Подходяща ли е тази програма за моите цели?

27.10.11
17:48

Привет на всички  , бихте ли ми предложили някаква подходяща за мен пробрама. На 23 години съм , 1,86см  около 86кг. Тренирал съм , дори и в момента тренирам , но по моя собствена програма. Трябва ми програма в която да се наблегне на гърба. Знам , че най-добре е да се посъветвам с някой фитнес инструктор , но по стечение на обсотятелствата нямам възможност в момента.Програмката по която тренирах до момента е следната :

Първи ден
4х10 Набираня с широк захват
4х10 Придърпване на вертикален скрипец с широк хват зад врата
4х10 Придърпване на вертикален скрипец с широк хват пред гърди
4x10 Придърпване на долен скрипец
4х10 чукчета

втори ден :
4х10 лежанка
4х10 лежанка с наклон
4х10 лежанка с обратен наклон
4х10 скрепец (пред гърди)

трети ден :
Почивка

и от начало

Знам , че е доста глупава  затова търся вашето съдеиствие. Причината да не тренирам ръцете е , че те ми вървят доста силно за сметка на гърба. Като цяло се получава малак гръб със средни гърди и голями ръце. Именно за това искам да вкарам някакав ред в тялото си: Голям гръб средни гърди и нормално ръца. :)

Темата беше редактирана от Кольо Пияндето на 27.10.11 18:01.

27.10.11
19:48

казано от georgi evtimov на 27.10.11, 17:48:

Голям гръб средни гърди и нормални ръце. :)

И никакви крака.Добре гледаш симетрията,но забравяш половинта тяло.

И каква е ролята на този скрипец след гърдите?

Мнението беше редактирано от Biad__ на 27.10.11 19:48.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1