Краката - важна, но доста пренебрегвана мускулна група

29.10.11
20:41

Искам да ви попитам относно изчистването и орелефяване на краката. В момента спазвам режим на хранене за изчистване и тренирам крака и тичам след тренировка .Моля всеки да сподели мнение , което да е акоратно

Няма локално волево изчистване ... тоест неможе да изчистиш само краката а останлите мускули да си останат на същия процент мазнини... Разбира се има мускулни групи които генетично са предразположени да растът ( покачват на размер и маса ) по-бързо от други и такива които се смаляват ( намаляват на обем, мускулатура или мазнини ) по-бързо от други но това неможе да се контролира от нас :)

29.10.11
21:46

да , това ми е пределно ясно (все пак благодаря ) , но ми е интересно какво може да подмогне изчистването на краката. А знам, че генетиката е важен фактор, който никък не трябва да се пренебрегва !

SP

29.10.11
21:52

Попринцип първо се изчиства долната част на краката, защото обикновенно там има най-малко мазнини. Затова на какъвто и процент мазнини да си тая долна част като я стегнеш трябва да си личи, че е тренирана. Ако не личи, няма смисъл от диета за изчистване, а от тежки тренировки + много ядене. Малко извън темата, но пак да кажа. Иначе м/д сериите може да пробваш скачане на въже, интензивно + бързо изпълнение на клек и т.н. Не знам с колко ще помогне, но пак ще има някакъв резултат.

29.10.11
22:08

Ама то бегане ефикасно ли е след яка тренировка за крака...малко не ми ястно!!!

30.10.11
20:10

Бягане преди тренировка за крака, след това повече повторения при сериите в деня за крака..Изобщо трябва да си в период за РЕЛЕФ :))
И диета да.Наблягай повече на полезна храна, отлколото много мазна.. Щото трудно ще изчистиш

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1