Тренировка за гърди

22.10.11
16:18

Тренирам гърдите по следния начин и ако може някой да изкаже мнение  - Започвам с хоризонтален лег - 4 серии по 7 повторения  , след това  правя кофички  -  5 серии по 10 повторения  , разтваряне с дъмбели на хоризонтален лег - 4 серии  по 10 повторения  ,  - разтваряне на дъмбели на горен лег - 4 серии по 10 повторения

22.10.11
17:15

Кажи стаж в залата, как се храниш, на колко си години, дай малко информация за себе си. Иначе относно въпроса ти: Многоооо сериии :Х Цели 17 серии за гърди. Намали ги на 12, 13 или максимум 14. Няма смисъл да правиш разтваряне с дъмбели от хоризонтален и от горен лег (Флайс се казва това упражнение). Може да ги редуваш - едната тренировка правиш Флайс от хоризонтален лег, другата тренировка - Флайс от полулег. Добре е и да добавиш избутване с дъмбели.

22.10.11
17:41

Да де имах предвид избутване с дъмбели , секи път го бъркам . Еми на 17 съм  , да диета съм в смисъл спрял съм всичко , сладко , газирано , фаст фоод и всичко от тоя род  ,  висок съм 1.83 и тежа 80 килограма  , стаж бях спрял за около година сега пак почнах вече 1 месец направих  , иначе преди това около 6-7 месеца

Мнението беше редактирано от Martin Sekulov на 22.10.11 17:42.

Диета не е само да махнеш вредните храни от менюто си ами да сложиш и правилни храни в него :D Тъй, че почни да четеш за хранене и прочие и спазвай някой хранителни принципи ако не си толкова запален :) Тренировката ти не е за теб... много серии и прочие... неправилно подредени упражнения а и стажа ти не е за нея....

1.Лег с щанга - 3-4 х4-8повторения
2.Полулег с дъмбели - 2-3 х6-8повторения
3.Кофички - 2-3 х8-10повторения
4.Пек-дек/ флайс - 2-3 х8-10повторения

Друг е въпроса, че една кръгова програма, двудневен сплит или 5х5 ще ти свърши по-добра работа.

Мнението беше редактирано от Кристиянчо на 22.10.11 18:37.

22.10.11
18:40

да знам  , храня се правилно с правилните храни в правилното време , просто не го споменах  .  А и стремя на дигам килограмите с които работя  , преди постижението ми беше 100 килограма  , но сега почнах на принцип  , че докато с дадена тежест не направя 10 повторения не минавам на следващата  , за сега е още слабо но за 2 седмици тренировки и при 1 годишно отсъствие от залата с 70 кила права 12 повторения

като за след година извън залата е добро постижение... 10повторения са доста горна граница според мен и то за базово упражнение като лег-а... смъкни до 6-8повторения :) Опиши как се храниш това ‘’храня се както трябва’’ сме го виждали хиляди пъти...

22.10.11
18:58

еми гледам след 8 часа вечерта да намалявам въглехидратите до минимум , през деня нямам точно определен час на хранене , но най вече наблягам на това да ям по малко и през по малко време  , най вече ям  - пилешко , телешко  , яйца  , извара , кисело мляко , мюсли  , картофи (варени) , ориз  ,  плодове , зеленчуци  , сурови ядки  , бадеми  може да съм пропуснал нещо , но най вече е това  още съм ученик и нямам много възможностите но се стремя

26.10.11
16:14

Не си описал много важно нещо,а то е дали искаш да качваш или сваляш.Като гледам какво си писал в последният пост явно сваляш,но ако целта ти е да качваш трябва да си промениш храненето.

26.10.11
17:53

Принципно полулег, хоризонтален лег и флайс/пек-дек/кофи в 3-4 работни серии могат да извършат чудеса, ако всичко се изпълнява правилно.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1