казано от head_hunter на 20.10.11, 23:30:
казано от FaceOff на 20.10.11, 22:44:
Може и да не е, на снимките от бб.ком много прилича на същия, а и са от 2007-ма, та досега е имал време и татусите да направи, и 60-те санта ръка.. :D
Че и някои отверстия да направи от о-О :D
В тоя ред на мисли нали знаеш кое е общото между Caps Lock и затвора :D
21.10.11
00:41
твоето “о” се превръща в “О” :))))))
21.10.11
00:56
ау тоя от клиповете ме кефи по някакъв странен начин...като анимационен герой е:)и танцува маниашко...
жалко - мисля, че би могъл да е доста красив мъж, ако не е прекалил с грозните татуси и несъразмерно оформяне на отделните мускулни групи.. с тея ръце ....... обаче гледах клипче след клипче хахахах
21.10.11
12:36
Някаква анкета в бодитайм :
Какъв телесен тип сте?
Ектоморф (72 гласа)
17%
Ендоморф (71 гласа)
16%
Мезоморф (59 гласа)
14%
Нямам идея какво ме питате :D (218 гласа)
50%
С моя глас ектоморфите повеждат :D ама половината да не знаят какво е това ... :|
21.10.11
13:10
(giggle)
Пернишкият бял шоколад е сланина с пудра захар :D
Мнението беше редактирано от Нежния на 21.10.11 17:32.
баси има ли нещо да не пернишко майна? Се ено там са центъра на България...
Пичове бихте ли ме упътили към някои ваши любими книги, в които става въпрос за фитнес (Не упражнения, програми) като цяло хранене, начин на трениране, почивки и прочие (също става и нещо мотивиращо). Ако ли не се сещате в момента за такива, кажете други свързани със спорт. Търсил съм в доста книжарници, но все не намирам нещо интересно в сферата на “спорта”, но като не знам точно какво търся :D, благодаря предварително :).
21.10.11
22:20
казано от Ramon Dekkers на 21.10.11, 22:06:
Търся повече информация за stronglifts 5x5 някой пробвал ли ги е?
http://www.bb-team.org/forums/viewthread/41973
http://www.bb-team.org/forums/viewthread/39636
http://www.bb-team.org/forums/viewthread/40567
:)
Супер мерси. Добре изглежда, за 12 седмици качвам 10кг лежанка 50кг клек 30кг тяга и 10кг раменна преса
22.10.11
00:29
Някой да има идея от къде мога да сваля корейския филм Champion (2002 г.) ? Изглежда доста интересен,но намирам само някакъв 11 гб торент,който има да го тегля 1 седмица :D Ето и трейлър :
някой може ли да ми предложи рецепта за кайма ? Нещо бързо и лесно,че не ми идват идеи,а не обичам особенно много да готвя :)
казано от tra^la^la на 22.10.11, 00:50:
някой може ли да ми предложи рецепта за кайма ? Нещо бързо и лесно,че не ми идват идеи,а не обичам особенно много да готвя :)
Аз си угаждам с руло “Стефани”. Трябват ти 800-1000 грама кайма (за предпочитане да си я смелиш от избрано от теб месо). В каймата забъркваш две яйца, нарязана на ситно глава лук и подправки на вкус (аз ползвам кимион, соев сос, малко сол, сух джоджен, черен пипер). Омесваш я и я оставяш малко да престои.
За плънката сваряваш две яйца и два моркова и ги кълцаш на кубчета. Добавяш нарязани също на кубчета кисели краставички и разбъркваш сместа.
После разстилаш каймата върху хартия за печене, слагаш в средата плънката по дължината, вдигаш каймата заедно с хартията и я поставяш в продълговата формичка за кекс. Оформяш я, така че да се затвори отгоре, пъхаш във фурната и печеш на 190-200 градуса, докато стане готово (ще познаеш по цвета).
Става доста добре и освен това определено е диетично - няма пържене, а продуктите са почти без въглехидрати. :) Лошото е, че не е точно набързо, но пък не изисква кой знае какви усилия все пак. :)
Мнението беше редактирано от Boby_ на 22.10.11 11:18.
казано от Boby_ на 22.10.11, 11:17:
Аз си угаждам с руло “Стефани”.
И върви перфектно с картофи и сирене :D
казано от Ramon Dekkers на 22.10.11, 11:33:
казано от Boby_ на 22.10.11, 11:17:
Аз си угаждам с руло “Стефани”.
И върви перфектно с картофи и сирене :D
И за десерт шоколадов сладолед с глазура :D
22.10.11
14:23
да и след десерт ?! и след след десерт и накрая нещо преди следващото хранене нали :D
оф как чакам да стане 29.11 тез от Pure Nutrition да ми пратят добавки за 2 месеца и да стаам шприц :D
За пръв път ходя във фризьорски салон, който не е за 2лв. подстрижката. Първо ме изкъпа, маза ме с 1000 кремове, шампоани и балсами, после ме подстрига, после пак ме изкъпа, после ми гали главата половин час с някакво кремче, че да ми “укроти” къдриците и т.н.
Сигурно така са се чувствали царете!
