Подходяща ли е тази програма за начинаещ?

25.10.11
21:20

Тъй като нямам възможност да ходя на зала тренирам вкъщи с дъмбел и собствено тегло.Хрумна ми тази програма и се чудя дали е подходяща за мен:
първи ден - почивка
втори ден - горна част-1
трети ден - почивка
четвърти ден - долна част-3
пети ден - почивка
шести ден - горна част-2
седми ден – почивка
-1Скотово,Кофички на пейка,Сгъване за предмишница,Лицеви,
Упражнения за корем,Гребане с дъмбел-Всичко по 2 серии;
-2Бицепсово,Кик бек с дъмбел,Бицепсово с надхват,Флайс с дъмбел,
Лицеви широк хват;

-3Клекове,Повдигане за прасци,Напади,Упражнения за корем;
Опитвам се да кача маса но не бързам с резултатите,просто искам все пак да ги има.:)

По-добре ходи на лостове и отделно прави малко с тежести и ефекта ще е задоволително добър като за начало. :)

Наистина, имаш ли възможност да посещаваш лостове?

26.10.11
07:49

казано от Димитър Михайлов на 25.10.11, 23:11:

Наистина, имаш ли възможност да посещаваш лостове?

Имам но ще ми е трудно през зимата.Мога ли тази зима да карам по нея , а като се стопли веднага на лостове.:)

27.10.11
20:42

Моля за помощ!

27.10.11
22:23

Абе то става, ама с такива упражнения и тренировки не очаквай да качиш много маса.

28.10.11
13:59

казано от Петко К на 27.10.11, 22:23:

Абе то става, ама с такива упражнения и тренировки не очаквай да качиш много маса.

Не бързам.:)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1