Как релаксирате?

Прескочи до:
Мила

01.07.11
09:11

казано от Miss Fight на 30.06.11, 22:32:

Момчетаааааааааааа!!!!!!!!
Това, че кифлите по кафенетата и магазините правят сърдити и недостъпни муцки въобще да не ви притеснява. Верно, малко са, но все пак има момичета (и жени), които имат различна гледна точка. Мъжът не е издръжка. Мъжът не е превоз. Мъжът не е добитък за разплод. Не знам какво е мъжът, но поне за мен е нещо прекрасно. И, вярвайте ми, знам какъв труд хвърляте на тренировка. Разбирам усилието и старанието, които полагате, просто защото в борбата си със слабеенето аз също се заинатих да направя някой мускул. Ако фустите можеха да разберат колко стриктни и старателни могат да бъдат мъжете, когато изпитват жив интерес към нещо, щяха да проумеят, че начинът, по който се държат те с тях, се дължи на тяхната собствена празноглава същност.
Вярвайте си малко повече, аз вярвам във вас!
П.п.: Те - не вися по кафенета, не кисна по магазини, спортувам активно и “партньор” нямам. Това е-да приемем, че плашим противоположния пол с това колко яки сме всъщност :D :D

@Miss Fight - ти женомразка ли си ? До сега не те видях така да възхваляш женското създание(в което няма нищо лошо, разбира се)
П.П. Ти гледаш ‘’кифлата’’ и я презираш, защото се самозаблуждаваш, че щом тренираш си повече от нея...в същото време тя те гледа и мисли същото за теб, което директно те приравнява на нейното (духовно) ниво. Това, което би трябвало да ни отличава от останалите е способността да разбираме, защото повечето от нас(предполагам) знаят какво е да си не разбран.
@Miss Fight - извинявай, че ти оспамих темата

В момента релаксирам с огромна чаша с кафе ;)

01.07.11
09:14

казано от Vlado89 на 01.07.11, 09:08:

5 години мъка, а ? :D

Как мъка бе??? АХАХ. Аз особено първата година ще се преродя!!! Само да вляза !

01.07.11
09:15

Аха и аз така мислих :D Няма страшно, нищо не е такова каквото изглежда :D

Мнението беше редактирано от Vlado89 на 01.07.11 09:16.

01.07.11
09:33

казано от Mon coeur est a vous на 01.07.11, 09:11:

@Miss Fight….

Чшш.. Остей жената, и без това такова не се вижда всеки ден.

казано от Петко К на 30.06.11, 21:48:

Никак, ама аз не се и напрягам много :D

Каквото и да измисля, nothing tops that.

01.07.11
10:32

казано от kristiancho на 01.07.11, 07:09:

Aй специално за СтоянчО... (music)

А тапта....допи ми се,а и е петък!ЕЙ ама линкове пускате

MF

01.07.11
13:08

Не, не съм женомразка. Истината е, че отношенията ми с мъжкия пол вървят леко, приятно, естествено. Разбирам гледната точка на мъжете понякога повече, отколкото на жените. Предпочитам разходката с приятели, спорта, скара с компания пред разговори за дрехи, известни личности, клюки и това коя какво казала и как точно погледнала.  Мисля, че повечето жени, за съжаление, са лицемерни, егоистични, меркантилни, но за сметка на това с голямо самочувствие и претендиране за равноправност с мъжете във всичко. (което е нелепо чисто от природна гледна точка) Разбира се, има и изключения, но на една такава жена познавам 20 от гореспоменаните.
Наричам “кифли” точно тези момичета и жени - чиято работа се изчерпва с ходене по козметици и молове и които хващат гаджето си според джоба, а после започват да го подозират и следят, поради простата причина, че НЯМАТ РАБОТА по цял ден. Не мисля, че съм повече, защото спортувам, мисля, че съм РАЗЛИЧНА, защото си имам занимания, гоня задачи, имам цели и мечти, различни от това да съм презадоволена без да правя нищо.
Когато общувам с някого от силния пол, се чувствам себе си. Свободна, естествена. Общуването с жена, уви, е обречено на лицемерие, клюки, говорене зад гърба, неестественост и плиткост на разговора.
Еми много ясно, че ще съм мъжелюбка.

