Искам да ми препоръчате някои неща

20.10.11
16:51

На 17г съм, висок съм 180см и тежа 75кг Имам три месеца опит в залата и реших, че искам да си взема някакви медикаменти за максимален ефект но не мога да избера какви да бъдат те. Искам да ви попитам дали креатин + протеин + ... е добра комбинация и ако не е да ме насочите към някоя добра такава. Целта ми е МАСА !!!

Хранителен режим + Тренировъчен режим + Витамини и минерали + Рибено масло.

Всичко останало го забравяш, докато горните не станат константи в ежедневието ти. :)

Мнението беше редактирано от Тихомир Велев на 20.10.11 16:59.

20.10.11
17:02

Какви медикаменти след 3 месечен стаж в залата ??? - това много ме учудва...и в прочем, креатина и протеина не са медикаменти, а хранителни добавки.

20.10.11
17:12

казано от Тихомир Велев на 20.10.11, 16:58:

Хранителен режим + Тренировъчен режим + Витамини и минерали + Рибено масло.

Всичко останало го забравяш, докато горните не станат константи в ежедневието ти. :)

Защо да го забравя, няма ли чрез приемането на дадени продукти да имам по-добър ефект?

Ще имаш, но след време. За момента единственото необходимо, за да имаш резултати, при това страхотни резултати, са единствено добра тренировъчна програма и добро хранене. Ако храненето ти е перфектно, то няма да имаш нужда да си купуваш и витамини, минерали и рибено масло, но реалността е такава, че надали има човек, който да не се нуждае от набавянето им от страничен източник.

Засега тялото ти разполага с всичко необходимо. Тренировките са толкова нови за него, че расте като гъба...нямаш нужда от друго. След време, когато изградиш един хранителен режим над средното ниво, можеш да си купиш протеин. След още известно време, от сорта на 1 година и повече, можеш да се замислиш и за креатин, бцаа, азотни буустери и каквото още се сетиш.

Това е моят съвет. Без да имаш изградена основа, всичко което си купиш ще е прахосване на пари.

Поздрави!

20.10.11
17:22

Ако се храниш като врабче, а тренираш по програма за 100 килограмов батка дали ще стане нещо? Идеята е храната да ти е изпипана, тренировката да е добра и чак тогава ще има ефект от добавките.

20.10.11
17:22

Багодаря ти !!! :)

20.10.11
18:59

Личи си че не си виждал добавки на живо,на всяка една кутия пише че това не е лекарствено средство(медикаменти). :D :D :D

20.10.11
21:20

Не бързай с добавките. За всичко си има време. Започни да изграждаш хранителния и тренировъчния си режим (резултати ще има и без добавки). Като стартови добавки може да си вземеш витамини, рибено масло и евентуално протеин за след тренировка. Успех!

Мнението беше редактирано от summer_jam на 20.10.11 21:21.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1