24.10.11
11:51
Добър ден, някой може ли да ми помогне каква тренировъчна програма да използвам. Висок съм около 177см и тежа 75кг имам малък проблем с тлъстините и бих искал да сваля всичко и да го стегна както и да мога да подобря силата си. Знам, че това което говоря не е за 1,2 месеца, а в по дълъг период не е проблем. Проблема, е че съм пробвал различни програми, но просто не мога да намеря моята. Ако някой има въпрос за нещо, което не съм написал да каже. Знам, че за някой това са глупости и извинявайте, че ви занимавам с глупости, но реших да попитам. Благодаря ви за вниманието :)
24.10.11
12:09
Какъв стаж имаш ?
Обръщал ли си внимание на храненето си до сега ?
По какви програми си тренирал ?
24.10.11
12:49
Никой не може да ти каже точно каква тренировъчна програма да използваш.Трябва да намериш и да пробваш различни програми и да разбереш коя програма точно най-много ти допада и оказва резултат.В същото време трябва да си подбираш и храната,защото ако си на принципа: “Ям каквото има на масата” резултатите може да дойдат и с години по-късно ..
24.10.11
17:11
Стажа ми е няколко месеца във фитнеса ходил съм на лостове като цяло не е голям.. храната която ям гледам да не съдържа много тесто гледам да не ям много. Отговора, който намирам, е че трябва да търся още.
24.10.11
17:22
Проблемът ти е в храненето, не в тренировката. Защото има хранения, които могат да оправят и калпавата тренировка, но няма тренировки, които да наваксат калпавото хранене.
Т.е. търси на масата, не в само в залата какво да правиш ;)
25.10.11
22:11
Благодаря за вниманието :) И съвета !