01.07.11
22:53

Намалявам обема или интензитета.

02.07.11
11:37

Начини много, но рядко се замислям кои да “ползвам”, просто нещата си идват отвътре и си вървят на auto mode.
Често ми се случва да релаксирам чрез всевъзмножни простотии, но и от време на време релакса става чрез по-сериозни дейности.

02.07.11
13:18

казано от Miss Fight на 01.07.11, 13:08:

разговори за дрехи, известни личности, клюки и това коя какво казала и как точно погледнала.  Мисля, че повечето жени, за съжаление, са лицемерни, егоистични, меркантилни, но за сметка на това с голямо самочувствие и претендиране за равноправност с мъжете във всичко.

Не занм с какви жени си общувала, но такива обобщения са нелепи и несериозни.

Не мисля, че съм повече, защото спортувам, мисля, че съм РАЗЛИЧНА, защото си имам занимания, гоня задачи, имам цели и мечти, различни от това да съм презадоволена без да правя нищо.

Защо мислиш, че си различна - всички си имат занимания, цели и мечти, просто всеки има свои цели и мечти.

Общуването с жена, уви, е обречено на лицемерие, клюки, говорене зад гърба, неестественост и плиткост на разговора.

Още веднъж недоумявам в какъв социален кръг си попадала? :D Когато на мен общуването с дадена личност (независимо от пола) не ми допада, просто го прекратявам на момента, без да се тормозя :)

02.07.11
16:20

хехе
Защо наскачахте Мис Ягодка, така... :)
Написала е “повечето”. Можем само да се радваме, че в бб-тийм сте се събрали предимно изключителни жени. :)

Мнението беше редактирано от 6th на 02.07.11 16:21.

TN

02.07.11
17:05

Релаксирам пред компютъра тренирайки добре предмишницата,ако ме усещате ;)

02.07.11
23:11

Хмм ако не уча,тренирам или съм на работа се случва и да спя.

03.07.11
00:07

Мотая се като на умрял душата вкъщи. Огромна чаша кафе със сметана. Готин филм/ музика, цигарка :)))

10.07.11
19:33

Аз пък чат пат цигарка,бира пред компютъра/кафе/бар и т.н.
Чета книги дори,разпускащо е
Но най - голям релакс удрям като спя по цял ден ей така :Д

10.07.11
21:07

седя сам на тишина

Мнението беше редактирано от NRG на 10.07.11 21:07.

14.07.11
14:38

Ските/борда и прясна пудра.
София - Железница на заварка в малките часове на денонощието...жалко че затвориха Бистришко :(
Напоследък се зарибявам отново по колезденето. Дано намеря време това лято да се хвърля на кайт :)

казано от kristiancho на 30.06.11, 21:11:

аз не релаксирам.... целия ми живот е един релакс за сега ! :D

И аз съм почти така :D

Някои път ми помага слушането на музика на макс!
Каране на колело в гората.
Скачане от високо във вода. :D
Много рядко спане.

14.07.11
14:53

Въй ся комбинирам релакс + зареждане с въглехидрати
като ме мързи да ям тестено - пия бира за въглени,хем релаксче :Д

TN

15.07.11
01:56

За да релаксирам - една чееееееееeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ... нийка с пържени яйца :D (вие к’во си помислихте :D :D )

15.07.11
15:16

Аз нищо не си помислих - изморих се на 20тото “е” :D и като стигнах до “нийка” се зачудих как започна изречението.

А по темата - аз си релаксирам с филмчета, музика, доста често с книги - много обичам да чета и особено, ако е някоя нова книжка.
Обичам и да се виждам с приятели. Всъщност с тях разтоварвам най-много. (sun)

SP

15.07.11
15:24

казано от 6th на 02.07.11, 16:20:

хехе
Защо наскачахте Мис Ягодка, така... :)
Написала е “повечето”. Можем само да се радваме, че в бб-тийм сте се събрали предимно изключителни жени. :)

Повярвай ми - 80, ако не и 90% от хората в големи форуми и т.н. не са такива, каквито се показват. Не знам как ще ме разберете, но моите виждания са такива. И нямах предвид нещо за жените.

Мнението беше редактирано от SportFreak на 15.07.11 15:25.

