Поръчки Online - USA - update 17.02.2011

Темата е заключена.
Прескочи до:
KR

24.06.11
19:25

Вече взех да се дразня с рекламата на този код . Далаверата е за него ако някоя шушумига си направи поръчка за първи път без да знае какво въобще поръчва !

24.06.11
19:42

казано от Владимир8507 на 24.06.11, 16:58:

казано от Shemetron на 24.06.11, 13:33:

И каква е далаверата ако не си нов клиент и не ползваш кода за отстъпка ,защото за 8,28 долара има 200 дражета на Now (wasntme)?

Които освен това са по 1000мг, а не като тези на MadreLabs по 500мг :)

къде ги видя тия 1000мг?

Natural Fish Oil Concentrate 2.0 g (2,000 mg)
Omega-3 Fatty Acids 680 mg
Eicosapentaenoic Acid (EPA) 360 mg
Docosahexaenoic Acid (DHA) 240 mg
Other Omega-3 Fatty Acids 80 mg

ето и на другите
Natural Fish Oil Concentrate 2.0 g (2,000 mg)
Omega-3 Fatty Acids 680 mg
Eicosapentaenoic Acid (EPA) 360 mg
Docosahexaenoic Acid (DHA) 240 mg
Other Omega-3 Fatty Acids   80 mg

както виждаш са индентични просто едно е на NOW ;)

24.06.11
22:45

Ами...елементарно е... Един сървинг съдържа 2000мг концентрат от рибено масло. В същото време, един сървинг е две капсули.
Разделяш 2000 на 2 и получаваш,че една капсула е 1000мг. Аритметика от 2-ри клас.

27.06.11
13:15

вярно ;)!

15.07.11
22:45

Наскоро се сещате, писах за едно приятелче, което исках да ми прати от Америка добавки. Мисля, че ще стане работата, понеже досега е пратил на 2ма човека -> части за компютър на стойност 600 долара, както и добавки на друг авер за 300 долара и всичко е минало ок, пише, че е подарък и те няма просто какво да направят. Е ако не, здраво ще се прецакам, и може да ми излезне дори по-скъпо от бг сайт, но няма да е кой знае колко 30-40 лева няма да ми оправят живота ако ме прецакат, обаче ако спеста 200-300 ще си ми е бая кеф на душата и за малко телешко, опа отклоних се от темата ;Д

26.07.11
03:20

Здравейте приятели,
прочетох темата за online поръчките от САЩ и аз самият съм си поръчвал от netrition. В момента съм в Америка и ме интересува дали някой от вас е изпращал добавки до България. Идеята ми е да си ги купя от тук и да ги изпратя, но не знам дали има смисъл, дали като ценаще ми излезе по-добре или направо да ги поръчам с адреса в България?

26.07.11
10:01

Ако имаш предвид, кой вариант ще ти излезе икономически най-изгоден, разбира се, ако имаш място в багажа си, слагаш кутиите в сака на връщане. Но да ги изпращаш по пощата - ДДС-то си е налице, ако ползваш куриер от типа на DHL, виж дали таксата ще ти дойде изгодно.
По принцип тежки добавки като протеин, гейнър няма смисъл да купуваш в САЩ, разликата в цената ще ти я изяде скъпата доставка. В България постоянно има промоции на протеини по сайтовете за добавки. Има смисъл да купиш леки откъм тегло, но скъпи откъм пари продукти и мушкаш в сака.

Мнението беше редактирано от Ivan Ivanov на 26.07.11 10:02.

30.07.11
21:50

Здравейте приятели, пиша да попитам дали някой иска да направим партия за поръчка от Америка, аз преди месец си поръчах, идват работите всичко е точно, но доставката ме удря :( , ако някой има интерес да пише, от Варна съм  :)

едит: няма ддс и такси, поне на мен нищо не ми взеха, поръчката дойде на 13тия работен ден

Мнението беше редактирано от AgBOKATA на 30.07.11 21:51.

11.08.11
22:34

Ако си поръчам от iherb добавки с тегло 1 кг. и цена 48$ без доставката до Cофия zа толкова $ ли ще пристигне или ще трябва да платя ДДС + мито ?

11.08.11
22:39

Мито няма да платиш със сигурност, но в зависимост от къде точно пратят поръчката най-вероятно ще платиш ДДС и малка такса 3,5… е винаги може да минеш метър де... за това аз смятам най-лошия сценарий и тогава сравнявам цените, за да видя дали и ако платя ДДС и таксата ще ми е по-изгодно... ако е на кантар за няколко лева не се занимавам.

