Mitotropin или Animal Cuts

Прескочи до:

08.10.11
13:09

Някой който ги е пробвал и двете, моля да даде мнение :)

08.10.11
13:28

Килограми ли ще сваляш ? - еми първо искам да ти кажа, че добавките изобщо не са най-важната част от чистенето, но ако си имаш добър хр. режим и тренировъчна програма, тогава вече може да пробваш някоя добавка, та относно темата, аз съм пробвал Animal Cuts, много е добър, но много хапове трябва да пиеш на ден, за това ти препоръчвам L Carnitine течен. :) а и е безвреден докато за да употребяваш някой продукт от на Анимал серията мисля, че трябва да си на над 18 години, защото Анимал Кътс си е фет бърбър, по-добре си вземи карнитин.

Мнението беше редактирано от NIKOLOV на 08.10.11 13:29.

08.10.11
14:02

казано от Мирослав Николов на 08.10.11, 13:28:

Килограми ли ще сваляш ? - еми първо искам да ти кажа, че добавките изобщо не са най-важната част от чистенето, но ако си имаш добър хр. режим и тренировъчна програма, тогава вече може да пробваш някоя добавка, та относно темата, аз съм пробвал Animal Cuts, много е добър, но много хапове трябва да пиеш на ден, за това ти препоръчвам L Carnitine течен. :) а и е безвреден докато за да употребяваш някой продукт от на Анимал серията мисля, че трябва да си на над 18 години, защото Анимал Кътс си е фет бърбър, по-добре си вземи карнитин.

Хубаво де, а ти как го пи Кътс-а като си на 14?? ‘бърбър’ :D - както се пее в една песничка - Лот дъ фак?

08.10.11
14:08

Казах, че само съм го пробвал, а не съм го употребявал често, както и му дадох съвет как да постъпи, а иначе как съм постъпил аз, да пробвал съм го анимала и какво ? знам, че не е полезно за мен, но какво, и на него да му го препоръчам ли ? - аз му казвам да вземе това което е по-добре и по безвредно, а не това което аз съм пил ;).
В крайна сметка, това което аз съм употребявал и е вредно не означава, че трябва да го предлагам и на другите. :)

Мнението беше редактирано от NIKOLOV на 08.10.11 14:09.

Най добрия фат бърнер си е ефективната мускулна маса :).

08.10.11
14:15

Така си е, много хора които искат да свалят излишните килца НЕ ги интересува нито кардио, нито хранителни режими, нито силови тренировки, а през това време изцяло се отдават на някоя добавка и чакат да им направи чудеса, но не е така, най-важните части при фитнеса са трен. програма и хранителния режим, а добавките са много малка част от ежедневието, особено когато неможеш да си набавиш нужните белтъчини за деня. :)

Мнението беше редактирано от NIKOLOV на 08.10.11 14:17.

08.10.11
14:16

казано от Мирослав Николов на 08.10.11, 14:08:

Казах, че само съм го пробвал, а не съм го употребявал често, както и му дадох съвет как да постъпи, а иначе как съм постъпил аз, да пробвал съм го анимала и какво ? знам, че не е полезно за мен, но какво, и на него да му го препоръчам ли ? - аз му казвам да вземе това което е по-добре и по безвредно, а не това което аз съм пил ;).
В крайна сметка, това което аз съм употребявал и е вредно не означава, че трябва да го предлагам и на другите. :)

А като само си го пробвал... как разбра, че е добър??

08.10.11
14:19

Защото пробвах от анимала на един авер, който беше много доволен от него, както и други мои приятели които са го употребявали (разбирасе са по-големи), просто споделям мнение. :) А автора какво ще приема си е негова грижа, аз просто казах, че Л карнитина си е по-чист в сравнение с фет бърнера. И му го препоръчвам :)

Мнението беше редактирано от NIKOLOV на 08.10.11 14:21.

08.10.11
14:22

казано от Мирослав Николов на 08.10.11, 14:08:

Ти май си като досадната свекърва- навсякъде разбираш и навсякъде даваш съвети. На 14- си ок и аз съм пил бърнер макар и липотропен на 14. Пил си 1 доза- е как може от 1 доза да си разбрал всичко? 2-ро препоръчваш Л-карнитин (при повечето хора с доказано БЕЗдействие , поне в нормални дози) пред доказан (преди време, за сега незнам) фетбърнър? Прочети още малко инфо , и най-важното натрупай опит с добавки, за да препоръчваш наляво надясно “каквото са ти казали батковците”
Поздрави!