06.10.11
12:56

Лятото релаксирам на плажа със сърф и скачане във водата от високи скали, а през есента,зимата и пролетта със чаша кафе на фотьойла пред тв-то гледащ интересен филм или слушам музика или играя нещо на компа, или навън. :)

Най-добре релаксирам на богата трапеза с подходяща дама и приятна музика.И хубавото на тази релаксация е,че е прогресираща!След всяка минута става по-приятно..
Другия вариант е..с колелото някъде по чукарите или с колата да се развявам някъде :)
Третия и най-жалък вариант е пред компа,но то за мен не е релаксация...Истинския релакс е много далеч от ПЦ...
А на ягодката 10 точки!

19.10.11
11:10

Фотография, разходки из природата, излизане с приятели, четене на книги, гледане на филми.... Не е като да не съм си намерил хобита :D

26.10.11
00:35

Не се товаря и съм постоянно релаксиран :D
едит: но пък понякога се мяркам на ето такива събития :

Мнението беше редактирано от Joe Musashi на 28.10.11 20:41.

26.10.11
06:27

Карам колело. Ако се изморя и от колелото, пия бира.

26.10.11
15:39

В тия градове, на тоя замърсен въздух, ако не отида на балкан някъде да поживея все едно не съм разпускал. :)

26.10.11
18:14

казано от NRG на 10.07.11, 21:07:

седя сам на тишина

26.10.11
20:12

нямам време и място за релакс ...

SP

26.10.11
20:47

За по-горните постове мисля, че са написани, за да се посмееме, защото ако е истина... :X

казано от Miss Fight на 30.06.11, 22:32:

Момчетаааааааааааа!!!!!!!!
Какви са тия отчаяни самопосягания от вас!!! :X :O Ама моля ви се, до колкото виждам, изглеждате си супер! Я се стягайте! Това, че кифлите по кафенетата и магазините правят сърдити и недостъпни муцки въобще да не ви притеснява. Верно, малко са, но все пак има момичета (и жени), които имат различна гледна точка. Мъжът не е издръжка. Мъжът не е превоз. Мъжът не е добитък за разплод. Не знам какво е мъжът, но поне за мен е нещо прекрасно. И, вярвайте ми, знам какъв труд хвърляте на тренировка. Разбирам усилието и старанието, които полагате, просто защото в борбата си със слабеенето аз също се заинатих да направя някой мускул. Ако фустите можеха да разберат колко стриктни и старателни могат да бъдат мъжете, когато изпитват жив интерес към нещо, щяха да проумеят, че начинът, по който се държат те с тях, се дължи на тяхната собствена празноглава същност.
Вярвайте си малко повече, аз вярвам във вас!
П.п.: Те - не вися по кафенета, не кисна по магазини, спортувам активно и “партньор” нямам. Това е-да приемем, че плашим противоположния пол с това колко яки сме всъщност :D :D

Ти мразиш ли жените или просто прекалено много харесваш мъжете ? То е почти същото де, но питам. Бях ти гледал и други постове с такива изказвания и си мисля, че ако видиш жена, която не може да си вдигне чантата, защото ще и се счупи нокътя - ще я пребиеш :D Обаче имаш едно голямо ЕВАЛА от мен.

казано от Тихомир Велев на 01.07.11, 08:41:

Miss, ти си най-голямата мъжелюбка, която съм срещал. Пък и си го признаваш публично.

Иначе за мен по-добър релакс от удобен стол и 10-тина серии от някое сериалче тип “Доктор Хаус”, “Монк”, “Двама мъже и половина” и т.н. е идеален релакс, като естествено трябва да съм сам. Наличието на родителско тяло или други човек, който да ми мрънка или ръси простотии разваля всичко. :)

Подкрепям напълно. Имал съм периоди когато буквално по 17-18часа съм гледал сериали по компютъра. След това спя, ставам и айде пак. Действало ми е супер яко.

24.04.13
12:54

Пускам си музика ..само тя ме разтоварва.

04.05.13
15:10

казано от Владимир92 на 03.07.11, 00:07:

Мотая се като на умрял душата вкъщи.

Случайно попаднах на тази стара тема и реших да се зачета, че тези дни и аз релаксирам усилено.. Е, това просто ме разби :D :D :D

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1