11.08.11
22:48

според мойте изчисления 48$ (поръчка) + 9$(ддс) + 4$ доставка + 4$(ти където каза 3.5) = 90лв. а тук ми излизат 130 със промоции и pricematch

правилно ли го смятам или греша някъде ?

11.08.11
22:51

На 52$ слагаш ДДС- 62,4$ * 1.4(грубо) 87,4 + 3,5= 91лева програма най-лош сценарий, така че пак си напред, ако пък ти се размине ДДС си прави сметка :)

13.08.11
15:24

От какво зависи да ли ще ми се размине ДДС ? Те не начислват ли винаги ДДС над определена сума ? ДДС над 30 лева ли беше ?

13.08.11
15:26

Зависи много от това на какъв човек ще попаднеш на митницата. Също зависи от това колко добър си с лъжите
и btw: ДДСто го начисляват върху крайната сума (продукт + цена за доставка)

Мнението беше редактирано от Fallen на 13.08.11 15:27.

13.08.11
16:02

Я подскажи кво да лъжем :D

KR

13.08.11
16:51

Митничаря едвали ще излъжеш,но ако почнеш да хвалиш пощенския служител(ка) колко е красива и как си разбира от работата и там подобни комплименти имаш голям шанс да минеш метър.

13.08.11
18:07

Вече си представям как 20 годишен нацепен билдер,флиртува с 60 годишната бабка и я увещава,да не обмитява хапчетата му:D

KR

13.08.11
18:16

Вярвай ми върши работа!Не знам как го прави но досега 8 от 10 поръчки(над 100 лв без доставка)ми спести допълнителните разходи.В името на каузата си струва жертвата :D

13.08.11
19:15

как може да си вярвате, че на пощата се обмитяват работите  ? хм пък знаеш ли, ако наистина ги обмитяват, що не я почерпите и готово :)

KR

13.08.11
19:45

Поради факта ,че знам точно кога идват митническите служители в съответният клон на пощата-от там си вярвам,че се обмитяват там  ;)

24.08.11
21:12

Здравейте,в момента съм в USA и се чудя дали има смисъл да замъкна един гейнър в куфара.Имам право на 2 куфара по 20 килограма и ръчен багаж 10 кг.Знам,че по принцип е по-добре да накупя нещо леко и скъпо,но имам нужда от гейнър...

24.08.11
21:24

Незнам с коя компания пътуваш, но опреди две години премахнаха възможността за 2-та куфара и оставиха само 1 до 22кг. ГЕЙнер не ти трябва, въглехидрати може да си ги набавяш от храна - хем по-полезно, хем по-евтино. Ако искаш вземи си протеин, ако ти куцат белтъците, но да си купуваш толкова скъпа захар...загубена кауза. И знам защо го правите повечето, понеже ви е мързел да си готвите или да сте по-стриктни към храненето и затова бой на прахчетата. Минал съм по този път, съветвам те - откажи се.

24.08.11
21:40

AlItalia, на връщане съм с 2 куфара  ;).Пък и от гейнъра лошо не съм видял  northamericanutrition/Serious_Mass_by_Optimum_Nutrition_p/sku00520.htm

Мнението беше редактирано от Тихомир Велев на 26.09.11 12:03.

24.08.11
21:43

Точно същият съм го пил. Ако го пиеш в правилни дози ще си плащаш като арменски поп...Ама имал си пари дал си ги, то магарето докато само не си счупи главата, няма да се научи. Пита за съвет, аз ти го дадох, ти сега казваш че ще правиш пак каквото си решил, защо питаш тогава ?!?!? Някой да каже да брат мега нацепен ще станеш от него и одобрително коментари за да се почувстваш спечелил от покупката ли ? Съвсем се отказвам вече да давам съвети в тоя форум....

24.08.11
22:34

Извинявай,може би не формулирах въпроса правилно.Имах предвид дали си заслужава да си взема гейнъра на тази цена,при положение,че заема 1/4 от 1-я куфар(знам,че в България цената му е 90+ лева).А да ми кажеш,че няма опция 2 куфара на връщане е странно при положение,че аз съм с нея.Ако искаш ще си направя снимка с 2-то куфара на летището и ще я постна :D

24.08.11
22:41

Може би бях малко по-остър с изказването си, но е възможно да си пътуваш с 2 куфара. Различни компании, различни идиотщини :D Просто не мисля че е изгодно 1/4 от куфара за гейнер, по-добре е да протеин, стойностно е по-изгодно. 10лбс гейнер - 100лв, 10лбс протеин - 200лв грубо казано. Ако чак толкова искаш гейнер, ок, вземи 10лбс протеин, продай го в БГ и си вземи 2х10лбс гейнер от БГ :D

25.08.11
00:18

Тука математиката я правя :D,но ако ще е протеин почва ново търсене и сравняване us/bg сайтове и протеините на различните фирми.

