окей. Схванах идеята. Ако може само някой да обясни защо не бива, че ми е интересно? Сигурно нещо с инсулина е свързано..
23.10.11
19:29
Не е свързано с инсулина, а с отрицателния калориен баланс при добре съставен хранителен режим ;) Ако се замислиш върху казаното, ще стигнеш сам до извода и няма нужда да си обясняваме казвани неща ;)