казано от Thrashmетal на 22.10.11, 19:00:
За пръв път ходя във фризьорски салон, който не е за 2лв. подстрижката. Първо ме изкъпа, маза ме с 1000 кремове, шампоани и балсами, после ме подстрига, после пак ме изкъпа, после ми гали главата половин час с някакво кремче, че да ми “укроти” къдриците и т.н.
Неа такъв филм баце. Една машинка и напосоки. Ако нещо се обърка- винаги може да се минеш 1-2 номера по-късо :D
22.10.11
19:19
а и бръсначите са достъпни и евтини вече.... :D
22.10.11
20:42
Старичко , ама не се сдържах да го постна ;д
Колеги, заговори се в един мъжки дневник за конвекторни фурни, та съм се навил да си взема. Аджеба някой може ли да обясни, какво ще рече халогенна, ковекторна и конвекционна ? Или да бях питал в БГ МАМА ли ? :D :D :D
Да му махнеш bloatware-а и си го настроии, че тия лаптопи като излязат от завода и ги набухат с какво ли не, са пълна скръб...
казано от Vlado89 на 22.10.11, 20:55:
Колеги, заговори се в един мъжки дневник за конвекторни фурни, та съм се навил да си взема. Аджеба някой може ли да обясни, какво ще рече халогенна, ковекторна и конвекционна ? Или да бях питал в БГ МАМА ли ? :D :D :D
Едно и също е, и върши страхотна работа за готвене на месо, риба и пиле.
Мнението беше редактирано от Valdis на 22.10.11 21:32.
22.10.11
21:35
Да ви се невиди и богатите ... :D Аз пари за храна нямам , те латопи , фурни... :Х
П.П. Като казах латоп :
Мнението беше редактирано от Тихомир Велев на 22.10.11 21:57.
казано от Thrashmетal на 22.10.11, 19:00:
И колко ти излезе това удоволствие, на мен ми се струва престъпно да ми искат по над 5лв за 2-3 номер стригане.
22.10.11
22:06
Една лелка до нас ми взима пет лева за подстрижка втори номер прави ме целия в косми и като се прибера се дооправям защото ми стърчат разни неща от главата.
В центъра при една позната на позната за 6 лева ме стриже, измива с шампоан и подсушава в обедната ми почивка.
в германия за 12 евро те стрижат с машинка без екстри,тъй че не се оплаквайте .. ;) :D
22.10.11
22:24
В България 12 Евро е надника при минимална заплата за ДВА дни, а в Германия :)
Е, да, ама аз пуснах дълга коса (буквално дълга - връзвам я на опашка вече). И ща, не ща, трябва да се грижа за нея ако искам да прилича на нещо. Майка ми ме караше отдавна да отида на фризьор да я оформи, че приличаше на животно от друго измерение, ама аз твърдо отказвах да отида в някой скъп салон, че пари не ми се дават. А на евтино място само ще я развалят - случвало ми се е вече веднъж, втори път няма да се прецакам. Затова варианто беше следният - майка идва с мен и плаща без да ми казва колко пари е струвала услугата, че да не ме е яд. :)
22.10.11
23:13
Баси до ся си ядох “Шейка” с лъжица.. :S
казано от Thrashmетal на 22.10.11, 22:43:
Е, да, ама аз пуснах дълга коса (буквално дълга - връзвам я на опашка вече). И ща, не ща, трябва да се грижа за нея ако искам да прилича на нещо. Майка ми ме караше отдавна да отида на фризьор да я оформи, че приличаше на животно от друго измерение, ама аз твърдо отказвах да отида в някой скъп салон, че пари не ми се дават. А на евтино място само ще я развалят - случвало ми се е вече веднъж, втори път няма да се прецакам. Затова варианто беше следният - майка идва с мен и плаща без да ми казва колко пари е струвала услугата, че да не ме е яд. :)
Ех носталгия ми фърли и аз като бях с дълга коса..колко маи 3-4 години ми се събраха ;Д
Беше гъста и без много грижи изгледаше потдържана,хах ама в 1 облачен и дъждовен ден,поредната капка дъжд ми преплиташе косата,вятъра ми веече нехванатите кичури на опашка и случайно минавайки през 1 фризьорски салон реших да й видя сметката..и така :/
Обаче имам мерак 1 ден в седмицата да съм с дълга коса,ей така :D
И за Sofia rocks да имах коса :/
Тя мацката се погрижи копеленцата (така им викаше една съученичка) да ги няма и ме научи как от време на време с машинката сам да си ги взимам. Става дума за тия къси косинки, които стърчат от врата и бакембардите когато си с диадема или с вързана коса. То това беше един от основните ми проблеми, всъщност. Другият беше, че като съм леко къдрав не пада съвсем надолу, независимо колко е дълга, ами седеше като каска. То и аз не знам защо я пускам изобщо тая коса, ама искам да пробвам малко, че от както се помня съм 0 номер.
Мисля като стане достатъчно дълга да направя дредлоки. Ако не ми хареса направо си я бръсна пак 0 номер - така или иначе до тогава ще имам повече брада и ще съм по-як, тъй че ще ми седи по-добре 0-та от преди.
22.10.11
23:34
казано от Thrashmетal на 22.10.11, 22:43:
Подстрижи се с къса коса,не полагаш грижи и ти е много хубаво. :)