IHerb са пуснали нова промоция на доставката. От $40 до $80 и до 1,8 кг. е безплатна обикновената пощенска пратка, която по принцип е 4$.
Ако пазарувате за пръв път може да ползвате код NOV505 за допълнителна отстъпка от още 5$.

10.10.11
17:22

Някой ще ми направи ли 1 услуга :D Да ми поръча “Now Foods Special One 90 Tablets” и “Now Foods Taurine 1000 mg 100 Capsules” има ги в iherb и после да ми ги прати по куриерска фирма.

19.10.11
20:44

Редактиран линк* (Нещо не беше излязъл като хората, съжалявам.)
Здравейте. Искам да си поръчам това - http://www.bodybuilding.com/store/opt/performancestack.html
Тъй като не съм поръчвал добавки преди искам да питам някои неща(съжалявам ако са глупави)
1. Има ли (голяма) опасност да спрат доставката на митницата/да не пристичне по друга причина?
2. Какво точно означава 8-20business days? Че ще изпратят доставката за такъв период? И след това един бог знае още колко време ще се бави в БГ... Има ли (голяма) опасност да си чакам доставката повече от 1 месец?
3. Като цена тия добавки са добре, но shipping-ът ми се струва доста. Според вас оферта ли е 40$ shipping? Същия продукт от БГ сайт е 270лв, а така излиза 170…
Ако имате някакви мисли и коментари бих се радвал да ги чуя, защото не разбирам много от добавки. Благодаря предварително.

Мнението беше редактирано от LosT_xt на 20.10.11 00:08.

20.10.11
20:05

Не забравяй ,че ще имаш и ДДС върху тия 170лв и отиват пак 200-210лв. , а иначе нормално за не повече от 2 седмици трябва да ти пристигнат нещата .

20.10.11
20:32

казано от LosT_xt на 19.10.11, 20:44:

Редактиран линк* (Нещо не беше излязъл като хората, съжалявам.)
Здравейте. Искам да си поръчам това - http://www.bodybuilding.com/store/opt/performancestack.html
Тъй като не съм поръчвал добавки преди искам да питам някои неща(съжалявам ако са глупави)
1. Има ли (голяма) опасност да спрат доставката на митницата/да не пристичне по друга причина?
2. Какво точно означава 8-20business days? Че ще изпратят доставката за такъв период? И след това един бог знае още колко време ще се бави в БГ... Има ли (голяма) опасност да си чакам доставката повече от 1 месец?
3. Като цена тия добавки са добре, но shipping-ът ми се струва доста. Според вас оферта ли е 40$ shipping? Същия продукт от БГ сайт е 270лв, а така излиза 170…
Ако имате някакви мисли и коментари бих се радвал да ги чуя, защото не разбирам много от добавки. Благодаря предварително.

В този сайт стака ти излиза 192 лева- така или иначе ще дадеш 40 долара шипинг, по добре дай 20 лева отгоре и за 2 дена продуктите са при теб  :)

20.10.11
20:46

А за ДДС да сте чували случайно??? За тежки и обемни неща, обикновено няма файда да се поръчват от US далаверата е в малки по обем и големи като стойност продукти.

21.10.11
02:56

Не бях стигнал до ДДС-то в темата преди да питам. Значи над 30евро има ДДС, а над 150евро се слага и мито.(в моя случаи не би трябвало да ме обмитят) Утре ще отида до летището и ще питам на митницата все пак да ми обяснят като на идиот дали биха ми направили някакъв проблем. :)
Добре де, дори с ДДС си излиза 204лв.(ако се слага ДДС на цялата стока+шипинг) или 191лв.(ако на шипинга не се слага ДДС)...?
30лв. за по-бърза доставка, като ме съмнява да е особено по-бърза, но какво ли знам аз. :) Така излиза 230/220 и доста се приближава до БГ цената.
Valdis, очевидно не е голяма офертата, даже никак с тоя огромен шипинг. Въпреки това излиза по-евтино с 50-тина лева горе долу. Не че е голяма сумата, но защо пък да не си я спестя.
Другият вариант е да чакам някой от форума да поръчва от EU и да направим голяма поръчка заедно с безплатна доставка. Гледам обаче темата е бая умряла та се чудя дали някой въобще ще се навие...
ПП Като че се отказах от тая идея. :) Ще си купя добавки от БГ, пък следващият път ще мисля нещо от Европа с приятели.

Мнението беше редактирано от LosT_xt на 21.10.11 04:45.

От опит ти казвам, че тия спестени 50 лева не си струват най-често цялото чакане и разправии. В България на доста продукти вече не са толкова абсурдни цените, така че по-добре си вземи нещата оттук.

