Бързо отслабване за новаци

27.10.11
14:21

Сега има евтини ябълки и моркови на пазара, и искам да споделя един изпитан, безопасен, евтин и бърз начин за отслабване през есента. Купувате си 10 кг ябълки, 5 кг моркови и започвате да се храните през ден:

- един ден умерено хранене с обичайната ви храна, без да преяждате и без никакво ядене след 18 часа;

- един ден само на настъргани ябълки и моркови - сутрин, обед и вечер обелвате и настъргвате две ябълки, и три-четири моркова, смесвате ги и си хапвате с кеф.

Ако сте пристрастени към храната и храненето, и усещате, че няма да издържите и ще вземете да се наплюскате - хапнете си една, ама наистина само една чаена лъжичка мед.

Желая успех на всички!!!

27.10.11
15:21

И какво ще постигнем точно? И защо да е безопасно.

27.10.11
15:51

Определям горната диета като несериозна

27.10.11
15:53

Аз преди години съм правила какви ли не диети.
От сорта на - колкото мога дни без да ям нищо; колкото мога дни на по 2-3 плода (модифицирана версия на предишната диета xD) and so on, and so on…

След време разбрах, че тези начини на “хранене” не биха могли да ми бъдат полезни с нищо.
Дори точно обратното. Единственото, което се постига с тях са здравословни проблеми.

Не одобрявам този режим, който ти си посочил.
Мисля, че умереното хранене, без да се преяжда (както ти си посочил) е добро начало да се започне процеса на отслабване.
После, по желание да се включат тренировки и добър хранителен режим.

Идеята за настърганите ябълки и моркови ми изглежда добре.
Предполагам, че може успешно да замести една салата, дори понякога да се хапва за разнообразие.
Но това в никакъв случай не означава да се яде само това.

27.10.11
15:57

Режимът е Мегатъп и да ме извиняват дамите “женски”-колко хора са правили такива режими и после връщат няма да коментирам, а колко е вреден вече е коментирано. И въобще виждам, че Иван Д. редовно коментира статии за отслабване от позицията на доста разбиращ(редовно дава някакви уникални личноизпитани режими и упражнени, като онова домашното с гирите), а има една снимка с шуба в профила си?!?

27.10.11
15:58

Тая “диета” е за някое някое женско списание.

27.10.11
16:01

Петко К го каза много по-кратко от мен, ама не се сдържах ;)

MF

27.10.11
18:27

Извинявай, ама ти мъж ли си или какво?!!

Мнението беше редактирано от Тихомир Велев на 28.10.11 09:24.

27.10.11
18:46

Ей, Мис,  slow down :D :D :D

п.с.
Иван Д., слушай маняк- най-бързото отслабване за новаци е в мазето и с една кофа вода (без вода можеш едва 10 дни, без храна може и 40 )

27.10.11
18:52

Хаха.. поредната безсмислена  ‘’ диета ‘’...

27.10.11
19:44

казано от Петко К на 27.10.11, 15:58:

Тая “диета” е за някое някое женско списание.

Мани и за там не е и там вече хвалят ВМ–НВД ...

27.10.11
19:52

казано от Miss Fight на 27.10.11, 18:27:

Извинявай, ама ТИ МЪЖ ЛИ СИ ИЛИ КАКВО?!!

Или какво! :D Направо си е за БГмама

MF

27.10.11
21:13

Аз ще слоу даун-а когато видя нормално развиващи се хищни и енергични Мъже.

27.10.11
21:37

Коментарът на introduser ми напомни за http://www.imdb.com/title/tt1176252/ ама там имаше и мръвка :D
Sorry за спама (wasntme)

27.10.11
23:30

казано от Ramon Dekkers на 27.10.11, 19:44:

Мани и за там не е и там вече хвалят ВМ–НВД ...

Е може, не знам, аз не ги чета тия списания :D

казано от Miss Fight на 27.10.11, 21:13:

Аз ще слоу даун-а когато видя нормално развиващи се хищни и енергични Мъже.

Затова трябва да се яде мръвка и да се вдигат по-честичко тежки щанги ;)

28.10.11
00:49

казано от Мая на 27.10.11, 21:37:

Коментарът на introduser ми напомни за http://www.imdb.com/title/tt1176252/ ама там имаше и мръвка :D
Sorry за спама (wasntme)

Кви са тия мазета ве :D :D :D Ще си го дръпна! (grin)

28.10.11
01:25

казано от Иван Д. на 27.10.11, 14:21:

Сега има евтини ябълки и моркови на пазара, и искам да споделя един изпитан, безопасен, евтин и бърз начин за отслабване през есента. Купувате си 10 кг ябълки, 5 кг моркови и започвате да се храните през ден:

- един ден умерено хранене с обичайната ви храна, без да преяждате и без никакво ядене след 18 часа;    Обичайната храна на хора , стигнали до решението да отслабват бързо , едва ли е подходяща...че и в по-малки количества и без предложение за нещо адекватно за този ден . Това за след 18 часа е глупост .

- един ден само на настъргани ябълки и моркови - сутрин, обед и вечер обелвате и настъргвате две ябълки, и три-четири моркова, смесвате ги и си хапвате с кеф.    В този редуващ се ден на глад с горепосочения , не виждам нищо логично . Само въглехидрати и витамини...и малко калории . Това са притурки към основното хапване и няма лошо да присъстват . Но самостоятелно и именно тези - защо?

Ако сте пристрастени към храната и храненето, и усещате, че няма да издържите и ще вземете да се наплюскате - хапнете си една, ама наистина само една чаена лъжичка мед.      Ако сме пристрастени към храната и преяждането с една чаена лъжичка мед така ще се заситим , че ще ни се отядат тия моркови и ябълки.....

Желая успех на всички!!!

Нищо лично :) Явно се стараеш и постигаш това , което си си поставил за цел . И да - така се отслабва , но на каква цена ? Аз не съм много наясно с наднорменото тегло (иде реч , за хора с ИТМ над 25-30) и как се процедира - дали едно бързо сваляне на първите 5-10кг е препоръчително . Но това е същото , както и с поднорменото - “яж всичко , от кроасани до бял хляб със сланина + шоколад” . Бърз ефект може да има относно кантара , но резултатът - не знам . Ако е до психическа нагласа , в случая да се консумира по-малко храна и бързо да се излезе от застрашаващо тялото тегло...пак ми се вижда необмислено . И си драскам/спамя (yawn)

П.п. @introduser - не са баш мазета , но има мезета :D Филмът ставаше за гледане , май :)
Спирам се и sorry :x

28.10.11
09:22

Е то кво стана - от моркови, ябълки и плетка пак го докарахме до мазе, мезе и щанги :D (y)

28.10.11
18:53

Всеки си има лично мнение,но такива теми са опасни.Авторът дава вид на разбиращ и опитен,а с това може и някой да се обърка да започне нещо подобно.Давайте си мненията дори да са тъпи,но не пускайте подобни теми.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1