29.10.11
16:57
Здравейте на всички!
Сега нека накратно ви обясня как стоят нещата. От близо 5 месеца(от Април тази година) исках да се оформя и горе долу да направя накакъв релеф. Бях доста пълен, поразпитах насам натам и всички ми казаха,че що годе трябва да поизгоря килца. Бях 178 висок, 85 килограма. Лятото доста се занимавах с баскетбол и успях горе долу да направя промяна(дали е голяма не мога да преценя). Сега съм 180 висок, 72 килограма. Не съм вземал никакви добавки, макар че доста ми го препоръчваха. В момента съм оформил доста раменете , предмишницата и краката. Дори смело мога да кажа , че доста ми са оралефени.Но проблема в областта на корема остава. Там все още си имам натрупвания на мазнина и нишо не става. Правих 3 месеца упражения за корема, но единственото, което направих е да го стегна.Гърдите също не са в много добро състояние и имам малко по тъй наречените “любовни дръжки”.
Ще съм безкрайно благодарен, ако ми кажете как да продължа, смисъл само с баскет ли да продължа да се занимавам + кардио или също така и фитнес. Хранителен режим трябва ли да спазвам, от какво да се ограничавам като ям. (не пия газирано). Програма ако може да ми посочите. Много ще съм задължеш, защото съм найстина начинаещ и надали ще мога да направя нещо сам без помощ от вас.
Благодаря предварително!
П.П. На 17 години съм.
казано от metcheto metcheto на 29.10.11, 18:30:
Ами хранителния режим ти е задължителен, както и кардио тренировката ;)
*- правилно
*- неправилно/ незадължително
Много щанги и много правилно хранене :)
Мнението беше редактирано от Абазаба на 29.10.11 19:23.
29.10.11
22:19
Много благодаря за бързият отговор. Ако може да ми кажете на какъв вид храна трябва да наблегна. По колко пъти на ден, ако разбира се разполагате с време.
казано от Mario Ivanov на 29.10.11, 22:19:
Много благодаря за бързият отговор. Ако може да ми кажете на какъв вид храна трябва да наблегна. По колко пъти на ден, ако разбира се разполагате с време.
Всичко зависи :)
Трябва да наблегнеш на чистата храна- месо яйца,ядки, сирене извара, кашкавал, мляко, презни зеленчуци, масло и зехтин. ОГраничаваш всичко преработено- шоколади пици вафли и т.н мисля ,че ми схващаш мисълта :)
По- колко пъти на ден ти реши- някои хора предпочитат да ядат на 2 часа- т.е винаги нещо да им се “джурка” по коорема.
Други предпочитат 3 по стабилни хапвания +1-2 по-малки
Трети се храним-циклично.
Моят съвет е да пробваш и да видиш кое ти понася по-добре :)