10

22.10.11
11:13

Предлагам към нова година да се съберем 20-30 човека от форума и да напрайм една мощна поръчка, че измекярите като мен, дет немат и 100лв в джоба им излиза много скъпо поръчката от сащ. Да се напише някаква анкета примерно ? Доста по евтино ше ни излезне.

22.10.11
11:49

Dique, точно тогава повечето БГ онлайн магазини ще са пуснали доста прилични коледни намаления и поръчките от чужбина едва ли ще са най-изгодни ;) А и 30 човека, тук вече със сигурност си говорим и за мито.

22.10.11
16:09

казано от Dique на 22.10.11, 11:13:

Предлагам към нова година да се съберем 20-30 човека от форума и да напрайм една мощна поръчка, че измекярите като мен, дет немат и 100лв в джоба им излиза много скъпо поръчката от сащ. Да се напише някаква анкета примерно ? Доста по евтино ше ни излезне.

От Америка като че няма смисъл да се събираме много хора, не става много по-изгодно. Виж от Европа нали дават безплатна доставка при поръчки над 250-300евро. Ако поръчаме нещо за 2-3к може и някаква голяма отстъпка да ни направят. (Незнам дали за големи килограми се слагат някакви такси...Освен това май и самото плащане може да предизвика някакъв проблем.)
Началото на декември живот и здраве може да пуснем една тема и да се съберем ако не 30 човека то поне 5-6. Ако ти е зор в момента за добавки направо пусни темичка пък да видим дали има навити. :)

Мнението беше редактирано от LosT_xt на 22.10.11 16:11.

27.10.11
19:30

Nutraplanet съм ги признал за намаленията, които правят на моменти http://www.nutraplanet.com/search?query=vpgn2 за съжаление доставката до България не е много оферта.

01.11.11
16:14

Здравейте , искам да ви се похваля , че ми дойде поръчката от IHerb ! Поръчката дойде за 13 дни , което си е сравнително бързо считайки , че идва от щатите.
Ето и малко актуална информация:
1. Доставката от Iherb е 4 - 6$ за стоки на обща стойност до 80$ или до 1,8кг (в количката на сайта си изписва колко тежи всеки един продукт ), чрез международна въздушна поща. Няма проследяващ номер, но пък го водят за много надежден метод!
2. Средното време за доставяне до БГ е 8 дни (включително и неработните)
3. Относто митници, ДДС ...
  - на стоки до 30 лв. не се начислява ДДС
  - ако поръчката ви е на стойност по-малко от 30лв я очаквайте директно в локалния пощенски пункт към вашия адрес и ако разносвачите са благосколонни може даже и до вратата да ви донесат поръчката ;)
  - ако общата стойност надхвърля 30 лв , най-вероятно пратката ви да бъде задържана на митницата , където трябва да отидете и да заплатите ДДС + такса от 3,5лв . В София тя се намира на ул. Веслец 84, на 2 мин. от централна автогара или на адреса от известието , което са ви донесли разносвачите от пощата.
4. Какво е изгодно да се поръчва от там :
  - взимайки в предвид, че доставката за големи неща като протейни и др. е много скъпа най-изгодно излиза да се насочваме към леките продукти като : Витамини, Мастни киселини, Креати, Кре алкалин , фет бърнъри и тн .
  - аз лични бих ви препоръчал гамата на Now Foods и по конкретно : Kre-alkalyn, Omega 3, Now Adam , Now Eve и др. и Primaforce Taurine 500g , BCAA 500gr, Glutaform и много други който тепърва предстои да открия ...
Нещо много важно с което в българия малко се спеколира. Срока на годност на стоките са далеч от изтичане. Нещата който съм си поръчал най-ранното което изтича е 2013г.
5. Доставката ми от Iherb на : Kre-alkalyn 120, 2 x Omega-3 200, Now Adam 90, Now Eve 90: 98,40 лв с ДДС,доставка и такса.
6. В Сайта текат постоянно най-различни промоции! Аз лично се възползвах от допълнителна отстъпка на цялата гама на NOW от 10%. 
7.Всеки клиент на Iherb участва в reward програма чрез промокод който получава след първата си поръчка. Чрез разпространяването на този промокод всеки нов клиент може да се възползва от 5$ отстъпка от крайната цена на първата си поръчка !
  -Моят код е QUN722 (5$ отстъпка от първа поръчка)
Това е от мен за сега ,за друго не се сещам в момента. Ако имате въпроси не се колебайте да ги зададете на лично съобщение .

Добавям и линк към page с подробно инфо : https://www.facebook.com/iHerbDiscount

Мнението беше редактирано от StressBall на 10.11.11 23:49.

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1