08.10.11
14:32

1. Като казах, че съм го пробвал само 1 път, не казах, че ефекта е излязъл на мен, просто много мои приятели останаха доволни от него, и са ми го казвали.
2. “при повечето хора с доказано БЕЗдействие , поне в нормални дози” - и какво ? ще кажеш, че Л карнитина е безполезен ? - той е по чист от фет бърнъра и много хора се спират на него и го препоръчват за отслабващите.
И това, че съм като “досадната свекърва” просто СПОДЕЛЯМ МНЕНИЕ, а не като някои други хора които гледат как да те оплюят. ;).
Това, че съм на 14 години не означава, че съм толкова тъп, все още има хора и на 20+ години които пишат във форумите някои глупави въпроси от сорта ” колко огромен ще стана от този протеин ....? “

Мнението беше редактирано от NIKOLOV на 08.10.11 14:36.

08.10.11
14:42

Почвам ти въпросите подред.
1-во тука е форум-всеки споделя , ама е желателно да е от 1-во лице. Щото на един приятел приятеля му па така нататък ... капиш?
2-ро да! Щом “толкова чистият” ти л-карнитин е супер-дупер-мега хипер тера гига действащ, защо има стотици термогенетици с разни proprietary blend? Това ме навежда на въпроса ,че дори незнаеш какво представлява л-карнитина. Можеш ли да ми кажеш , без да търсиш в гугъл обаче?
3-то не казвам че на 14 си тъп, а ,че даваш неадекватни съвети, които не си изпробвал, а само си чел :)

08.10.11
14:50

Добре, но аз НЕ му препоръчвам бърнера на АНИМАЛ, по простата причина, че може да е под 18 годишен и с кой знае колко стаж във фитнеса, а му препоръчвам Л карнитина защото за разлика от бърнера който само съм пробвал веднъж, л карнитина съм използвал 2 пъти ( Liquid L carnitine Explode 500ml) от 22лв. говори се, че е българска фирма, но незнам, просто е много ефективен и на много добра цена. :) Лично на мен ми повлия добре, но знам ли, всеки организъм е различен. И последно - Не давам съвети които “само съм чел” а, давам съвети които съм изпробвал и споделям мнение, както за бърнера. И форума е затова, да питаш и да даваш съвети на другите, а ако нещо си сгрешил в съветите, някой те поправя, както виждаш всичките ми мнения са били съвети за другите съфорумци, и нито една моя тема с глупав въпорс ” ще кача ли много кила от тоя протеин ? ” Хайде да не спамим вече в темата на човека.

Мнението беше редактирано от NIKOLOV на 08.10.11 14:53.

08.10.11
14:53

казано от Мирослав Николов на 08.10.11, 14:50:

използвал 2 пъти ( Liquid L carnitine Explode 500ml) от 22лв. . Хайде да не спамим вече в темата на човека.

Това ми беше достатъчно- отказвам се да пиша повече.

08.10.11
19:42

Простете, че пропуснах. Л-карнитин мисля да вземам също, по 4-5 грама на ден, но се притеснявам малко, защото работя в офис, а чух мнения, че от л-карнитина потта миришела неприятно, а аз се потя доста по принцип...

А дали ще ме натовари много, ако първо пия 42 дена Анимал и после веднага 30 дена Митотропин.
A да, над 18 съм ;) , на 25 съм, с 2 г и половина стаж и хранителният режим, горе-долу съм го изградил..

Мнението беше редактирано от Cabron на 08.10.11 20:16.

11.10.11
09:48

Или може би ОxyElite Pro??

11.10.11
16:23

Не съм чел цялата тема, но всеки питащ се насочва първо към диета.
Вярно много са ботовете, но има и такива, които са изпипали режима и търсят помощни средства.

Не че случаят е такъв де .....

11.10.11
16:27

От майтотропина се чувствах като парцал и ми се гадеше...

11.10.11
16:32

казано от Стоянчо на 11.10.11, 16:27:

по доста ревю-та казват ,че раздразнителността скачала също... явно не е оферта ...

Почити съм сигурен, че нямаш нужда нито от едното от двете.

12.10.11
09:01

Всичко идва от НЕяденето, т.е. от нормалното хранене.
От тая гледна точка - Окси и Стим Х къртят миФки, с контрола на апетита , който предлагат.
Не се сещам друго с толкоз близък ефект.... ама няма начин да нямат алтернатива.

13.10.11
18:34

Въпросът ми е дали мога да направя един цикъл, така да го кажа :) 3 месеца, първо Анимал Кътс, след туй Окси, накрая Митотропин, като през цялото време пия Л-карнитин по 5 гр. дневно?

13.10.11
20:30

определено не!

14.10.11
23:29

Оти? Ще ми стане ли нещо? Разбрах че митотропина влияел върху щитовидната жлеза? Може ли да ме бъгне нещо?

Мнението беше редактирано от Cabron на 14.10.11 23:30.

15.10.11
10:18

казано от Стоянчо на 11.10.11, 16:27:

При един приятел симптомите бяха същите от този препарат.

До автора: по-добре недей с тоя цикъл.Може да пиеш Л-карнитин месец-два,но дозата трябва да е по-височка от 5гр. -6-7 да речем.
От трите продукта съм пробвал само Оксито - пълен боклук !
За майтотропина  имаш две еднакви мнения - не  става !
Един друг приятел беше много доволен от Анимала !
Така че най-добре пробваи анимала+карнитин месец и половина,след това си почини един месец.

15.10.11
10:59

казано от VaN на 15.10.11, 10:18:

До автора: по-добре недей с тоя цикъл.Може да пиеш Л-карнитин месец-два,но дозата трябва да е по-височка от 5гр. -6-7 да речем.

* - да
* - категорично не

15.10.11
15:19

А глюкоза след тренировка може ли да пия, щом ще свалям и ще съм на НВД?

16.10.11
00:55

Не се занимавай с глюкоза ... ползвай как му си казваше, протеин ? ;)
Колкото до продуктите и двата бърнара според мен не стават.

Мнението беше редактирано от tonu на 16.10.11 00:57.

16.10.11
06:44

Протеинчето и БЦАА се подразбират...

17.10.11
19:14

Кажете е маняци :) Става ли глюкозка да вкарвам, щом чистя или ще пречи?

17.10.11
19:26

не ве маняк- въглехидрати не ти трябват!!!

17.10.11
21:51

казано от Cabron на 17.10.11, 19:14:

вземи спести на мама и тате паричките за бърнъра, щото само ще идат на вятъра

казано от emzo на 17.10.11, 21:51:

казано от Cabron на 17.10.11, 19:14:

вземи спести на мама и тате паричките за бърнъра, щото само ще идат на вятъра

казано от Иван Шишманов на 11.10.11, 19:57:

Почити съм сигурен, че нямаш нужда нито от едното от двете.

И аз нещо подобно се опитах да кажа ама ..очевидно не успях.
Пич направи си дневник за да видим как се храниш и как спортуваш.

18.10.11
16:35

Та нали е хубаво бърз въглехидрат след тренировка за попълване на гликогенните нива. Иван Шишманов: Да приемем, че всичко в диетата и тренировката ще бъде като по учебник.

18.10.11
17:01

та то може да си е хубаво и да не е правилно. СУма хора ти казаха, че не ти трябва глюкоза и ти пак. Ми като толкова искаш пии си я де, няма да те спираме. И 1 забележка- “да приемем” не е равно на “ще бъде”

18.10.11
17:14

Ако си такъв спец в храненето, че да си направиш режим като ” по учебник”, не виждам защо питаш разни непознати из форума, дали би било добре да вкарваш глюкоза след тренировка.

казано от Cabron на 18.10.11, 16:35:

Иван Шишманов: Да приемем, че всичко в диетата и тренировката ще бъде като по учебник.

Вече няколко пъти ти казах, че нямаш нужда от нито едното.
Питаш ме някакви теоретични хипотетични неща, но ако диетата и тренировката ти е по учебник със сигурност не ти трябва бърнер, ама ти си продължавай да се чудиш за какво да си изхарчиш парите, ние няма да ти пречим.

18.10.11
23:46

Оффф само философи значи... аман.. питам ви конкретен въпрос, вие почвате пак с теориите си. Тва съм го забелязал и в много други теми..

@NeDD: Питам защото съм чел противоречиви становища, а един състезател ми беше казал, че може, но до 0,5 гр/кг телесно тегло.
@Рамон Дикерс: “СУма хора ти казаха, че не ти трябва глюкоза” - и нито един не се аргументира.
@Иван Шишманов:  “ако диетата и тренировката ти е по учебник със сигурност не ти трябва бърнер” - може и така да е, но искам да изкарам максимални резултати и бърнърът ще помогне само, ясно е че диетата и тренировката са основното...

20.10.11
00:20

Мдааа, ето, че сега форумните философи нямат какво повече да кажат... чували, че въглехидратът е лошо нещо, щом ще се сваля, ама кое, защо, как - няма значение, коне с капаци...

HE

20.10.11
07:36

казано от Cabron на 20.10.11, 00:20:

Мдааа, ето, че сега форумните философи нямат какво повече да кажат... чували, че въглехидратът е лошо нещо, щом ще се сваля, ама кое, защо, как - няма значение, коне с капаци...

Остави ги тези форумни философи! Взимай си глюкозата, даже и преди лягане можеш да си я вземеш за по-добър резултат, нали диетата и тренировката са ти невероятни - няма какво да ги питаш тия разбирачи. Вземи си и някое гейнърче, ей така за по-сигурно, да не останеш без гликоген ;)

23.10.11
13:28

Добре,окей. Схванах идеята. Ако може само някой да обясни защо не бива, че ми е интересно? Сигурно нещо с инсулина е свързано..

HE

23.10.11
19:29

Не е свързано с инсулина, а с отрицателния калориен баланс при добре съставен хранителен режим ;) Ако се замислиш върху казаното, ще стигнеш сам до извода и няма нужда да си обясняваме казвани неща ;)

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1